• Stránka 1 z 1
Deejays / JB1
1. přehození od CT za špatný mikrofon - držím se pravidel a stojím si za svým názorem, že pokud mi je rozumět, lepší mikrák nepotřebuju. Cituji: "CT musí mít mikrofon, a musí jim být dobře rozumět". mít kvalitní mikrofon s perfektním zvukem povinnost není, a jak řeklo dost hráčů: "máš mikrák v pohodě, dokonce i možná lepší než spousta adminů", myslím si že je to pravda...
2. důkaz toho že jsem byl přehozen dodám až se dohraje mapa (z HLTV) v momentálním čase to sem píšu za čerstva a momentální mapa ještě neskončila...
2. důkaz toho že jsem byl přehozen dodám až se dohraje mapa (z HLTV) v momentálním čase to sem píšu za čerstva a momentální mapa ještě neskončila...
Čára je atrakce stéjně jako klec nebo fotbal a hráč který bude tvrdit opak by neměl dostat jen kill, ale taky BAN za mega demenci.
-

SavoLita - Zkušený

Deejays / JB1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 
-

Rumcajz - Patriot

Re: Deejays / JB1
Já tě upozornil!
Máš otřesný mikrofon, tak to pochop sakra...
Jak kdyby za tebou vzlétalo letadlo
... Jako promiň ale tohle není kvalitní mikrofon.
Na mapě jsem byl, a jak už sem psal upozorněn si byl.
Máš otřesný mikrofon, tak to pochop sakra...
Jak kdyby za tebou vzlétalo letadlo
Na mapě jsem byl, a jak už sem psal upozorněn si byl.
-

skywow - Drbna

tady nejde o kvalitní mikrofon/zvuk/hlas tady jde o příkazy, a příkazům musí být rozumět, což si myslim že splňuju, jo a to letadlo je jen zastrašovací efekt :*
Čára je atrakce stéjně jako klec nebo fotbal a hráč který bude tvrdit opak by neměl dostat jen kill, ale taky BAN za mega demenci.
-

SavoLita - Zkušený

Zdravím.
Tejto sťažnosti som nepochopil. Prišiel som na server, admin tam niečo riešil, potom si ťa vzal do grabu a spýtal sa ťa na tvoj mikrofón. Ty si niečo zabrblal a vôbec som ti nerozumel, počul som tam nejaké zvuky a to je všetko. Upozornil ťa na to aby si si ho upravil, pretože sa to nedá počúvať. Potom som ťa skontroloval ja a nič si si s tým neurobil tak som ti dal slay a následne ťa prehodil k teroristom. Teba proste neviem pochopiť, admini ťa neustále upozorňujú na tvoj mikrofón a ty sa budeš furt hádať, tak sa potom nečuduj že si u T. Z mojej strany všetko.
Tejto sťažnosti som nepochopil. Prišiel som na server, admin tam niečo riešil, potom si ťa vzal do grabu a spýtal sa ťa na tvoj mikrofón. Ty si niečo zabrblal a vôbec som ti nerozumel, počul som tam nejaké zvuky a to je všetko. Upozornil ťa na to aby si si ho upravil, pretože sa to nedá počúvať. Potom som ťa skontroloval ja a nič si si s tým neurobil tak som ti dal slay a následne ťa prehodil k teroristom. Teba proste neviem pochopiť, admini ťa neustále upozorňujú na tvoj mikrofón a ty sa budeš furt hádať, tak sa potom nečuduj že si u T. Z mojej strany všetko.
-

OMV - Spamerův sluha

poprvé jsem zažbrblal že to je nahovno kvůli tomu že mám repráky, a že si vezmu sluchadla, poté cos mne zkoušel ty jsem sluchátka měl ale buď mě nenapadlo nebo už jsem nestihl - snížit si volume, což prý pomůže rapidně...
-

SavoLita - Zkušený

Čus
Já bych ti chtěl jen připomenout, že kdyz jsi u ct tak máš mít mikrofon plně funkční a ne se pořád na něco vymlouvat.
Já bych ti chtěl jen připomenout, že kdyz jsi u ct tak máš mít mikrofon plně funkční a ne se pořád na něco vymlouvat.
Všechno se dá vysvětlit. Bohužel ne všem.
-

Jadberg - Vítěz Tipovačky

co přesně znamená plně funkční?
-

SavoLita - Zkušený

Stížnost se zamítá
lock
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-

Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin

• Stránka 1 z 1