• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Davo =(^,^)= / JB1 / Tafi
Dostal som ban na 48 hodin ku CT za vymýšlení si vlastních pravidel ( toto odůvodnění vidím teda poprvé ) ..
SImon dal příkaz "nehýbejte se" a potom otevřel cely, následně dal příkaz "po otevření cel do boxu" .. potom zavřel a znovu otevřel cely. Knedlajz ( hlsa ) mi zhruba před třemi měsíci ( cca ) říkal, že tento příkaz by se používat neměl ( tehdy na mapě SNOW ). Upozornil jsem tedy Simona na to, že by takový příkaz dávat neměl. Rozjela se menší diskuze i s adminy na serveru. Tak jsem to řekl i jim, ale ti ze měli srandu. Následně mi dal Davo ban. Nemám žádný důkaz o tom, že mi to Knedlajz říkal, takže jediná šance je, že si vzpomene..

SImon dal příkaz "nehýbejte se" a potom otevřel cely, následně dal příkaz "po otevření cel do boxu" .. potom zavřel a znovu otevřel cely. Knedlajz ( hlsa ) mi zhruba před třemi měsíci ( cca ) říkal, že tento příkaz by se používat neměl ( tehdy na mapě SNOW ). Upozornil jsem tedy Simona na to, že by takový příkaz dávat neměl. Rozjela se menší diskuze i s adminy na serveru. Tak jsem to řekl i jim, ale ti ze měli srandu. Následně mi dal Davo ban. Nemám žádný důkaz o tom, že mi to Knedlajz říkal, takže jediná šance je, že si vzpomene..
- Tafi
- Mistr
[Zamítnuto] Davo =(^,^)= / JB1 / Tafi
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Davo =(^,^)= / JB1 / Tafi
Pardon, oprava ..
Ban mi udělil admin placko a ne Davo ..
Nick: placko
Ban mi udělil admin placko a ne Davo ..
Nick: placko
- Tafi
- Mistr
Ten príkaz sa môže používať. A čakám ospravedlnenie pretože ten ban som ti nedal ja.
-
Davo - Amatér
Zamítnuto.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Re: [Zamítnuto] Davo =(^,^)= / JB1 / Tafi
Knedlajz mi vše vysvětlil, tak se tedy omlouvám. Trest přijmám a myslím si, že je to fér, když sem se odkazoval na někoho bez důkazů. Doufám, že mi bude odpuštěno.
- Tafi
- Mistr
Re: [Zamítnuto] Davo =(^,^)= / JB1 / Tafi
Za vzorný přístup ti dávám unban.
Věřím, že si na to dáš pozor.
Věřím, že si na to dáš pozor.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1