Všechno, co se týká našeho webu Gamesites.cz

Děkuji Gamesites, sbohem

Příspěvekod eFkacko » 12 pro 2014, 23:53

Vážení přátelé,
je to tu. Můj konec zde na Gamesites nastal. Už jednou jsem odešel, ale byl to spíš takový menší ústupek, kdy jsem položil veškeré funkce z časových důvodů, nicméně teď je to definitivní.

Gamesites je famozní systém virtuálního života. To, jak to tu šlape, si vyžádalo spoustu času a úsilí. Veliký respekt na tom, kteří se na tom podíleli a podílejí. Neobešlo by se to ani bez nespočetné množství "obyčejných" adminů a i hráčů.
Nicméně neměli bychom zapomínat, že jde o virtuální svět. Ano, je smutný fakt, že leckdy tento svět je lepší, jak ten virtuální. A my sem chodíme pro útěchu a seberealizaci. Ale někdy se zastavte a popřemýšlejte. O sobě, svých cílech a svých prioritách. Samozřejmě, že pro většinu lidí se to dá skloubit s přípravou do školy, práce, s tréninky aj., nicméně nikdy by jste neměli dávat přednost sezení na své oblíbené židli za klávesnicí a monitorem, nýbrž opravdu se věnovat tomu, co je důležitější a pro naší budoucnost podstatnější.
Já osobně dělám sport na vrcholové úrovni a postupem času, čím stárnu, je to časově náročnější a už se vše tak, jak jsem se zmiňoval - "skloubit" tak snadně nedá. Do toho jsem konečně našel tu pravou lásku, které chci dát víc, než jen odbyté odpoledne, abych mohl hnát domů za počítač apd. S ní chci být každou chvilku, a je to ta pravá, že mi je jedno kde a kdy s ní budu, každá minutka s ní je pro mě štěstí a radost. No a pak tu máme zlobidlo nazývané škola. I ta by si možná konečně už zasloužila nějakou tu mojí pozornost, protože jednou to budu moc potřebovat a pomůže mi to v budoucnu (hledání práce apd.).

Možná jsem se k tomuto ústupku dokopal až teď, kdy jsem byl rozhořčen z mnoha událostí. Nicméně, rozebírat to tady nehodlám a jen mávnu rukou, protože díky svému příteli jsem dost mentálně vyspěl a změnil se v mnoha směrech.
Víte co, jedno si pamatujte. Nebyl jsem z těch, co se báli o své postavení, o svoje ikonky na ts apd. Byl jsem z těch "co na srdci, to na jazyku", na všechno jsem šel přímo, ničeho jsem se nebál a byl jsem upřímný. Leckdy tento charakter byl pro mě nevýhodou, ale vždy jsem si za svým stál a šel za tím.
Nikdo z vedení za tohle nemůže, ale tahle moderní mládež je přímo otrávená. Každý tu huntí po ikonkách, které jim dodávají pocit sebeuspokojení. Každý škemrá o práva tady a tady, a nejhorší je to tehdy, kdy pak podrážejí nohy svým kamarádům, jen aby dosáhli svého. Tohle bylo proti mým morálním zásadám, a proto se toho tu a tady vzdávám. Takže berte to jako další argument mého odchodu.

Psal bych dál, ale je to opravdu nezbytné? Necháme to být...

Rád bych teď ještě něco vyřídil pár lidem, kteří mě v poslední době hostili svou přítomností.

Eracle: Jsi super klučina. Znáš mě tu snad ze všech nejlíp. Poznáš mojí srandu a já pak tvou. Oba víme své... však my se na ts budeme vidět, a budeme drtit gedry :) Hodně si se vytáhl, už nejsi ten, co okupuje poslední místa ve score na gatherech... no, ikdyž někdy... :D Mám tě rád.

Mudr. Host (Marek): Výborný kámoš se srdcem na správném místě. Taky víme své a my se určitě budeme ještě vídat na ts, a jednou i v RL. V to věřím, kámo.:)

KOFOLA: KOFOLA, KOFOLA... my taky známe své... :D Prošli jsme si toho společně dost. Jsi zvláštní člověk, a to teď nemyslím špatně. Na určité věci máme odlišné názory, ale v určitých směrech se povahově ztotožňujemem ikdyž si to asi nepřipouštíš. Díky za to, co jsi pro mě udělal( ikdyž někdy tomu bylo i naopak, a dost jsme šli doslova "na nože" :D). Spolu tady zvýšíme úroveň knifu, na cupech to spolu roztříškáme! :) Všechno jsme si vyříkali, určitě se budeme vídat na ts:)

Whoik: Děkuji ti za všechno, co jsi pro mne udělal, nebylo toho málo a leckdy to bylo složité. Díky moc, pro mě jsi nejlepší člověk z vedení a z mého názoru mě nikdo nikdy nevytrhne. Hodně štěstí v životě!

Hoolder: Díky za všechno, přeji mnoho štěstí jak zde, tak i v RL. Jsi skvělá osobnost.

fallen: Výborný knifer, v určitých směrech nejsi samostatný a řídíš se davem, ale chápu tě. Určitě super človíček, uvidíme se ještě;)

Radegast: Best redaktor NA. :D Rade rade, pardále, dlužím ti interview, to nezapomínám, tak se neboj, ještě tohle zmákneme, než odejdu :D

Info: Kámo, díky za všechno, vydrž to tu a hodně štěstí s LoL supportem. Snad budeš mít více času, jak já. Super kamarád, hodně zdaru a štěstí!:)

Peklo: Brácho, přeju ti, aby jsi se s tím svým uměním a talentem spojený s hudbou dostal daleko. Jen pýle a odhodlání, a dosáhneš na to, co chceš. Hodně štěstí!

Omlouvám se, pokud tu nevidíte své jméno, opravdu jsem vypsal ty nejdůležitější osoby, co mě tu v poslední době provázeli.
Sebrat veškerá práva až na redaktora prosím, dokud nevydám interview s Radegastem, poté odebrat i redaktora.

Díky za všechno.
Sbohem, eFkacko.
Nothing is real, if you do not believe in who you are.
eFkacko
Amatér
Amatér

Děkuji Gamesites, sbohem

od Rumcajz » 12 pro 2014, 23:53

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Děkuji Gamesites, sbohem

Příspěvekod Pekloo » 13 pro 2014, 00:59 VIP

Týjo eFkačko.. doufám že spolu budem stále v kontaktu jak na FB tak tady, doufám že na TeamSpeak chodit budeš, znám tě už hodně moc dlouho ještě jako old playera a si výborný týpek, co se týče chování ochotný který dokázal vždy pomoct, a bral všechnu zodpovědnost na sebe, udělal si tady toho pro Gamesites.cz dost, a hlavně co se týče LOLka, strašně si to tady pozvedl tuto hru, hlavně ten cup atak dále, prostě nikdy nezapomenu na old bandu na knifu kdy jsme dávali jak králové, feno, marko, já, ty jani, prostě b0mBa parta roku ale věřím že nás neopustíš a budeš za náma na TS chodit, přeju hodně štěstí v Realném životě kámo drž se :ugeek: :ugeek: :| "Pekloo"
THEY TALK ABOUT ONE MY TAPS
Pekloo
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod KOFOLA » 13 pro 2014, 08:20

Ano, uznávám, že se shodujeme v hodně věcech, možná se shodujeme ve více věcech než v těch co se rozcházíme, škoda, že jsme si pořádně na chuť přišli až teď, když už je pozdě, ale my dva v kontaktu budeme, oba jsme úspěšní sportovci s plnou hubou, protože co my si myslíme, to prostě řekneme a nemyslíme na následky. Často je to nevýhoda, často na lidi působíme zle, ale nás baví být zlí.
Jsi dobrý člověk, my se budeme bavit dále.

A mpůžete věřit, nebo ne, toto moc lidem nepíšu.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
KOFOLA
Spamer
Spamer

Příspěvekod Hoolder » 13 pro 2014, 10:17

Ahoj, díky, že jsi mě zmínil. Spolu jsme dávali dohromady celý lol support. Jsi člověk s dobrou povahou, patříš do kategorie lidí, které jsem si oblíbil. Každopádně Ti díky za všechnu práci v supportu, aj.

Měj se hezky, někdy se stav na pokec ;-)
Hoolder
Spamer
Spamer

Příspěvekod hTcinfo » 13 pro 2014, 11:25 VIP

Jsi jeden z mnoha, kdo tu něco dokázal ;)

LoL support je a bude zejména díky tobě takže děkuju a neboj, dokud se nedostanu k těm fůzním reaktorům tak se o to tady postarám :lol:

Hodně štěstí do budoucna, zejména ve sportu co děláš a i v těch ostatních věcech, nějakej kontakt na mě máš tak klidně piš kdyby něco.

Sayounara.
Verzerrte Welt - https://www.youtube.com/watch?v=1m6G10CwZpg
hTcinfo
Spamer
Spamer

Příspěvekod Eraclik » 13 pro 2014, 11:58

Kamoško, si snáď najlepší týpek na GS a to bez výnimky. Nepoznáme sa dlho ale za ten čas som si ťa obľúbil a to veľmi. Knife gathery budeme drtiť, ja to poťahám ty to polamíš #noproblemo. Na FB alebo na snape budeme v kontakte stale, venuj sa holke a hlavne športu to je dôležitejšie :) Nie každý má čas na počítač, my športovci to poznáme, že nie vždy sa dá :D

Co
Eraclik
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod J4N1 » 13 pro 2014, 16:01

O jedna lamu menej :lol: GL ty low, easy, nula, 0 :shock:
Since 2011...
J4N1
Amatér
Amatér

Příspěvekod Bonpft » 13 pro 2014, 17:30

Ahoj pekne si to napísal :D a máš pravdu podobne som na tom ja :D držím palce v živote!Aj keď gamesites nemám už v láske(mám v pláne to tu poriadne pomiešať a zmeniť),toto sa mi páčilo.Vyzeráš byť fajn človek drž sa.
Maj sa!
PS.A keď budeš mať času navyše a nevieš čo s ním určite sa zastav!
Bonpft
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Sefis » 20 pro 2014, 12:11 VIP

Jááj, eFkacko...
Krásně jsi to napsal!
Vzpomínám na ty časy, kdy jak na webu tak i TS a občas i na serveru .. :D
Prostě jsi úžasnej člověk, a děkuji ti za tvůj čas a za tu srandu, co s tebou byla..

Měj se :-)
My life be like Obrázek
Sefis
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Gustik » 21 pro 2014, 13:37 VIP

A kdo bude organizovat LOL turnaje? :o
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod Rainox » 22 pro 2014, 15:59 VIP

Gustik píše:A kdo bude organizovat LOL turnaje? :o

Teď to má Host a dosty..
Rainox
Spamer
Spamer

Příspěvekod hTcinfo » 22 pro 2014, 17:29 VIP

Myslím že o lol sekci včetně turnajů se dokažu postarat ;)

Jelikož už tu řešíte hlouposti, uzavírám to - efkačko je na 90% online na ts, sbohem nám nedal ^^

LOCK
Verzerrte Welt - https://www.youtube.com/watch?v=1m6G10CwZpg
hTcinfo
Spamer
Spamer

Zpět na Gamesites.cz