• Stránka 1 z 1
[Stížnost Oprávněná] deep/jb
Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/id/deepjefrajer
Popis situace/prohřešku admina: dostal jsem free ctban od deepa i presto ze jsem se mattiasovi omluvil za fk + mattias odpojil, takze nebyla moznost mu ani nahlasit vdcko
Důkaz o jeho pochybení: deep by mohl predat zaznam, protoze ani nevim co to bylo za mapu
Popis situace/prohřešku admina: dostal jsem free ctban od deepa i presto ze jsem se mattiasovi omluvil za fk + mattias odpojil, takze nebyla moznost mu ani nahlasit vdcko
Důkaz o jeho pochybení: deep by mohl predat zaznam, protoze ani nevim co to bylo za mapu
I'm a Sufi to goofies, I could prolly speak Farsi
-
Ascendant - Zkušený
[Stížnost Oprávněná] deep/jb
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: deep/jb
Čus,
sám nevím co to bylo za mapu, ale vím situaci, přesto jsem si nějak demo dohledal přes hlstats.
Tímhle bych se ti chtěl omluvit za free ban a nepříjemnosti, vůbec jsem neviděl, že se Mattias odpojil.
sám nevím co to bylo za mapu, ale vím situaci, přesto jsem si nějak demo dohledal přes hlstats.
Tímhle bych se ti chtěl omluvit za free ban a nepříjemnosti, vůbec jsem neviděl, že se Mattias odpojil.

vsichni jste nuly
-
DeepGS - Zkušený
LilDeep píše:Čus,
Tímhle bych se ti chtěl omluvit za free ban a nepříjemnosti, vůbec jsem neviděl, že se Mattias odpojil.![]()
díky ale omluvu neprijimame
- Abby1
- Kolemjdoucí
http://mysharegadget.com/853761255 4:30
brasko musis na to fakt davat pozor aspon mi zaplat na paypal nebo vymazte ten ban ze sourcebans dik
brasko musis na to fakt davat pozor aspon mi zaplat na paypal nebo vymazte ten ban ze sourcebans dik
I'm a Sufi to goofies, I could prolly speak Farsi
-
Ascendant - Zkušený
Adminovi bude domluveno a samozřejmě ti na PayPal přijde od něho odškodné.
Stížnost Oprávněná.
Stížnost Oprávněná.
-
KiziaR - CS2 Admin
• Stránka 1 z 1