Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Přijat]Deathrun / Jatta

Příspěvekod 2jatta2 » 24 úno 2018, 09:32

Ahojte, rád by som si požiadal o práva na jump serveroch.

Nick v hre: :jatta:

Nick na fóre: 2jatta2

Profil na fóre: 2jatta2-u60168.html

Vek: 15 (v apríli 16)

Steam ID: STEAM_0:0:153938921

Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1969/h ... ayer=34193

Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Vrámci možností, som sa snažil správa podľa pravidiel, aj keď som mal ešte menej rokov. Na jump serveroch som ban nedostal žiadny. Na jailbreaku mám jeden za FK, z čias keď som ešte pravidlá tak dobre nepoznal.

Niečo o sebe: Vlastným menom sa volám Andrej. Mám 15, v apríli 16 rokov. Chodím na základnú škodu do 9. ročníka v mojom meste. Nabudúci školský rok žiaľ moje mesto opustím, pretože sa chystám ísť študovať ďalej. Budem musieť bývať na internáte, takže cez týždeň nebudem mať priestor vôbec hrať. Aj to je dôvod prečo si žiadam o práva, chcem využiť drahocenný čas, ktorého nabudúci rok, už bude podstatne menej, a aj nasledujúce 4, možno aj viac rokov. Rád chodím s kamarátmi vonka, počúvam pesničky, chodievam pravidelne cvičiť, a neohrdem ani dobrý film. Milujem lyžovanie, ale aj všetky ostatné športy.

Prečo by som chcel adminovať na GS: Keďže som v ceste práv na jailbreaku od HLSA pravidelne dostával "červenú" rozhodol som sa, že vyskúšam niečo iné. Jailbreak je mód ktorý je dosť tažký na pochopenie, a v pravidlách nemajú jasno ani niektorí admini. Adminovať by som chcel pretože ma to bavilo aj za čias, keď som práva mal. Na serveri sa stále nájde niekto taký, že sa nespráva ideálne, nadáva, buguje, dáva free kolá ako joker, a podobne. A presne tomuto by som chcel ja zamedziť. Na server pravidelne chodia Hope a Simi, nevýhoda je tá, že prídu až večer, pretože toho majú určite viac než ja. Preto hneď po škole, poobede tam býva dosť hráčov, a keď sa vtedy porušujú pravidlá, ja ako hráč nič nemôžem. Hráčov sa snažím upokojiť, ale niekedy to vyzerá tak, že sa pustia aj do mňa, a tak radšej viac neodpisujem, aby som sa s nimi nepohádal aj ja. (pozn. To som ja Mižu, a chcem sa veľmi ospravedlniť Aweemu čo som o ňom napísal, a nový účet mám preto, pretože som veľmi škovný, a vymazal som si uložené heslá, a nepamätám si, aké som tam mal heslo.) Vyskúšam niečo iné, keďže na Jailbreaku niektoré situácie naozaj nezvládam, a vtedy som si to nevedel pripustiť, no odstupom času, som si to uvedomil, a ani neviem ako som tie práva vôbec mohol vtedy dostať.

Ďakujem za prečítanie mojej žiadosti, a dúfam v jej kladné vybavenie.
2jatta2
Drbna
Drbna

[Přijat]Deathrun / Jatta

od Rumcajz » 24 úno 2018, 09:32

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Deathrun / Jatta

Příspěvekod Izmael » 24 úno 2018, 10:03 VIP

Zdravím,

pokud nechceš dělat akademii, pak nahraj aspoň tak, abys měl 20 hodin a nahlaš ještě 7 hráčů do PP, pak se mi ozvi a uvidíme.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: [V řešení]Deathrun / Jatta

Příspěvekod Izmael » 26 úno 2018, 16:14 VIP

Podmínky splněny, kontaktuj mě na steamu, domluvíme se na pohovoru.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: [V řešení]Deathrun / Jatta

Příspěvekod Izmael » 28 úno 2018, 18:50 VIP

Přijat s akademickými právy! Vítej v týmu.. ;)
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Nábory Adminů