I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Zamitnuto] Dejv / Surf RPG / Neschopnosť

Příspěvekod logika » 09 led 2018, 00:06

1. Bol na servery Cheater a admin dejv, tak som mu písal do admin chatu nech sa ide na neho pozrieť prosím, písal som mu asi 4x a 4x ma ignoroval, nadávalo sa na servery a dejv to tiež ignoroval.
--Admin chat v HLSTATS neni, bohužiaľ to si musia pozrieť vyšší cez ich log.

2. Neopravneny ban - http://www.gamesites.cz/amxban/others/b ... p?bid=1193
Dostal som ban od extremera, tak som sa rozhodol že si kúpim UB. Ked som sa pripojil na server tak sa ma dejv pýtal či som si kúpil ub, a prečo nemám ban, proste totálne sračky tak som mu povedal ze "unban dostanem automaticky od Vedenia Gamesites " Ja som mu povedal nech si to nájde sam cez Bl, co mu trvalo asi 15min, v tom boli aj také menšie narazky na rodinu, a admin sa ma snažil vyprovokovať.

A následne mi daj aj ban na 24 hodín, a ešte sa ku tomu zasmial.
https://prnt.sc/hxsoua
Kód: Vybrat vše
2018-01-08 22:47:30   ok ? :D.   
2018-01-08 22:47:28   tak si to skusime
2018-01-08 22:47:08   rodičia kupili ?.
2018-01-08 22:46:50   takže si si kupil unban hej ?:D.   
2018-01-08 22:46:44   a našiel som si ta.   
2018-01-08 22:46:38   eh dal som si tu pracu.

2018-01-08 22:42:11   to je divne že v tvojom veku ti to ešte platia rodišia.
2018-01-08 22:39:15   teda aspon ne v tom čo ja vidím
2018-01-08 22:39:06   v banliste to není.
2018-01-08 22:38:20   tak kupil nebo ne ?
2018-01-08 22:37:44   tak mi odpovedz.   
2018-01-08 22:37:33   jen se ptam
2018-01-08 22:37:15   važne si si nekupil unban ?   
2018-01-08 22:37:03   logic ?
2018-01-08 22:34:08   a proč nemáš ban?.
2018-01-08 22:33:51   logic koupil jsi si unban ?.

3. Na servery sa hrac pytal admina "co je to aura" admin odpovedal nasledovne.

2018-01-08 22:44:10   a ani ma to nezaujíma.   
2018-01-08 22:44:05   neviem.   
2018-01-08 22:44:01   ale niesom si istý.   
2018-01-08 22:43:54   aura ti healuje spoluhračov myslím.

4. Na servery boli hraci AFK asi 30min a dejv to ignoroval popricom bol server skoro plni a hraci ktorý si chceli zahrať sa nemohli napojiť. http://prntscr.com/hxspjm

5. Admin totálne ignoroval cely server na ktorom sa stále nadávalo a spamovalo, a toto trvalo asi tak 2 dni, kde admin bol na serveri a všetko ignoroval len preto "ABY MI HRACI NESPAMOVALI CHAT." Az HLSA mu muselo vysvetľovať že on to riešit musí :) Celkom smutne že admin nevie takéto základne veci.
http://prntscr.com/hxsr3s
10   DejvArss (chatoff)   0d 18:39:06h   
11   DejvArss (chat off)   1d 13:56:39h   
12   Dejv -/ (chat off)

Tie nadávky z servera tu ani pisat nebudem lebo to tu cele zaplním tými nadávkami atd. To si mozete kludne pozrieť na HLSTATS.

2018-01-07 00:46:37   nerešim fórum.
Dúfam že mu niekto napise na STEME lebo on fórum nerieši.

Keby to bolo malo, kľudne pridám ešte ďalšie veci, mam ešte 2 dema kde ukazuje len jeho neschopnosť.

Dakujem za váš čas.
logika
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamitnuto] Dejv / Surf RPG / Neschopnosť

od Rumcajz » 09 led 2018, 00:06

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Dejv / Surf RPG / Neschopnosť

Příspěvekod Izmael » 09 led 2018, 10:31 VIP

Zdravím, admin se co nejdříve vyjádří a vše vysvětlí.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod DejvArss » 09 led 2018, 13:28

Achjo :lol: Uplne ta chápem a aj tvoj problém , som jediný admin ktorý ti bráni aby si robil to čo nemáš takže je jasné že je tvojim cielom aby mi zobrali práva ,tak ako mojim cielom je aby si začal hrať normálne a podstivo.

Teraz k veci ...

1. To že si mi 4x písal že tam je cheater možno je pravda ale to že som ťa ignoroval ? O tom neviem ...
Bohužial niekedy tam píše tolko ludí alebo sa tam zobrazuje tolko textu že niečo prehliadnem a z tých 4x som videl asi 1-2x čo
si tam písal a ak myslíš to že má winter AB tak je pravda že som to neriešil pretože toho hráča som už spectoval asi 15x a nikdy
sa AB nepotvrdilo , jednoducho má vysoký lvl (narozdiel od teba podstivo nahraný) a dáva hlavy častejšie .. + tam bol další
admin v specte a keby si mal ešte nejaký problém tak si do spectu možeš ísť sám a natočiť ho a poslať na forum...

2. Neopravnený ban ? Tak prečo ten 1den niekto predlžil na permu ?
Ano extremer to riešil a zistil že mám pravdu stým že si tam v noci loguješ učty a boostiš na nich lvl ...
škoda že si tam nedal celý chat aj čo píšeš ty , 4x som sa ta normálne pýtal či si si kupil UB a tvoju odpoved beriem ako
záveznu a kedže si sa už viac krát chválil že mám "kamarátov" vo vedení alebo s prístupom k banlistu a ešte si mi potvrdil v
chate že máš insta UB od vedení tak jasné že som ti ten ban dal speť a budem ti ho dávať kým ti niekto neresetne lvly (to
isté som písal aj extremovy) , to že máš kamarátov s pristupom k banlistu ma nezaujíma ... a ktomu kupenemu UB to ja
nevidím či si si kúpil alebo ti niekto dal unban preto som sa ťa to normálne pýtal lenže ty nevieš normálne odpovedať ....

3. Tu si zas mohol dať celý chat no ...
Konkrétne ty si tam písal že som admin a neviem kdo je vedenie GS a potom sa ma pýtal dotičný že čo je aura , samozrejne
som najskor odpovedal jemu tým že si to nájde na fore čo to presne je a že pravdepodobne to healuje spoluhráčov ale
niesom si istý , a až potom som odpovedal tebe tým že" neviem , ani ma to nezaujíma " což je len dalšia blbosť čo sa snažíš
použit proti mne pretože asi o 20sek som v chate písal že to bolo na teba a nie na auru ... :roll:

4. Tolká drzosť že použiješ môj vlastný screen :D originál je tu : http://prntscr.com/hy05nm
a ktomuto nemám čo dodať , tie učty si tam nalogoval ty a farmil si tam body medzi 1až2 ráno , já som tie učty kickoval predtým ale kničomu to neviedlo len k nadávkam od teba a vyhrážkam (samozrejme z toho mám ešte viac screenov ale toto je len utržok čo som posielal karmikovy s otázkou kdo je ceco , kedže sa vydával za vedenie GS) ktomu tam boli celu dobu další 2 alebo 3 admini ktorý vôbec neriešili to že mi tam zo všetkých učtov nadávaš a že si tam boostiš XP , z toho som len usúdil že tý admini budu tvoji kámoši tak som sa do toho viac neplietol a išiel som spať .

5. K tomuto nemám čo dodať pretože tie mená som používal ešte dááávno ked som admin nebol a celu dobu som hral bez chatu pretože ma nebavilo pozerať sa na tie nadávky a podobné výkvety v chate ... Odvtedy mám chat zapnutý a občas ho offnem na chvilku iba ked hrám a sú tam další admini alebo keď sa potrebujem dostať na tažšie dostupne miesto (kvôli zlepšienu fps) ale myslím že tých 10sek nikoho nezabije :)

A nakoniec 6.tka to že neriešim forum som napísal niekomu čo mi písal že si dal na forum žiadosť o unban alebo tam niekoho poslal za porušenie pravidiel , a to je pravda pretože ja som admin na hre a na fore to rieši niekto iný , ja nemám prístup k banlistu takže ani to riešiť nemožem ...

A celkovo , ked som neschopný tak prečo si nezažiadaš o práva ty a nerobíš admina ked to vieš lepšie ?
Adminovanie nieje moja práca , niesom za to platený ani z toho nič nemám a robím to vo svojom volnom čase.
A to že občas nereagujem nemusí hned znamenať že to ignorujem ale možno som není práve pri ntb alebo riešim niečo iné.
A hlavne je to hra pri ktorej sa máš zabaviť a verím tomu že by ta to nebavilo keby máš cez den iba 2hod volného času a musel by si ich stráviť v specte namiesto toho aby si si trochu aj zahral , čož je učel tejto hry .... ...
Playz :
LOL -- EU East // CS 1.6 -- Surf / Hns

Voice :
TeamSpeak3 // Discord

Comunity :
STEAM : http://steamcommunity.com/id/dejvarss
DejvArss
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod logika » 09 led 2018, 13:59

a ešte si mi potvrdil v chate že máš insta UB od vedení tak jasné že som ti ten ban dal speť

Ked si nejaky hrac kupi UB alebo do dostane, ty mu nemas prava ban nahadzovat spat BEZDOVODNE !
a ktomu kupenemu UB to ja
nevidím či si si kúpil alebo ti niekto dal unban preto som sa ťa to normálne pýtal lenže ty nevieš normálne odpovedať ....

ja sa stebou nemusim vobec bavit, ty ked ides nieco riesit a nieco banovat tak si musis byt 100% ze ten dotycny ma mat ten ban.
A nie ked hrac nepise ze dostava UB od vediania co nemuisi byt vobec pravda, ty mu len tak 4fun hodis ban, si normalny ?
logika
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod logika » 09 led 2018, 14:06

V chat logu je este vidiet ako si sa zamial a pytal sa ma ci mi mozes vyskusat dat ban, ze ci fakt dostnanem UB.
2018-01-08 22:47:30   ok ? :D.   
2018-01-08 22:47:28   tak si to skusime

nasledovne si siel na TS a pysal si noblemarovi,
iDejv: čau, to ty davas logicovy stále ub?
noblemar: Proč bych to delal?
iDejv: Neviem, tak on mi písal že vraj mu dava vedenie gamesites stále unbany.

Toto mate na TS vsetko v chat logu, ako dejv po tym co mu dal ban 4fun a chcel vbediet ze ci fakt dostanem ub, chodit po TS a pytal sa vedia ci oni mi fakt davaju ub... :'( sad
logika
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod DejvArss » 09 led 2018, 15:12

Jak som už raz písal , ten ban tam budeš mať pokial ti niekto nedá reset alebo kým si to neresetneš sám.
Ten ban není bezdôvodny , dôvod tam máš jasne a zretelne napísaný a nehádžem bany len tak 4fun.

Je síce fajn že si sa priznal že stále klameš ale mohol by si sa už nad sebou zamyslieť čo píšeš.

Na ts som sa pýtal iba 2 ludí či ti dávaju unban , a to iba tých ktorý boli v roomke s tebou a nie z dôvodu overenia..
Len ma zaujímalo kto je ten tvoj "kamoš" čo ti ten UB akože dá , a čo je na tom dívné ked niekomu na ts napíšem ?

skús si vymyslieť niečo iné a zamyslieť sa nad sebou ok ? :roll:

Ak mi zoberú práva za to že ti dávam "nepravom" ban tak prosím ... mne to trhať žili nebude :roll:
Snáď aspon ty budeš v klude spať a budeš si tam zas môcť robiť čo chceš a kludne si vyexpíť aj dalších 100 lvlov na svojich afk učtoch a potom terorizovať tých pár hráčov čo tam zostane hrať ...

pre mňa uzavretá témá

bodka
Playz :
LOL -- EU East // CS 1.6 -- Surf / Hns

Voice :
TeamSpeak3 // Discord

Comunity :
STEAM : http://steamcommunity.com/id/dejvarss
DejvArss
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod logika » 09 led 2018, 15:19

si dement? KED SI NIEKTO KUPI UNBAN, TY MU NEMOZES DAVAT ZNOVA BANY ZA TEN ISTY PRECINOC KED TO ZNOVA NEUROBIL!
.. asi si nepomochil ironiu ked som pisal ze dostavam ub od vedenia gs... jezis :(

od posledneho banu do som dostal ban som si reset dal :)
logika
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Maxipes » 09 led 2018, 17:09

Peto uz te jednou varoval, ze dostanes UB, kdyz budes hrat podle pravidel. Tvoje reakce? Druhy den sis podvodne nahral 3x tolik, nez den predtim.

UB nedostanes. Kdyz si ho koupis, dostanes ho znovu. A tak dale.
Maxipes
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: [Zamitnuto] Dejv / Surf RPG / Neschopnosť

Příspěvekod logika » 09 led 2018, 17:24

ok, dik za info ^^
logika
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Re: [Zamitnuto] Dejv / Surf RPG / Neschopnosť

Příspěvekod Izmael » 09 led 2018, 17:59 VIP

Zdravím,

Maxipes to napsal dostatečně jasně.
Co se týče admina, už prosím nechci vidět žádný chat off nebo povyšování nad hráče (projevování arogance), napiš Karmikovi, ten ti to vysvětlí, případně piš mi.

Beru za vyřešeno. ;)
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy