I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

DEFENDER / CTF1

Příspěvekod RoaeroFairPlay » 08 dub 2016, 15:38

1. Popis situace - často sa stretavam s ludmi na danom servery kde ludia kempia admin si hra svoje aj ked mu napišem prave dnes sa stalo to čo som čakal už dlho. Prišiel som na server kde hravam neustale hram hram a stale tam ludia kempili admini 2 v spektate KACENKA+ DEFENDER zaujimalo by ma prečo nič nerobili až ked som začal pisat že henten kempi tak mi admin DEFENDER napisal že si mam hladet svoje. Hovorim dobre to sa ešte dalo ale potom ak sa aj ostatni hrači začali stažovat tak potom už dal ban. Mne dal ban za to že sa mu staram do jeho prace , a potom aku pracu robi ked nikomu 20 min nedal ban -,- Chore stalo sa mi to už viac krat.

2. Důkazy - screenshot http://prntscr.com/appj39 ban listu lebo nemam video zaznam. / demo tu mate ten vaš video zaznam pekne to tu mate spravene ked mi nejde stiahnut ani video zaznam.... http://prntscr.com/appimv

DŮKAZ
Nemam vlastni dokaz kvoli tomu lebo nemam rad ked ma niečo nahrava. Demo natačam iba vtedy ked mi nejaky hrač nesedi. A ten vaš video dôkaz mate tu http://prntscr.com/appj39 kedže tu mate tak kvalitne spravene stranky kde si ani video zaznam zo serveru nemožem stiahnut tak to je pekne od vas. A ešte sa vam čudujem že zhanate admin furt ma to otravuje na FB je to pekne že ich hladate ale ked si najdete admin tak aspon nech je kvalitny nie že to bude nejaky maly fagan čo ma 16 rokov ... A nebavi ma to bavit sa s podpriemernym človekom ktory ma steam a zato že ma prava je niečo viššie -,- Nezaujima ma to že ma prava ale o to ako sa zachova ku tomu ked mu napišem že henten a ten hrač kempi a už ma to nebavi ked kempia rob stým niečo. A 16 ročni chlapec ktory ma admin prava mi napiše že sa mu nemam starat do jeho veci + napiše že dal som mu slay a čo zo slayu ked bude stale kempit.

+ Je zaujimave ked hra človek za T stranu a ked je admin u CT strany kde ma dajaky hrač AWPčko pišem adminovi že nech mu da aspon kick. Ale ja ked som u T strany a zoberiem AWP alebo hoci aku rychlopalnu zbran napr SSG a tak tak to mam automaticky kick tak to mate pekne potom chore zariadene u vas tam hore a zaujimalo by ma kto je HL admin všetkych adminov. Dufam že stym ničeo spravite nie par krat ked som tu pisal že ten admin nedodržal to a to mi napišete skusime sa snim o tom porozpravat (+zobrat prava) nič ste sa snim nerozpravali.

Dakujem vaš ZATIAL VERNY hrač GS ;)
i Was here bláázen :D
RoaeroFairPlay
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

DEFENDER / CTF1

od Rumcajz » 08 dub 2016, 15:38

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: DEFENDER / CTF1

Příspěvekod DefenderCZ » 08 dub 2016, 15:53

Abych se vyjádřil

Ty nevíš, co já dělám, koho slayuju, koho kickuju, je zřejmě faktem, že ty znáš jako trest jenom banovaní, jen bany, my jako admini jsme učeni k tomu, že nejdříve máme hráče zabíjet, poté je párkrát kicknout a v nejvyšší nouzi je máme banovat, takže když někoho slayuju či kickuju, ty to nevidíš, psal jsem ti to do chatu, tuším že .. jsem člověk jako každý jiný, a nestíhám hlídat všech 26lidí najednou, to je nemožné.
Ban jsem ti dal tehdy, když si mě napadal tím, že nic nedělám, neustále a opakovaně
Kdyby si napsal, že tenhle kempí, mrknu na něj, ale ty místo toho, mě urážíš a staráš se o něco, co není tvoje starost, a navíc jsem ti psal, že těma tvýma urážkama, brzdíš to, od čeho tam jsem, upozorněn jsi byl několikrát

To je odemě zatím vše, vyhni se spamu a vyčkej na vyjádření někoho vyššího ;)
DefenderCZ
Drbna
Drbna

Příspěvekod RoaeroFairPlay » 08 dub 2016, 15:55

DEFENDER poviem ti to tak ako si mi to ty napisal.

HLAD SI SVOJE A NESTARAJ SA....
Ked nevieš rozdavat kicky / bany tak nemaš čo robit v A teame

Hahaha že ked ti napišem že ten a ten hrač kempi pochybujem že by si sa nanho pozrel lebo ta už poznam dost dlho a viem že sleduješ ludi ktorý hraju normalne takže sa nevyhovaraj...
RoaeroFairPlay
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod RoaeroFairPlay » 08 dub 2016, 16:03

toto bola tvoja odpoved :

Kdyby si napsal, že tenhle kempí, mrknu na něj, ale ty místo toho, mě urážíš a staráš se o něco, co není tvoje starost, a navíc jsem ti psal, že těma tvýma urážkama, brzdíš to, od čeho tam jsem, upozorněn jsi byl několikrát.

Uražal som ta preto lebo si sa tam rozpraval s katkou a furt si spamoval že

T / CT kradnut vlajky , kemp slay ban / kick

toto si tam furt spamoval a vadilo mi to nepisal som ti to lebo viem že by si zase napisal to iste čiže : NESTARAJ SA DO MOJICH VECI to je pekne od teba že takto vypočuješ admin a uražal som ta preto lebo. Tiež nedodržuješ pravidla hry. Včera ak sme hral de dust taku velku mapu kde som ti pisal že si kempil a nedodržiavaš pravidla hry tak si zrazu po 25 minutach zobral prvu aj poslednu vlajku bolo mi to komicke aj s dialšými ludmi s ktorými som hral na tom servery + komunikoval na Team Speaku..

Zhodli sme sa natom že si admin ktorý tiež nedodržiava pravidla daneho modu.

Plus ak je to niekomus viššich ludi na GS stranke nejasne možem to vysvetlit aj na TSku... ;)
RoaeroFairPlay
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod ReXy » 08 dub 2016, 18:54 VIP

přestaň spamovat, a vyčkej na vyjádření někoho vyššího ;)
Mužeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.
Love what you do, do what you love.
ReXy
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod RoaeroFairPlay » 08 dub 2016, 19:59

dalši admin ktorý len pride provokovat .... Fakt ako ban za pravdu to je skvele GS peknu mienku si robite ;)
RoaeroFairPlay
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Hon » 08 dub 2016, 21:15

Stížnost bez důkazů.

Zamykám.
Capture The Flags , STEAM: Hon
Kazatelův učeň

Příspěvekod Cobretti » 09 dub 2016, 00:34

RoaeroFairPlay píše:dalši admin ktorý len pride provokovat .... Fakt ako ban za pravdu to je skvele GS peknu mienku si robite ;)

Přestaň tu napadat adminy a provokovat - to za prvé.
Za další - ty se nemáš co starat do adminské práce, jelikož admin sám moc dobře ví, co, kdy a jak má dělat. Admin se ti zde vyjádřil a objasnil ti postupy zakročení proti takovým hříšníkům, se kterýma naprosto souhlasím.
Další věc je ta, že vy hráči tam neustále fňukáte, že ten a onen kempí, ale pravda je bohužel jiná. Ne každý, kdo vás zabije někde z poza rohu, či z poza bedny, je hned kemper. Vůbec nemáte ani šajnu, co dané situaci přecházelo, že byl hráč schovaný za bednou či rohem (přebíjení.....), vůbec nemáte ani tucha, jak dlouho tam vůbec byl, jen ho sprostě obviníte, že je kemper, když vás zabije při vybíhání ze "schovky".
Zkus být hloupých 10 minut ve spectu a hlídej plně obsazený server (26 lidí) a uvidíme, jaký budeš hrdina.
Admin trestá to, co vidí a co sám usoudí, že už hraničí s překročením dané meze a nezlob se na mě, ale určitě nebude dávat na váš brekot.

Včera ak sme hral de dust taku velku mapu kde som ti pisal že si kempil a nedodržiavaš pravidla hry tak si zrazu po 25 minutach zobral prvu aj poslednu vlajku

Na závěr bych ti doporučil pořádně prostudovat pravidla, protože ty sám zřejmě vůbec nevíš, jak se tento mód hraje a co je úkolem, jinak by si nevypotil takovou hloupost.
Některé lidi bych liskal 24h denně plus v noci.
Cobretti
Profesionál
Profesionál

Zpět na Stížnosti na Adminy