• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] Deathmach 2 / ROCI / ADRENALIN
Nickname ADRENALIN
Herni ID VALVE_0:0:1718844886
SteamCommunity ID 76561201397955500
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID
Druh banu Zakaz hrani hry
Důvod Cheaty [Obchazeni banu]
Zabanován dne 26.06.2018 - 20:05:54
Délka banu Permanentní
Vyprší dne Nikdy
Zabanovaný od ROCI
SteamID Admina skryté
Zabanovaný na Gamesites.cz ^DeathMatch Dust2
Zdravím,
na tomto serveru nemám VIP ( pouze JB1) .
Myslím že tento BAN nepatří mně. Nejsem si vědomý žádne chyby. Prosím o uban.
Díky.
ADRENALIN
Herni ID VALVE_0:0:1718844886
SteamCommunity ID 76561201397955500
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID
Druh banu Zakaz hrani hry
Důvod Cheaty [Obchazeni banu]
Zabanován dne 26.06.2018 - 20:05:54
Délka banu Permanentní
Vyprší dne Nikdy
Zabanovaný od ROCI
SteamID Admina skryté
Zabanovaný na Gamesites.cz ^DeathMatch Dust2
Zdravím,
na tomto serveru nemám VIP ( pouze JB1) .
Myslím že tento BAN nepatří mně. Nejsem si vědomý žádne chyby. Prosím o uban.
Díky.
ADRENALIN
- pravyADRENALIN
- Kolemjdoucí
[vyřešeno] Deathmach 2 / ROCI / ADRENALIN
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Deathmach 2 / ROCI / ADRENALIN
Nalij pivo nebo rum
Mas Instagram?
Mas Instagram?

-
RoCinKo - Sponzor
Ahoj , stažovalo sa na teba vela hráčov bol som s rocim prítomný v specte a tak som zistoval či náhodou neobchádzaš ban ..
Vyskočilo tam 1 ban za AB deň predtým ..ešte v ten deň som banoval hráča za AB (Ganymedes) a tiež mal tú istú IP adresu takže neviem kto tu obchádza bany ... A zaujímavé je že žiadaš o UB po 2 dňoch ...
Vyskočilo tam 1 ban za AB deň predtým ..ešte v ten deň som banoval hráča za AB (Ganymedes) a tiež mal tú istú IP adresu takže neviem kto tu obchádza bany ... A zaujímavé je že žiadaš o UB po 2 dňoch ...
15.6 2018 - Adminstrátor
Boh nikdy nedal ľudom sny , ale dal im šancu ich zrealizovať ❤
Rita Osjanina ❤
Rita Osjanina ❤
-
Emotny - Mistr
Tu je banovaný druhý hráč po tebe na tú IP adresu ...
https://www.gamesites.cz/amxban/classic ... p?bid=1190
https://www.gamesites.cz/amxban/classic ... p?bid=1190
15.6 2018 - Adminstrátor
Rita Osjanina ❤
Rita Osjanina ❤
-
Emotny - Mistr
Tak to opravdu nechápu. V živote jsem nepoužil AB/WH ( ani nevím jak a kde se to zadáva), protože mi to připadá ubohé, ale co nechápu, je stejná IP adresa. Hrám z domova/kanceláře na soukromé síti, proto mi to nejde do hlavy jak je to možné.
Prosím o upřesnení na co si na mně lidi stěžovali. Opravdu nemám zato žeby jsem nekoho urážel.
Aaa vlastně...Áno urážel, to potvrzuji, to bylo na servru FY kde nějaký Fyzmatic urážel jiného hráča, tak jsem ho nazval "sráč" protože vždy když jsem ho někde potkal tak ostatné lidi urážel (ale zase nejsem sráč ja abych utíkal na forum a "natíral" ... to by jste mě tady asi již znali
) . A ještě jeden prípad si pamatuji, co bylo asi v stejný den , kdy hráči na stejnem servu (ale nejsem si jistý jestli FY1 nebo FY2) použili WallHack a vyslovene přez stěnu si mě někdo vybral jako "úhlavního nepřítele"
a 3-4 kola za sebou mě na snow opravdu cíleně hitoval (2x HS) a už jsem měl nervy , tak jsem napsal že je "čurák" a nepamatuji si s kým jsem to rozebíral ať se uklidním a celou situaci jsem mu objasnil a přiznal jsem si svojí chybu. Ale na deathmach opravdu nevím o nějakém špatném správaní. Prosím proto o objeasnení.
Co se týče té IP adresy, zkusim si ověřit u IT technika, co to mohlo zpusobit a tuto situaci odstranit, protože jsem se stím setkal poprvé a to hraju CS cca 9let od 1.1čky. Ale nechápu jak by jsem to mohl zneužít...
hraju celý čas pod nickem ADRENALIN ... potvrdí to na JB1 veteráni jako Smajls, KOHI,Kosso a podobně, jestli si me vubec ješte pamatují
Hrám tuto hru pro zábavu a poctivě. Někdy se zapojím do debaty na chatu, ale nemám pocit že bych nekomu překážel. Možná tak tím, který si myslí že používam nějaké cheaty! Ale opravdu hrám čistě celý život ... s cheatamy mě nikdy žádne hry nebavili. (jasnééééé
v GTA na peníze - to tak jediné )
PS: Co se týče čekání na unban ( proč jsem se neozval dříve), 2 dni mi to trvalo zjistit jak se to dělá, protože jste mně na mailu [email protected] odignorovali. 1. mail :26.6. 20:19 , 2. mail 26.6. 20:19, 3. mail 27.6. 17:30
Děkuji za odpověd a za pochopení.
ADRENALIN
Prosím o upřesnení na co si na mně lidi stěžovali. Opravdu nemám zato žeby jsem nekoho urážel.
Aaa vlastně...Áno urážel, to potvrzuji, to bylo na servru FY kde nějaký Fyzmatic urážel jiného hráča, tak jsem ho nazval "sráč" protože vždy když jsem ho někde potkal tak ostatné lidi urážel (ale zase nejsem sráč ja abych utíkal na forum a "natíral" ... to by jste mě tady asi již znali

Co se týče té IP adresy, zkusim si ověřit u IT technika, co to mohlo zpusobit a tuto situaci odstranit, protože jsem se stím setkal poprvé a to hraju CS cca 9let od 1.1čky. Ale nechápu jak by jsem to mohl zneužít...
hraju celý čas pod nickem ADRENALIN ... potvrdí to na JB1 veteráni jako Smajls, KOHI,Kosso a podobně, jestli si me vubec ješte pamatují

Hrám tuto hru pro zábavu a poctivě. Někdy se zapojím do debaty na chatu, ale nemám pocit že bych nekomu překážel. Možná tak tím, který si myslí že používam nějaké cheaty! Ale opravdu hrám čistě celý život ... s cheatamy mě nikdy žádne hry nebavili. (jasnééééé

PS: Co se týče čekání na unban ( proč jsem se neozval dříve), 2 dni mi to trvalo zjistit jak se to dělá, protože jste mně na mailu [email protected] odignorovali. 1. mail :26.6. 20:19 , 2. mail 26.6. 20:19, 3. mail 27.6. 17:30
Děkuji za odpověd a za pochopení.
ADRENALIN
- pravyADRENALIN
- Kolemjdoucí
Takže idem rovno k veci tvoje riešenie je aby si si zakúpil STEAM a nikdy nebudeš mať taký problém ..
Čo sa týka IP adresy nieje úplne rovnaká ale zhoduje sa s inými 62.197 to by malo stačit nato že sa obchádza ban ...
Čo sa týka hráčov vela mi písalo na steame aby som ta prišiel pozret nejaké AB tam bolo ale na ban to nestačilo tak som pozrel že či náhodou nemáš nejaký trvalý ban už ... Ale to je jedno najlepšie riešenie je kúpiť si originálnu hru ...
Odomňa všetko ...
Hlavne tu už nespamujme musí to uzavrieť niekto vyšší takže vyčkáme na verdikt
Čo sa týka IP adresy nieje úplne rovnaká ale zhoduje sa s inými 62.197 to by malo stačit nato že sa obchádza ban ...
Čo sa týka hráčov vela mi písalo na steame aby som ta prišiel pozret nejaké AB tam bolo ale na ban to nestačilo tak som pozrel že či náhodou nemáš nejaký trvalý ban už ... Ale to je jedno najlepšie riešenie je kúpiť si originálnu hru ...
Odomňa všetko ...
Hlavne tu už nespamujme musí to uzavrieť niekto vyšší takže vyčkáme na verdikt
15.6 2018 - Adminstrátor
Rita Osjanina ❤
Rita Osjanina ❤
-
Emotny - Mistr
Keď už ideš "rovno k veci " na rovinu mi napíšeš aby som Vám dal zarobiť, zato že niekto má pocit že mám AB, alebo že sa zhoduje pár číslic ? Keď to nevyšlo cez AB, ktoré som v živote nevyužil ( ani neviem kde to napísať alebo ako sa to vôbec spúšťa) tak na mňa chcete skúsiť nejakú malú zhodu s IP adresou ?
Hovoril som s tým IT technikom a vysvetlil mi kde sa stala "chyba" ... za mojim firewall-om je niekoľko desiatok ďalších užívateľov , ktorý majú internet od providera "Swan" a to ja naozaj nedokážem ovyplyvniť. Je to len Vaša konšpiračná teória, že by som teoreticky mohol "obchádzať ban" aj keď stále neviem na čo by mi to bolo alebo ako by som z toho mohol vyťažiť
Nehrám to nijak profesionálne, len pri voľnom čase preto nemám potrebu si hru kupovať ( je to skôr relax/ nabudenie pri práci
) ale nie aby som Vás za to dotoval, pretože pán "Emotny" si myslí že možno som nejaký hacker
... to by som hackoval niečo iné kamoš, čo by mi niečo prinieslo, ale nie gamesites
Túto situáciu naozaj poprosím dôkladne prešetriť a zároveň poprosím o dočasný unban, pretože naozaj hrám fér a momentálne mám zlosť , preto by som v hre chcel "vypnúť mozog " a nemyslieť na prácu. Budem veľmi rád a vďačný, keď mi vyhoviete a dáte mi dočasný unban a môžete ma pri tom nahrávať. ( občas sa zadarí / občas hrám jak keď mi bolo 15
)
Prosím teda o unban a prešetrenie tejto nepríjemnej situácie.
Ďakujem za porozumenie.
Hovoril som s tým IT technikom a vysvetlil mi kde sa stala "chyba" ... za mojim firewall-om je niekoľko desiatok ďalších užívateľov , ktorý majú internet od providera "Swan" a to ja naozaj nedokážem ovyplyvniť. Je to len Vaša konšpiračná teória, že by som teoreticky mohol "obchádzať ban" aj keď stále neviem na čo by mi to bolo alebo ako by som z toho mohol vyťažiť
Nehrám to nijak profesionálne, len pri voľnom čase preto nemám potrebu si hru kupovať ( je to skôr relax/ nabudenie pri práci

Túto situáciu naozaj poprosím dôkladne prešetriť a zároveň poprosím o dočasný unban, pretože naozaj hrám fér a momentálne mám zlosť , preto by som v hre chcel "vypnúť mozog " a nemyslieť na prácu. Budem veľmi rád a vďačný, keď mi vyhoviete a dáte mi dočasný unban a môžete ma pri tom nahrávať. ( občas sa zadarí / občas hrám jak keď mi bolo 15

Prosím teda o unban a prešetrenie tejto nepríjemnej situácie.
Ďakujem za porozumenie.
- pravyADRENALIN
- Kolemjdoucí
IP adresy vsech 3 banu se mirne lisi. Pochazi z sedesatitisicoveho mesta, takze to nejspis bude jen nahoda.
Tvuj ban byl zrusen, timto se omlouvame za zpusobene potize.
Tvuj ban byl zrusen, timto se omlouvame za zpusobene potize.

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
Re: [vyřešeno] Deathmach 2 / ROCI / ADRENALIN
Ospravedlňujem za ti za spůsobené problémy ...
15.6 2018 - Adminstrátor
Rita Osjanina ❤
Rita Osjanina ❤
-
Emotny - Mistr
Re: [vyřešeno] Deathmach 2 / ROCI / ADRENALIN
Ďakujem za pochopenie.
"Emotny" skús nabudúce pozbierať viac faktov (regulérnych) pred tým ako niekoho zabanujete.
V konečnom dôsledku sa nič vážne nestalo, takže ospravedlnenie príjmam.
PS: teším sa na spoločnú hru kde ti ukážem to prírodné a vymakané AB, ktoré som si vybudoval za pár rokov a nie nejakým cheatom
peace!
ADRENALIN
"Emotny" skús nabudúce pozbierať viac faktov (regulérnych) pred tým ako niekoho zabanujete.
V konečnom dôsledku sa nič vážne nestalo, takže ospravedlnenie príjmam.
PS: teším sa na spoločnú hru kde ti ukážem to prírodné a vymakané AB, ktoré som si vybudoval za pár rokov a nie nejakým cheatom

peace!
ADRENALIN
- pravyADRENALIN
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1