Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

/Deathrun1/^^/Spawe

Příspěvekod NatySek1 » 06 zář 2014, 18:58

Ahoj,
1Název nahoře..
2)
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zabanovan adminem: Spawe
[AMXBans] Pro unban jdete na @ http://www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Duvod: 'Nadavky [Opakovane]'
[AMXBans] Delka: '1 hour'
[AMXBans] Tve SteamID: 'STEAM_0:1:56480905'
[AMXBans] Tva IP: '89.176.137.66'
[AMXBans] ===============================================
3) Takže.. Admin "Spawe" Měl za robocopa větší rychlost. Poté jsem se ho zeptala jak to udělal? Začal psát že mi to neřekne protože se moc portuju (Mapa Astro).. Po chvíli jsem napsala že se budu teleportovat jak chci (VIP výhoda) Dokad mi t o Spawe neřekne. Poté mě graboval znova a znova. Tak jsem mu napsala že je díte co zneužívá svoje práva. Zas mě grapoval.. Po chvíli přestal a dal mi ban.. Chci vidět screeny prosím :) S prominutím takový šašek v A-Teamu kterej si honí ego a navyšuje se tím že dostal práva. Na něj nemám náladu. Prosím o vyřešení.
4) Jsem EVIP hráčka.
5) Screeny se davají jen v případě WH,AB,SH Díky.

- Blbosti ohledně toho že nemám spamovat mi tu nepište. Počkám si na vyjádření banujícího admina a Někoho kompetentního k tomu aby to rozsoudil. Díky!
Raz bol jeden kráľ,čo kráľovstvo mal,
pre pár nocí s inou sa kráľovny vzdal.
Raz bol jeden kráľ, sa žobrákom stal,
keď kráľovstvo padá, svet nocí nastal.♥
NatySek1
Zkušený
Zkušený

/Deathrun1/^^/Spawe

od Rumcajz » 06 zář 2014, 18:58

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: /Deathrun1/^^/Spawe

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 06 zář 2014, 19:06

Prošel sem si logy a neřekla si nic, za co by tě admin mohl zabanovat. Maximálně se mohl cítit dotčen tím šaškem a dát ti kick.
Nicméně poté co dodá screeny nadávek tak vysvětlí, proč ti neodpověděl.
Pokud hráč potřebuje s něčím pomoci a obrátí se na admina, admin nemůže reagovat jako malé děcko slovy
2014-09-06 19:47:38 nepovim ti to a vis proc?.
2014-09-06 19:47:50 protoze se casto teleportujes.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod NatySek1 » 06 zář 2014, 19:10

Děkuji, taky čekám s čím přijde a čekam furt na tu odpověd :)
NatySek1
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod NatySek1 » 06 zář 2014, 19:30

Bohužel, už nemám právo editovat. Takže uvidíme co napíše ale jestli admin banoval neprávem chci omluvu a odpověď na mojí otázku. Už spamovat nebudu ale nemám už editor.
NatySek1
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod SpaweNick » 07 zář 2014, 11:43

Ne jenom, že neposlechneš to, že se nemáš teleportovat za jednu hru 9x...... ale ještě jsi drzá. Řekl jsem ti at se neteleportuješ a ty mi na to řekneš, že " Budu dokud mi nepovíš jak jsi to udělal s tou rychlostí ". Upozornil jsem tě 3x pokud jsi i četla pravidla tak víš že se za to kolo můžeš teleportovat max 3x.... ostatní hráči se potom odpojují protože EVIP výhody nemají a navíc je to v pravidlech. Další věc je to když jsem tě slaynul za to že jsi se po 10 teleportovala tak jsi mi na to drze odepsala že jsem děcko a že jsem žebrák ( na takovýhle řeči fakt není nikdo zvědavej ani AWEE ). Tohle by jsi napsala AWEEMU tak máš takovej ban že by jsi se nevzpamatovala. Já tam hráčům pomáhám každou chvíli (pošlu screeny z toho kola aby jste neříkali, že nepomáhám mám takovýhle screenů mraky ), ale těm kteří jsou na mě drzí tak ať potom nepláčou, že jim neporadím. Začni se chovat slušně. Nehodlám to dál řešit ban si zasloužíš. Dal jsem ti ho na hodinu protože na 10 minut je to pro tebe málo. Mimochodem dokonce si tam na tebe stěžoval hráč a ještě výslovně mně řekl, že s tím mám něco udělat. Takže ti to shrnu ban máš za porušení pravidel + vyhrožování že se budeš pořád teleportovat dokud ti něco nepovím a drzost, kterou jsi si na mě dovolila.

http://leteckaposta.cz/627167581

Mimochodem to, že mě uráží znamená jenom a jenom to, že se na nic jinýho ve svým životě nezmůžeš jen urážet cizí lidi, které neznáš. To, že si jsi přišla stěžovat mě fakt dorazilo.

Hezkej den.
SpaweNick
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod NatySek1 » 07 zář 2014, 11:54

Vůbec jsem se neportovala 9x Jak ty si myslíš :) To že jsem se před tebou portnula Maximálně 2X! Neznamená že mě budeš grabovat o zem. Napsala jsem ti že jsi dítě protože vůbec jsi mi neřekl že se mám přestat portovat. Jen to že s mi napsal že se portuju hodně neznamená že toho mám nechat. Jestli ostatním hráčům vadí že si někdo koupil VIP výhody tak ať jdou pryč. Je to výhoda zakoupená za mé vlastní peníze a jí také budu používat. A ještě jedna věc. Dej si dokupy význam slovy "Drzý". To že ti napíšu svůj názor neznamená že jsem Drzá. Nebo snad ano ? :O A to že jsem ti něco řekla že děláš chybu nebo podobně tak okamžitě dostanu ban ? No to nemyslíš vážně ne ? .. To už GS tak klesl že když chci říct svůj názor tak mě ještě zabanujou ?.. A ještě to, cos mi napsal na Serveru dnes. To že ti napíšu že máš jít občas na forko a tys odsekl že tam nepůjdeš i když si věděl že sem tady napsala a ty projevuješ nezájem.. To je dobrá vizitka pro Gs...

-No nic ban vypršel dál to řešit nechci ani nebudu.. Prostě o tomhle už se nechci bavit. Můžete lock. Vyjádření tu mám to mi stačí.
- Nashledanou.
NatySek1
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod letec29 » 07 zář 2014, 13:06

Keď si videl, že sa portuje 9x mal si ako admin konať. Teraz na to nemáš dôkazy?
Pýta sa ťa na tu rýchlosť. Pekne zase vidíme ako sú naši admini ochotní pomáhať. admini maju na servery odpovedať a riešiť pripadne otázky hráčov a nie odfrknúť, že nepovieš lebo sa portovala. Mal si teda konať.
Ale riešili sa nadávky a žiadne nadávky neboli.
Admin si na to dá do budúcna pozor a bude banovať len skutočné a nie imaginárne nadávky.
Lock.
Obrázek
Obrázek
letec29
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Unban Žádost