• Stránka 1 z 1
[Přijat] Deal > JailBreak
Nick na serveru: Deal
SID: STEAM_0:0:224146633
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 20
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=65871
Bany, které jsem dostal: Žádný
https://banlist.gamesites.cz/csgo/jb/in ... hText=Deal
Něco o mně: Ahoj, jmenuji se Láďa je mi 20let, Pocházím z města jménem Havířov, pracuji ve společnosti Hyundai jako svářeč, rád běhám, chodím do fitka, po práci a celkově po večerech svůj čas rád trávím hraní na PC, mám rád psi, a sem obrovský fanoušek seriálu The Walking Dead
Proč právě já: Na Jailbreak serveru hraji téměř každý den a hodně mě to baví, snažím se být pozorný, když vidím že někdo porušuje pravidla tak danou osobu na to upozorním že dělá něco špatně. Denně se setkávám na jailbreaku s lidma co si o mě myslí že sem Admin nebáví mě řikat furt ne
(spiše nový a středně nový hráči) Nevím jestli to je ikonkou VIP a nebo mým charakterem
Od prvního dne co sem začal hrát Jailbreak tak pravidlům jdu naproti
, a zárověn si o sobě nemyslím že vím všechno a proto se při nějake situaci dokážu obrátit na zkušenějšího hráče či Admina o radu
a proto si o sobě myslím že sem zralý na tuhle pozici
Zkušenosti s CS:GO: Aktuálně na mém steam učtě je nahráno něco přes 520 hodin hry CSGO, a z toho asi 300 hodin na JailBreak serveru, na mém starším učtu bylo kolem 800 hodin ale ten sem věnoval kamarádovi před pár lety. Na aktuálním učtu nejvyšší rank dosažen MGE, aktuální rank GOLD.
Případné poznámky: ....
SID: STEAM_0:0:224146633
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 20
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=65871
Bany, které jsem dostal: Žádný

Něco o mně: Ahoj, jmenuji se Láďa je mi 20let, Pocházím z města jménem Havířov, pracuji ve společnosti Hyundai jako svářeč, rád běhám, chodím do fitka, po práci a celkově po večerech svůj čas rád trávím hraní na PC, mám rád psi, a sem obrovský fanoušek seriálu The Walking Dead

Proč právě já: Na Jailbreak serveru hraji téměř každý den a hodně mě to baví, snažím se být pozorný, když vidím že někdo porušuje pravidla tak danou osobu na to upozorním že dělá něco špatně. Denně se setkávám na jailbreaku s lidma co si o mě myslí že sem Admin nebáví mě řikat furt ne

Zkušenosti s CS:GO: Aktuálně na mém steam učtě je nahráno něco přes 520 hodin hry CSGO, a z toho asi 300 hodin na JailBreak serveru, na mém starším učtu bylo kolem 800 hodin ale ten sem věnoval kamarádovi před pár lety. Na aktuálním učtu nejvyšší rank dosažen MGE, aktuální rank GOLD.
Případné poznámky: ....

-
Deal - Sponzor
[Přijat] Deal > JailBreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Deal > JailBreak
Adminy poprosím o reference do PM.
-
Molex - Mistr
Re: [Reference] Deal > JailBreak
Najdi si mě na teamspeaku, zkusíš si testy.
e. Po testech přijat jako admin-akademik druhého kola, vítej.
e. Po testech přijat jako admin-akademik druhého kola, vítej.

-
Molex - Mistr
• Stránka 1 z 1