I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

*-_DejViseK_-*/JailBreak 8

Příspěvekod SnuXoOr » 29 bře 2015, 12:10

1. Popis situace - stručné, jasné, přehledné: Takže dneska sem si pustil CS 1.6 a zašel sem si zahrát na JB8 ale potom sem dostal FK od admina, hrála se mapa Jail_pyramid a já sem stál u těch dveří a měl se zapnotou animaci Tanec 3 [EVIP] a simon řekl, nebugujte to a couvněte tak se couvl a dostal sem kill za to že sem se pohl, pak sem se začal hádat s adminem a ten mi řekl že sem se pohnul ještě než to řekl a že sem hejbal rukou (měli jsme mít pustěnou myš a klávesnici), měl se animaci a tu simon nezakázal ale já sem prej hejbal rukou -_- a potom sem nazval admina bezmozkem za co jsem dostal kick "urážka" a pak on napsal "Já narozdíl od tebe mozek mám" což vlastně znamená že mě taky nazval bezmokem a tím pádem mě taky urazil.. a pak sem dostal BAN za neznalost pravidel.. WTF on mi dá FK a já dostanu ban ? rlly ????? Jestli si myslí že když je admin tak může dávát FK a pak banovat hráče za neznalost pravidel tak to potěš koště..

2. Důkazy - screenshot / demo: Důkaz nemám, ale chtěl sem si ho najít přes to jak se furt natáčí server ale tam to ještě není.. stalo se to těsně před 12 hodinou takže problém to najít nebude :)
SnuXoOr
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

*-_DejViseK_-*/JailBreak 8

od Rumcajz » 29 bře 2015, 12:10

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: *-_DejViseK_-*/JailBreak 8

Příspěvekod Dejvisek » 29 bře 2015, 13:20

Simon dal jasný příkaz. "Pusťte klávesnici a myš, kdo se pohne dostane kill" Byl jsem na kleci a viděl jsem, jak tam někdo má animaci, při které se hýbe. Příkaz zněl jasně, "Kdo se pohne kill" hýbal jsi se při animaci, dostal jsi kill za to. Až poté řekl simon, ať couvnete, já jsem tě nestihl zabít dříve, ty jsi si myslel, že jsem tě zabil za to, že jsi couvl. Jasně a stručně jsem ti vysvětlil, za co jsi byl zabit, za to jsi mě nazval bezmozkem poté, co jsi měl pořád tu tendenci se se mnou hádat, že jsi dostal FK. Já jsem ti říkal, že jestli s tím nepřestaneš, dostaneš ban za neznalost pravidel. Přesněji jsem napsal jako odpověď na mou urážku toto
2015-03-29 12:46:15 Pro me ano, ja ten mozek narozdil od nekoho mam. Gamesites.cz ^JailBreak #8 jail_pyramid
A přesně tak jsem to myslel, protože šlo vidět, že tobě v té hlavě něco rozhodně chybí, když jsi si nenechal vysvětlil nic, ještě se do mě navážíš. Poté jsi dostal ban, pouze na 10 minut za neznalost pravidel. Příšel jsi na server po banu a opět jsi se chtěl začít hádat. Prosím, tu máš opět stručnou odpověď. Dále prosímtě nespamuj a nech to na vyšších, nechť to uzamknou s verdiktem.
Dejvisek
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Garlin » 29 bře 2015, 14:44

dokaz z hltv je nedostacujuci kedze sa tam nenahava zvuk. Admin tu dal vyjadrenie a tak je to slovo proti slovu.

Staznost sa zamieta

LOCK
Obrázek

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!

https://goo.gl/X4UXad
Garlin
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod noblemar » 29 bře 2015, 17:44

měli jsme mít pustěnou myš a klávesnici), měl se animaci a tu simon nezakázal ale já sem prej hejbal rukou

Když, řekne simon pusť klávesnici a myš/nehýbat máš zrušit animaci. konec debaty.
noblemar
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Stížnosti na Adminy