• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté]Deathrun / Spawe
Dobrý den , takže chcem si na neho stažovat z dôvodu neopravneneho slayu.Bola mapa cube a bol som už na konci a omylom som si zobral zbran ktoru som nechcel , tak som ju vyhodil a zobral si inú .. tá vyhodená zbran bola pristupna aj pre iných hráčov takže som tým nijak nekazil hru.Stále počujem ako si na neho niekto stažuje pretože je až moc arogantný a nedá sa to zniest...
Vdaka za prečitanie.
Vdaka za prečitanie.
-
Denni - Amatér
[Zamietnuté]Deathrun / Spawe
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Deathrun / Spawe
ospravedlnujem sa , tu je screen z chatu: http://prntscr.com/ipf3rr
-
Denni - Amatér
Bohužel není přístupná s full ammo. Mám pocit, že jsi si žádal o práva a měl by jsi vědět, že přehazovat guny by se nemělo. Ten kdo si vezme zbraň po tobě má celkem smůlu. Napsal jsem ti to normálně, tak nevím co tu řešíš. Prostě si jako první zbraň ber jakou chceš.
-
SpaweNick - Zkušený
Prečo riešiš nejake náboje? Dal si mi bezvýznamny slay za to , že som si prehodil na lepšiu zbran , pričom ta zbran bola zahodená tak , aby sa dala zobrat iným hráčom ,a ked si omylom zoberem horšiu zbran tak si ju prehodím a tu predchadzajucu vyhodím tak , že by ju mohol aj iný zobrat.SpaweNick píše:Bohužel není přístupná s full ammo. Mám pocit, že jsi si žádal o práva a měl by jsi vědět, že přehazovat guny by se nemělo. Ten kdo si vezme zbraň po tobě má celkem smůlu. Napsal jsem ti to normálně, tak nevím co tu řešíš. Prostě si jako první zbraň ber jakou chceš.
-
Denni - Amatér
Ak prehodíš zbraň, zmiznú z nej náboje, čím kazíš hru hráčovi, ktorý si ju zoberie po tebe... Admin ti to vysvetlil aj na serveri
Slay oprávnený, sťažnosť zamietnutá

Slay oprávnený, sťažnosť zamietnutá
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1