• Stránka 1 z 1
Deagle JB
Čauko,
máme neshodu s jedním hráčem. Byli 2 poslední vězni a příkaz zněl. ,, Přibližujte se co nejblíže k deaglu". Hráč už nemohl jít blíž, jinak by ho sebral, ale simon nakázal ,, furt se přibližuj, nezastavuj se " .. Hráč to tedy splnil, ale protože už nemohl blíž, deagle sebral a simon ho zabil.
Dle mého, je to nesplnitelný příkaz. Jak se mám k deaglu furt přibližovat, aniž bych ho sebral ? Vždyť je to úplná hloupost.
Na serveru byl taktéž nejmenovaný admin, který to neřešil, když jsem řekl mou teorii, tak se odpojil.
Díky za vysvětlení.
máme neshodu s jedním hráčem. Byli 2 poslední vězni a příkaz zněl. ,, Přibližujte se co nejblíže k deaglu". Hráč už nemohl jít blíž, jinak by ho sebral, ale simon nakázal ,, furt se přibližuj, nezastavuj se " .. Hráč to tedy splnil, ale protože už nemohl blíž, deagle sebral a simon ho zabil.
Dle mého, je to nesplnitelný příkaz. Jak se mám k deaglu furt přibližovat, aniž bych ho sebral ? Vždyť je to úplná hloupost.
Na serveru byl taktéž nejmenovaný admin, který to neřešil, když jsem řekl mou teorii, tak se odpojil.
Díky za vysvětlení.
-
byLife - CS:GO Admin
Re: Deagle JB
Podle mě jak říkáš. Nesplnitelný příkaz, pokud byl již hráč maximálně u deaglu. Simon chtěl pouze docílit toho, aby vězeň dgl sebral. Nevím jak to jinak napsat prostě jak píšeš je to blbost.

-
JayoX - CS 1.6 Admin
Ahoj, bol som to ja a myslím, že sa mal priblížiť len tak, aby nezobral deagle. Simon neurčil, že deagle má zobrať, čiže mal sa zastaviť tesne pred nim. Nezastavujte sa povedal ešte niekde v polovičke cesty, čiže podla mojho nazoru sa hrac mal zastaviť tesne pred deaglom keď si myslel, že už sa bližšie nedá isť, aby zbraň nezobral. Rovnako ako keď máš ísť za simonom, ktorý zastavil, automaticky hráč zastane, aby neporušil zakladne pravidlo - nebezpecne priblizenie. S tym deaglom mal zastať aby neporušil tiež zakladne pravidlo.
Simon podľa mna nepochybil, čiže nebolo čo riešiť.
Simon podľa mna nepochybil, čiže nebolo čo riešiť.
takto vyzerá uroven GS adminovania :) https://ctrlv.sk/4h48
-
nYcko - Mistr Yoda
V tomto případě se máte přibližovat k dgl co nejblíže to půjde. Pokud si myslíte že už to nejde, tak se zastavte a stůjte.
Samozřejmě se nesmíte zastavit někde daleko a tvrdit že to nejde. V takovém případě dostanete kill.
Pokud tě Simon pořád nutí jít blíž, tak je dement a dostane ban.
lock
Samozřejmě se nesmíte zastavit někde daleko a tvrdit že to nejde. V takovém případě dostanete kill.
Pokud tě Simon pořád nutí jít blíž, tak je dement a dostane ban.
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1