I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Deejays / JB1

Příspěvekod SavoLita » 30 kvě 2015, 12:12

1. přehození od CT za špatný mikrofon - držím se pravidel a stojím si za svým názorem, že pokud mi je rozumět, lepší mikrák nepotřebuju. Cituji: "CT musí mít mikrofon, a musí jim být dobře rozumět". mít kvalitní mikrofon s perfektním zvukem povinnost není, a jak řeklo dost hráčů: "máš mikrák v pohodě, dokonce i možná lepší než spousta adminů", myslím si že je to pravda...

2. důkaz toho že jsem byl přehozen dodám až se dohraje mapa (z HLTV) v momentálním čase to sem píšu za čerstva a momentální mapa ještě neskončila...
Čára je atrakce stéjně jako klec nebo fotbal a hráč který bude tvrdit opak by neměl dostat jen kill, ale taky BAN za mega demenci.
SavoLita
Zkušený
Zkušený

Deejays / JB1

od Rumcajz » 30 kvě 2015, 12:12

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Deejays / JB1

Příspěvekod skywow » 30 kvě 2015, 12:43

Já tě upozornil!
Máš otřesný mikrofon, tak to pochop sakra...
Jak kdyby za tebou vzlétalo letadlo :lol: ... Jako promiň ale tohle není kvalitní mikrofon.
Na mapě jsem byl, a jak už sem psal upozorněn si byl.
skywow
Drbna
Drbna

Příspěvekod SavoLita » 30 kvě 2015, 12:56

tady nejde o kvalitní mikrofon/zvuk/hlas tady jde o příkazy, a příkazům musí být rozumět, což si myslim že splňuju, jo a to letadlo je jen zastrašovací efekt :*
Čára je atrakce stéjně jako klec nebo fotbal a hráč který bude tvrdit opak by neměl dostat jen kill, ale taky BAN za mega demenci.
SavoLita
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod OMV » 30 kvě 2015, 13:02 VIP

Zdravím.
Tejto sťažnosti som nepochopil. Prišiel som na server, admin tam niečo riešil, potom si ťa vzal do grabu a spýtal sa ťa na tvoj mikrofón. Ty si niečo zabrblal a vôbec som ti nerozumel, počul som tam nejaké zvuky a to je všetko. Upozornil ťa na to aby si si ho upravil, pretože sa to nedá počúvať. Potom som ťa skontroloval ja a nič si si s tým neurobil tak som ti dal slay a následne ťa prehodil k teroristom. Teba proste neviem pochopiť, admini ťa neustále upozorňujú na tvoj mikrofón a ty sa budeš furt hádať, tak sa potom nečuduj že si u T. Z mojej strany všetko.
OMV
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod SavoLita » 30 kvě 2015, 13:06

poprvé jsem zažbrblal že to je nahovno kvůli tomu že mám repráky, a že si vezmu sluchadla, poté cos mne zkoušel ty jsem sluchátka měl ale buď mě nenapadlo nebo už jsem nestihl - snížit si volume, což prý pomůže rapidně...
SavoLita
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Jadberg » 30 kvě 2015, 14:30

Čus

Já bych ti chtěl jen připomenout, že kdyz jsi u ct tak máš mít mikrofon plně funkční a ne se pořád na něco vymlouvat.
Všechno se dá vysvětlit. Bohužel ne všem.
Jadberg
Vítěz Tipovačky
Vítěz Tipovačky

Příspěvekod SavoLita » 30 kvě 2015, 14:36

co přesně znamená plně funkční?
SavoLita
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 30 kvě 2015, 15:22

Stížnost se zamítá
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy