• Stránka 1 z 1
Deejays / Jb5
1. Popis situace - Na serveru jsou 3 admini : Life, Smeki, Graphics, a pak přišel Deejays. Hráč Hurvínek u skůtrech se přibližil 2x k T žádný admin to neřešil protože jim to nevadilo a najednou Deejays skočí do řečí simona a hodí hurvínka o zem a baví se s ním 5 minut o tom co udělal. Potom napíšu cituji : ,, Přišel deejays a zase si hraje na adminka velkého, nikomu nic nevadí a najednou tu vše řešíš,, dostala jsem kick. Potom ještě předtím napíše do chatu ,, Simmy nestráží simona
DD,, a přitom jsem byla jen na střeše a koukala na něj.. Potom Life dělal simona a ctčka normálně byli na kleci a najednou deejays se zeptá ,, Jaká je povinnost ct? ,, A henno odpoví ,, Hlídat simona ,, a Deejays ,, ještě jednou se ptám, jaká je povinnost CT ? A zase mluví simonovy do řeči a řeší jednu věc 5 minut... Dáva bezdůvodny kicky, řeší věcí v průběhu hry simona , a furt se někde tlačí.
2. Důkazy - Nemám protože nikdo nemohl vědět že admin Deejays opět se bude chovat jako primitivní blb.
P.S Vím že hráče které jsem jmenovala nejsou zrovna hráčí kteří dodržují pravidla ale Deejaysové chování mě štve. Nechápu jak mohl dostat zpět práva.
2. Důkazy - Nemám protože nikdo nemohl vědět že admin Deejays opět se bude chovat jako primitivní blb.
P.S Vím že hráče které jsem jmenovala nejsou zrovna hráčí kteří dodržují pravidla ale Deejaysové chování mě štve. Nechápu jak mohl dostat zpět práva.
-

Simmy - Pokročilý

Deejays / Jb5
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 
-

Rumcajz - Patriot

Re: Deejays / Jb5
Tady deejays spamuje v chatu.
2015-05-24 21:20:16 Deejays nepis blbosti jb_snow
2015-05-24 21:20:12 Simmy nespamuj jb_snow
2015-05-24 21:20:09 Deejays
jb_snow
2015-05-24 21:20:08 Deejays tak som hovoril jb_snow
2015-05-24 21:20:06 Deejays ale si mi zapol mik jb_snow
2015-05-24 21:19:58 Deejays lebo neviem ze by si to hovoril
jb_snow
2015-05-24 21:20:16 Deejays nepis blbosti jb_snow
2015-05-24 21:20:12 Simmy nespamuj jb_snow
2015-05-24 21:20:09 Deejays
2015-05-24 21:20:08 Deejays tak som hovoril jb_snow
2015-05-24 21:20:06 Deejays ale si mi zapol mik jb_snow
2015-05-24 21:19:58 Deejays lebo neviem ze by si to hovoril
-

Simmy - Pokročilý

Zdravím, po mojom upozornení si neprestala tak si dostala kick. Písala si nezmysli tak si bola za to potrestaná. Spýtal som sa CTčiek do voicu, že či nie je je ich povinnosťou byť s VD do ukončenia. Ty si zase napísala nezmysel, ktorý ma viedol ku kicku na tvoju osobu. Furt, keď sa pripojím na server, tak si ku mne drzá a neustále sa sťažuješ a navážaš sa do adminov. Potom sa nečuduj, že si potrestaná.
Tvoj HlStats po mojom pripojení na server :
howgh
Tvoj HlStats po mojom pripojení na server :
zase si hraje na adminka.. žádný admin to tu neřeší ale on jo.
Příjdeš a hned si hraješ na adminka velkého.
Mlč.
Jsi ubohý.
Jdu si napsat stížnost na tebe.
Zase si hraje na adminka....
protože přišel rypajíci deejays..
Jsi jako dítě.
Dopsala jsem stížnost na admina Deejays protože primitvnější člově ksnad není.
howgh
-

OMV - Spamerův sluha

http://leteckaposta.cz/209366570
Tu jsou další spamy.
A ty se divíš že jsem k tobě drzá ? Než ti předtím odebrali práva tak jsi dával nesmyslné kicky a bany mě a ve mě jsi se nezměnil. Kdyby jsi byl jako ostatní admini NORMÁLNÍ tak takhle nereagují. A ty spamy od tebe ,a pořád jak mluvíš do řečí někomu ? Dyt i admini jak jsi odešel říkali že konečně jsi pryč. Podívej se co napsal např. Admin (nebudu jmenovat) na mapě jail-greytown potom co jsem tam zmínila že jsem na tebe napsala stížnost. Chovám se tak jak si zasloužíš protože jsi primitvní. A už předtím furt si vyhledával něco abys mohl dát lidem ban.
Tu jsou další spamy.
A ty se divíš že jsem k tobě drzá ? Než ti předtím odebrali práva tak jsi dával nesmyslné kicky a bany mě a ve mě jsi se nezměnil. Kdyby jsi byl jako ostatní admini NORMÁLNÍ tak takhle nereagují. A ty spamy od tebe ,a pořád jak mluvíš do řečí někomu ? Dyt i admini jak jsi odešel říkali že konečně jsi pryč. Podívej se co napsal např. Admin (nebudu jmenovat) na mapě jail-greytown potom co jsem tam zmínila že jsem na tebe napsala stížnost. Chovám se tak jak si zasloužíš protože jsi primitvní. A už předtím furt si vyhledával něco abys mohl dát lidem ban.
-

Simmy - Pokročilý

Simmy píše:1. Popis situace - Na serveru jsou 3 admini : Life, Smeki, Graphics, a pak přišel Deejays. Hráč Hurvínek u skůtrech se přibližil 2x k T žádný admin to neřešil protože jim to nevadilo a najednou Deejays skočí do řečí simona a hodí hurvínka o zem a baví se s ním 5 minut o tom co udělal. Potom napíšu cituji : ,, Přišel deejays a zase si hraje na adminka velkého, nikomu nic nevadí a najednou tu vše řešíš,, dostala jsem kick. Potom ještě předtím napíše do chatu ,, Simmy nestráží simonaDD,, a přitom jsem byla jen na střeše a koukala na něj.. Potom Life dělal simona a ctčka normálně byli na kleci a najednou deejays se zeptá ,, Jaká je povinnost ct? ,, A henno odpoví ,, Hlídat simona ,, a Deejays ,, ještě jednou se ptám, jaká je povinnost CT ? A zase mluví simonovy do řeči a řeší jednu věc 5 minut... Dáva bezdůvodny kicky, řeší věcí v průběhu hry simona , a furt se někde tlačí.
K tomuto ti napíšem toto. Za 1.) Graphics nie je admin. Za 2.) Akým 5 minút som sa ja bavil s Hurvínkom ?
Spýtal som sa CTčiek, že čo je ich povinnosťou? Nemáte náhodou strážiť VD?. Prosím ťa, akých 5 minút som to riešil ? O čo tebe vôbec ide?Potom Life dělal simona a ctčka normálně byli na kleci a najednou deejays se zeptá ,, Jaká je povinnost ct? ,, A henno odpoví ,, Hlídat simona ,, a Deejays ,, ještě jednou se ptám, jaká je povinnost CT ?
-

OMV - Spamerův sluha

Simmy píše:http://leteckaposta.cz/209366570
Tu jsou další spamy.
K tomuto ti nemám čo napísať. Lol kde ty tam vidíš spam a nejakú demenciu ?
-

OMV - Spamerův sluha

Na serveru řešíš každou malou věc ikdyž vystřelím jeden náboj z AWP tak mě hodíš o zem že tě vyrušují ! Víš co je to normální život? Jít ven na kolo a jet do parku někde? Neber tu hru a to adminování tak vážně kriste pane. Víš co jsem ti říkala když ti zrušily práva? Že konečně jsi normální a ted jsi admin a zase jsi stejný krypl. Je mi jasný že Awee nebo Maxipes mi řeknou at se chovám slušně a dají mi lock ale Deejaysi dělej něco ze sebou protože tvoje chování je opravdu hrozné. 
-

Simmy - Pokročilý

Simmy píše:Na serveru řešíš každou malou věc ikdyž vystřelím jeden náboj z AWP tak mě hodíš o zem že tě vyrušují ! Víš co je to normální život? Jít ven na kolo a jet do parku někde? Neber tu hru a to adminování tak vážně kriste pane. Víš co jsem ti říkala když ti zrušily práva? Že konečně jsi normální a ted jsi admin a zase jsi stejný krypl. Je mi jasný že Awee nebo Maxipes mi řeknou at se chovám slušně a dají mi lock ale Deejaysi dělej něco ze sebou protože tvoje chování je opravdu hrozné.
Prosím Ťa, ty čo tu splietaš za blbosti? Kedy som ťa ja naposledy hodil o zem, že si vystrelila s AWP jeden náboj? Predstav si na servery sa máte chovať slušne, dobre odtiaľ potiaľ nie, že si tam budete robiť čo chcete. Ja sa viem takisto zabaviť na servery a spraviť niekomu úsmev na tvári
-

OMV - Spamerův sluha

Banned za urážky admina.
Stížnost se zamítá.
lock
Stížnost se zamítá.
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-

Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin

• Stránka 1 z 1