Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Přijat] Deathmatch Dust2 Only / Cadogan

Příspěvekod ImCadogan » 14 srp 2017, 21:35 VIP

Dobrý deň!

Týmto príspevkom by som rád chcel požiadať o admin práva.
VZOR ŽIDADOSTI :
Nick v hre : Cadogan

Nick na fóre : ImCadogan

Profil na fóre : https://www.gamesites.cz/forum/imcadogan-u56985.html

Vek : 18

Steam nick : Cadogan (Marko)

Steam id : STEAM_0:0:224338442

Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65959/hlstats.php?mode=playerinfo&player=92920

Nejaké bany alebo prehrešky : Čo sa týka banov alebo nejakých menších priestupkov nemal som nikdy žiaden ban ani priestupok. Snažím sa dodržiavať správanie či už na serveroch alebo na webe a taktiež udržovať poriadok na serveri.

Niečo o mne : Tak moje meno je Marko, mám 18 rokov, navštevujem gymnázium 4. ročník. Medzi moje záľuby patrí Csko, tenis, posilňovňa a kamaráti. Venujem sa celkovo aktivite na GS.cz ako najviac sa to dá a budem v tom nepochybne pokračovať. Obľubujem sledovať dodržiavanie pravidiel na serveri a snažím sa pomáhať hráčom ako najviac sa dá. Veľmi rád pracujem s ľuďmi, čo by som zaradil medzi dôvod záujmu o tento post.

Prečo by som chcel na GS adminovať : Na tomto portáli by som sa chcel hlavne presadiť v podobe čo najväčšieho prínosu pre GS či už vo forme udržiavania poriadku na serveri, finančnej podobe alebo aktivitou na webe.. Taktiež medzi dôvody by som zaradil aktivitu a skúsenosti. Mal som v minulosti účet na GS webe bol som aktívnym hráčom tohto portálu, nie som tu nový, bol som v zahraničí na viac ako pol roka a stratil som heslo tu na web po príchode a taktiež ku registrovanému emailu na koľko som nemal príležitosť sa tam venovať CSku. K tým skúsenostiam : bol som adminom na kamarátovom portáli v minulosti dlhší čas no kôli nedostatku financiám sa po čase rozpadol.
V radách pre uchádzačov bolo spomínae hlásenie cheaterov : áno cheaterov hlásim na fórum ( môžete si pozrieť v príspevkoch :) ) Na serveri mám kúpené VIP plus ďalšie EVIP na inom serveri a plánujem si kupovať ďalej.

Ďakujem za prečítanie žiadosti až do konca a prajem pekný zvyšok večera.

S pozdravom!

Cadogan
CS 1.6 Admin
Redaktor
ImCadogan
Zkušený
Zkušený

[Přijat] Deathmatch Dust2 Only / Cadogan

od Rumcajz » 14 srp 2017, 21:35

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Deathmatch Dust2 Only / Cadogan

Příspěvekod Izmael » 15 srp 2017, 08:07 VIP

Zdravím,

ozvi se mi na steamu (GS.cz # Izmael), domluvíme se na pohovoru. ;)
V řešení.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: [Přijat] Deathmatch Dust2 Only / Cadogan

Příspěvekod Izmael » 17 srp 2017, 19:22 VIP

Přijat, vítej v týmu! ;)
Šerif
Asistent Šefredaktora