I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Deejays/JB3

Příspěvekod BwernCz » 18 led 2015, 18:23

Zdravím,
Zajímalo by mě , čím se liší admin Deejays od ostatních hráčů tedy , kteří nejsou admini.
Našel jsem pár důvod a to , že může kickovat a přehazovat hráče a to je snad vše
Hráli jsme mapi Brazillian a admin Deejays absolutně nezvládal hru , Asi xy hráčů chtěli mikrofony (nikdo mikrofon nedostal a to byl veliký spam) , přičemž bylo hodně vzbour a to neschopností CT ale i admina , dokonce si byl tak jistý , že ani nekontroloval mikrofon , dal box když byla ''nigga'' a to by mě tak nevadilo , když se omluvil ale vždyť admini chybují deno - denně , tak proč jsem nedat i ten box? Takovou neschopnost jsem viděl i minulou mapu než byla Brazillian tedy Rats ale to jsem netočil , kdyby něco tak to přiložím z HLTV
Přikládám tu jednu perlu , dělal jsem vzpoury i já a projistotu mě kickl a když jsem se hned připojil , tak odůvodnil to , že asi překlik a omluvil se.. tím pádem další neschopnost .. to je tak těžké kliknout jiné tlačítko? a neříkejte mi překlik .. admini furt chybují
-
Abych to shrnul , tak Admina vůbec nikdo respektovat , nemá kontrolu nad serverem , v podstatě nic nedělá (tedy pokud se nepočítá @@ V tom Chatu nebudete spamovat :lol: ) , jde to vidět i na předešlých mapách
A nejspíše neumí pravidla (příkaz ruší zákaz od kdy? Možná když se ruší simon nebo začíná .. pokud opět se to změnilo , tak se omlouvám)
http://leteckaposta.cz/197095369

Nejlépe by bylo , aby se k tomu vyjádřil Awee
S pozdravem

_Bwern
Obrázek
BwernCz
Mistr
Mistr

Deejays/JB3

od Rumcajz » 18 led 2015, 18:23

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Deejays/JB3

Příspěvekod OMV » 18 led 2015, 18:38 VIP

BwernCz píše:Zdravím,
Zajímalo by mě , čím se liší admin Deejays od ostatních hráčů tedy , kteří nejsou admini.
Našel jsem pár důvod a to , že může kickovat a přehazovat hráče a to je snad vše
Hráli jsme mapi Brazillian a admin Deejays absolutně nezvládal hru , Asi xy hráčů chtěli mikrofony (nikdo mikrofon nedostal a to byl veliký spam) , přičemž bylo hodně vzbour a to neschopností CT ale i admina , dokonce si byl tak jistý , že ani nekontroloval mikrofon , dal box když byla ''nigga'' a to by mě tak nevadilo , když se omluvil ale vždyť admini chybují deno - denně , tak proč jsem nedat i ten box? Takovou neschopnost jsem viděl i minulou mapu než byla Brazillian tedy Rats ale to jsem netočil , kdyby něco tak to přiložím z HLTV
Přikládám tu jednu perlu , dělal jsem vzpoury i já a projistotu mě kickl a když jsem se hned připojil , tak odůvodnil to , že asi překlik a omluvil se.. tím pádem další neschopnost .. to je tak těžké kliknout jiné tlačítko? a neříkejte mi překlik .. admini furt chybují
-
Abych to shrnul , tak Admina vůbec nikdo respektovat , nemá kontrolu nad serverem , v podstatě nic nedělá (tedy pokud se nepočítá @@ V tom Chatu nebudete spamovat :lol: ) , jde to vidět i na předešlých mapách
A nejspíše neumí pravidla (příkaz ruší zákaz od kdy? Možná když se ruší simon nebo začíná .. pokud opět se to změnilo , tak se omlouvám)
http://leteckaposta.cz/197095369

Nejlépe by bylo , aby se k tomu vyjádřil Awee
S pozdravem

_Bwern

Zdravím,
Ja že som nezvládal kontrolu alebo niečo na servery? Prosím Ťa v chate tam spamovali, že chcú mikrofón tak som im napísal, že nech nespamujú, hráča som kickol za spam. Teba som klikol omylom pretože si bol hneď nad tým hráčom čo spamoval, preklikol som sa a zároveň som sa ti ospravedlnil. Mikrofóny sa im zapli po niekoľkých kolách, pretože tam sa to absolútne nedalo lebo bola skoro každé kolo vzbura. K tomu boxu vtedy som nebol prítomný až ku koncu som videl, že bol zapnutý Classic Box pri VG a pri vzbure! Tak hneď ďalšie kolo som presunul toho Simona čo to spôsobil k T, tak neviem, čo tu píšeš za blbosti, že som nezvládal kontrolu na servery. K tomu spamu. Ja som povinný hráča upozorniť potom kickovať a až posledná varianta je BAN! Hráčov som sa snažil upokojiť v chate tým že som aj na sklo napísal aby prestali spamovať. Keď som to napísal, tak bol pokoj. A za to, že ma zabijú pri vzbure nezvládam hru? To myslíš akože vážne? Dodatok k mikrofónom väzňom sa zapli mikrofony na stoloch a pár z nich trepali blbosti a ani nevedli kto ich zabil. Jeden tam spamoval kraviny do voicu, upozornil som ho nedal si povedať dostal kick. Áno dal som box lebo bolo na mňa 17 T a ja sám živý medzi 8 CT, nevedel som, že je nigga keď som to videl a čítal v chate v momente som to vypol a ospraveldnil som sa. Myslím si, že som nič nevynechal. Dodatok - na servery sa ťažko zapínajú mikrofóny keď je neustále vzbúra vieš ? Na tom servery si treba v prvom rade spraviť poriadok potom niečo riešiť. A pár dem mám aj ja ;).
OMV
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod OMV » 18 led 2015, 18:48 VIP

BwernCz píše: v podstatě nic nedělá (tedy pokud se nepočítá @@ V tom Chatu nebudete spamovat :lol: )

Nič nerobím? Ty si dosť drzý chlapček. Snažím sa tam vyriešiť všetko a ty napíšeš tak nezmyselnú sťažnosť, že to až bolí.
OMV
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod OMV » 18 led 2015, 19:19 VIP

Všimol som si, že ty si si robil z toho celého srandu ;). Ako pozerám na to demo tak v čase kedy som dal box vodca gangu ani nebol. Napísal si do chatu nigga nič? Tak som si to všimol a vypol som ho zbytočne. 13:34 som povedal do voicu nespamuj. 14:10 na sklo som upozorňoval aby sa nespamovalo. 14:48 znovu do voicu upozornenie. Ok, počkám si na vyjadrenie vyšších.

PS: si provokatér ktorý sa stará do admin práce.
OMV
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Maxipes » 19 led 2015, 09:15

Po shlednuti dema to shrnu:

1. Admin si da pro priste pozor na spamujici hrace v chatu. Admin konal spravne do te miry, ze spammery upozornil v chatu/na skle/do voice, a to opakovane. Jak sam dobre vi, kdyz upozorneni nepomuze, ma pristoupit ke kicku.

2. Za neopravneny kick se ti admin omluvil, stane se.

3. Zadny vudce gangu pri zapnutem demu nezil.

4. Jakozto byvaly admin bys mel vedet, jak se na serveru chovat. Pokud se budes do adminu zamerne navazet, budes podle toho postihovan.

Lock.
Maxipes
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy