Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[Duplicita] dělá te si už ze mě prdel?

Příspěvekod drulii18 » 09 srp 2019, 13:57

Nic v konzoli nemám.

Zdravím do ****
Děláte si ze mě prdel 3x dostat perma ban za knife bot který jsem ani jednou neměl? mužu prosím vás mluvit s vedením?
Gamesites jde pěkne do prdele , admini na baterky dáváte ban jen tak uvědom te si že dáváte zbytečné bany..
Nemůžu si ani zahrát..Nejsem tak dobrý hráč ale do píči už mě to fakt sere ty vaše bany za kb..
Používejte mozek a ty roman už mě fakt sereš , co sem se připojil do hry hned si mi psal kb kb kb jak nějaký děcko.
Skoro každý ti tam psal že kb nemám a že mi to cuká do píči není důvod abych měl kb …
Hraju bez podložky takže to není sranda a stejně sem to trochu ovládal ..
Fakt jste už trapní celý gamesites …
A to jsem si myslel že tu má někdo rozum přitom píču každý ví že gamesites admini jsou jen bezmozkový tupci.
A roman jestli ti to přijde k smíchu tak se zasměj ty pičusku zajebaný najdi server a pojd 1v1 ty mrdko prašivá.
Omlouvat se tady za sprosté slova nebudu mám důvod být vulgární .. Protože dostat bany a přitom nic nemít je fakt ubohý..
Žadný normal ADMIN mi neodepisujte chci přímo vedení děkuji NASCHLE!!
drulii18
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Duplicita] dělá te si už ze mě prdel?

od Rumcajz » 09 srp 2019, 13:57

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: dělá te si už ze mě prdel?

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 09 srp 2019, 15:27

drulii18 píše:ty pičusku zajebaný ty mrdko prašivá.

Ahoj. Jsou věci, které by měly zůstat doma. Například to, jak se vaši doma oslovují. A ne, nic na tom nemění ani fakt, že jsou sourozenci.
Prosím, zkus to teď znova a bez zbytečných urážek. Tobě tady taky nikdo nenadává, není proto důvod, chovat se jak dobytek ;)
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod bajgar » 09 srp 2019, 22:21

Awee (cti ejvi) píše:
drulii18 píše:ty pičusku zajebaný ty mrdko prašivá.

Ahoj. Jsou věci, které by měly zůstat doma. Například to, jak se vaši doma oslovují. A ne, nic na tom nemění ani fakt, že jsou sourozenci.
Prosím, zkus to teď znova a bez zbytečných urážek. Tobě tady taky nikdo nenadává, není proto důvod, chovat se jak dobytek ;)

:DDDDDDDDDDDDDDDD
bajgar
Mistr
Mistr

Příspěvekod Kubeyy » 10 srp 2019, 13:08 VIP

Dorieši sa sem.
CS 1.6 Admin od 2016
Hráč na Gamesites od 2012
Kubeyy
Mistr Yoda
Mistr Yoda