Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Přijat]Deal / JailBreak

Příspěvekod Deal » 29 říj 2020, 02:24 VIP

Nick na serveru: Deal
SID: STEAM_1:0:224146633
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 21
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=65871
Bany, které jsem dostal: Zatím žádný a doufám že i žádný nebude 8-)
Něco o mně: Ahoj jmenuji se Laďa pocházím z Havířova, mám vystudovaný obor elektroinstalatér silnoproud ale živím se už druhým rokem jako svářeč ve společnosti Hyundai.
Své volné dny rád trávím jízdou na kole, běhání, koukání seriálů a po večerech hraní na PC.
Proč právě já: Myslím si že účel admina není jenom o tom dávat banny a vyhazovat lidi ze serveru, ale taky i pomoct lidem kteří tu hru hrají poprvé a neovládají jí tak dobře, a předejít zbytečným komplikacím tím že zasáhnou ve správný čas na správném místě, tohle je můj úhel pohledu. I přes to že jsem byl jako aka admin druhého kola zrušen tak jsem od té doby furt lidem pomáhal a snažil se aby se předešlo zbytečným komplikacím. Na serveru mám vskutku přívětivé vztahy s hráči a A-teamem. Nejsem horká hlava všechno se snažím řešit s přehledem a klidem.
Zkušenosti s CS:GO: Aktuální učet 757hod+ z toho 500hod na jb, nejvyšší dosažený rank MGE, aktuální rank Gold 3, ale spíš se věnuji JB
Případné poznámky: Jelikož tohle budou číst i mladí lidé a je dobré jim jít vzorem, tak zde přikládám Jak nechybovat ve výslovnosti češtiny
nesprávně se mění hlásky: se sestrou (nikdy [zesestrou]), čtyři (nikdy [čtyri] ani [štyri] ani [štyři]), měsíc (nikdy [mjesíc]), město (nikdy [mjesto])
nepřípustné vypouštění samohlásky na začátku slov: [dybi] (kdyby), [keří] (kteří), [dycki] (vždycky), [zbudit] (vzbudit), [řbitov] (hřbitov), [zďelaný] (vzdělaný)
nepřípustné vypouštění samohlásky uprostřed slov: [prázný] (prázdný), [šveska] (švestka), [zlášní] (zvláštní), [dešňík] (deštník), [šťasný] (šťastný), [účasňitse] (účastnit se)
číslovky: nikdy [sednáct], [osnáct], ale [sedmnáct], případně [sedumnáct]; chybně je také na Moravě se vyskytující výslovnost [devatenást], [devatenástset], správně je [devatenáct], [devatenáctset] – jelikož ale [devatenáctset] může činit potíže či působit jako vyšší styl, je nejlepší používat povolenou zjednodušenou výslovnost [devatenácet]
Obrázek Obrázek Obrázek
Deal
Sponzor
Sponzor

[Přijat]Deal / JailBreak

od Rumcajz » 29 říj 2020, 02:24

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Deal / JailBreak

Příspěvekod Wurst1 » 09 lis 2020, 00:00

Admini mi posílejte reference do PM.
Wurst1
CS:GO HLSA

Příspěvekod Wurst1 » 18 lis 2020, 13:31

Na steamu/teamspeaku se domluvíme na testech.
Wurst1

Příspěvekod Yebuktokok » 21 lis 2020, 11:04

Ahoj,

bohužel nemáš na to a tedi Zamítám. :!:
Yebuktokok
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Wurst1 » 24 lis 2020, 00:13