Re: Dem si pokecat jen tak
Ty fakt nemáš nic lepšího na práci Fenomene. Navíc už není generálmajor.
Mimochodem, proč jsi mu napsal až dneska, když ti to tak vadí?
Už to tam je delší dobu a doteď ti to nevadilo.

Už to tam je delší dobu a doteď ti to nevadilo.

,,Aliquid desinit, incipit alius....."
-
RIOT09 - Pokročilý
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
F3N0M3N píše:Víte, že krádež duševního vlastnictví je jedna z nejhorších věcí, které se můžete dopustit při vytváření nějaké vlastní práce/různého obsahu apod.? Třeba na takové vysoké škole s tím moc daleko nepochodíte, pokud nejste šťastlivci jako někteří z naší české politiky. Tohle samozřejmě platí v různých sférách, ať je tvorba hudby, videí na youtube, zmiňované práce na školách od seminární, přes bakalářskou práci, až po nějaký vlastní výzkum a další.
Touto cestou bych rád nahlásil admina TheRebel24 za krádež duševního vlastnictví, s kterou absolutně nesouhlasím a ocenil bych, kdyby jeho příspěvek začal splňovat některá kritéria proto, aby mohl být takto zveřejňován nebo aby si vytvořil vlastní bez tak extrémního copyrightu.
Zde můžete vidět můj originál: los-santos-police-department-t206782.html
Zde můžete vidět ten hnus, který vytvořil Rebel na základě vydávání mého díla za své: policie-los-santos-nabor-t215284.html
Admina jsem se na to snažil upozornit soukromě dnes ráno, ale napsal mi, že jsem ubohý a zřejmě ho nějak nezajímá, čeho se dopouští. Věřím, že mu to nějaká inteligentnější starší osoba, která ví, co to všechno zná, vysvětlí.
Děkuji.
Tohle je asi tak reálné, jako kdyby jsi chtěl jednorožce co blinka duhu

Kdykoliv mlčky skloníte hlavu, pokaždé umíráte. Když jdete s hlavou vztyčenou, zemřete jen jednou-Giovani Falcone
@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
-
Derakh12 - CS 1.6 Admin
RIOT09 píše:Ty fakt nemáš nic lepšího na práci Fenomene. Navíc už není generálmajor.
Už to tam je delší dobu a doteď ti to nevadilo.![]()
![]()
Ale není to zase tak dlouho, aby to bylo v pořádku

YouTube: ByF3N0M3N
https://www.youtube.com/user/ByF3N0M3N
-
F3N0M3N - Redaktor
Dej to k soudu pro lidská práva!

Chodí štěstí dokola, sem tam padne na vola.
Kde blb, tam nebezpečno.
Kde blb, tam nebezpečno.
-
Trsak - Profesionál
Mě už to ani nepřekvapuje. Fakt, toto je něco, s čím jsem se už dlouho nesetkal. Nebudu tu psát co si o tobě myslím. Jen se divím, že tě to pořád baví
. Doufám, že s mou stížností uspěješ, když nemáš nic jiného na práci 
Přeji krásný den

Přeji krásný den
"To insure the adoration of a theorem for any length of time, faith is not enough, a police force is needed as well." - Anonymous R5 3600, GTX 1070, 16GB RAM, AiO, X370 Gaming Carbon PRO, 512GB SSD, 4TB HDD, 620W Seasonic
-
TheRebel24 - Zkušený
Trsak píše:Dej to k soudu pro lidská práva!![]()
Vtip dobrej, ale prostě ale...
Stížnost na porušení Úmluvy může k Soudu podat buď některý smluvní stát (mezistátní stížnost) nebo jednotlivci, skupiny jednotlivců či nevládní organizace (individuální stížnost). Individuální stížnost je přípustná pouze v případě, že k porušení základního práva chráněného Úmluvou došlo státní mocí, tedy ze strany členského státu Rady Evropy. (wikipedia btw)
A to ještě za podmínky, že vyčerpáte veškeré vnitrostátní opravné prostředky. Pokud to náhodou někdo nechápe (pravděpodobně Rebel, protože se ještě nedostal k normální výuce, když teprve finishuje 9. třídu), tak to znamená, že si projdete veškerými soudy, kterými musíte (zamítnuto nebo přesunuto), až skončíte se zamítnutím s ústavní stížností u Ústavního soudu a následně se teprve odvoláváte na výše zmiňovaný soud.
To v tomto případě asi nehrozí, haha.
Snad jsem vás naučil něčemu novému a teď se půjdu učit zase to, co potřebuji a nevím dostatečně já

-
F3N0M3N - Redaktor
Až někdy napíšeš zprávu na méně jak 10 řádků tak si ji možná dokonce i přečtu 

Chodí štěstí dokola, sem tam padne na vola.
Kde blb, tam nebezpečno.
Kde blb, tam nebezpečno.
-
Trsak - Profesionál
Děkuji za kreativní příspěvek do diskuse. Určitě si jej vemu k srdci. 

"To insure the adoration of a theorem for any length of time, faith is not enough, a police force is needed as well." - Anonymous R5 3600, GTX 1070, 16GB RAM, AiO, X370 Gaming Carbon PRO, 512GB SSD, 4TB HDD, 620W Seasonic
-
TheRebel24 - Zkušený
Jeden si nejdřív přečte 12 řádkový příspěvek, na který zareaguje, pak napíše, že si nějaký můj příspěvek přečte, až když bude na méně než 10 řádků, přitom má o jeden méně, než ten původní, celé si přečetl a googloval, jestli to tak skutečně je, a pak že si pořád takzvaně nekálí do pusy.
Druhý mi bude do PM psát, že jsem ubohý a myslet si, jak je tu v posledních příspěvcích, co mi komentuje nad věcí. Přitom mi ještě před pár měsíci lezl tak hluboce do zadnice, že by mi i Rožko (no offense) záviděl, jak moc to bolelo. Jenže jeho minecraft akademik mentalita neustála to, že jsem ho v rámci RP zamítl na pozici u policie z důvodu, že to nezvládl, a tak se stal "hejtrem" number one a už v té době jsem pro něj byl nejhorší osobou ještě, než "jsem se stal nejhorší" osobou.
Druhý mi bude do PM psát, že jsem ubohý a myslet si, jak je tu v posledních příspěvcích, co mi komentuje nad věcí. Přitom mi ještě před pár měsíci lezl tak hluboce do zadnice, že by mi i Rožko (no offense) záviděl, jak moc to bolelo. Jenže jeho minecraft akademik mentalita neustála to, že jsem ho v rámci RP zamítl na pozici u policie z důvodu, že to nezvládl, a tak se stal "hejtrem" number one a už v té době jsem pro něj byl nejhorší osobou ještě, než "jsem se stal nejhorší" osobou.
-
F3N0M3N - Redaktor
Zamítl jsi mě hlavně z OOC důvodů. Zajímavé je, že jsi nebral nikoho, kdo zněl jako dítě, ale náborem prošel. 

-
TheRebel24 - Zkušený
Skutečně to byly OOC důvody nebo jsi mi poslal během 2 dnů asi 10 zpráv - "emailů", což probíhalo snahou to "rpit", a pak jsi ještě dělal blbosti přímo na stanici? A následně si kvůli tomu stěžoval ostatním už v OOC vlně? 
Tohle ti moc dlouho nevydrželo, klidně můžu vyhrabat všechny ty zprávy, možná najdu i nějaké tvé texty z chatu na serveru ve screenech
To tě naučil Trsák takovému lhaní?

- Kód: Vybrat vše
Od: TheRebel24
Komu: F3N0M3N
[i]Ahoj Fenomene,
Chtěl bych se ti omluvit za spamování, které jsem ti v posledních dnech posílal, taktéž za druhý pokus o tvorbu postavy. Rožko mi to vysvětlil, takže se nemusíš bát že tě v následujícím minimálně týdnu nebudu otravovat s náborem, pochopil jsem že to není jen tak. Doufám že mou omluvu přijmeš a hezký zbytek dne.
Rebelousek[/i]
Tohle ti moc dlouho nevydrželo, klidně můžu vyhrabat všechny ty zprávy, možná najdu i nějaké tvé texty z chatu na serveru ve screenech

-
F3N0M3N - Redaktor
Jen my dva víme, jak to doopravdy bylo. Nicméně nehodlám trávit můj volný čas dopisováním si s někým, kdo nemá na práci nic jiného, než brečet na fóru herního portálu, kde dostal ban. Přeji krásný den.
-
TheRebel24 - Zkušený
Trsak píše:Dej to k soudu pro lidská práva!![]()
Říkáš soud, jo?

-
BarryAtua - Kazatelův učeň
Trsak píše:Až někdy napíšeš zprávu na méně jak 10 řádků tak si ji možná dokonce i přečtu
A ty jich nikdy víc jak 10 nenapíšeš, bo na to nemáš hlavičku co?

„Tvrdá práce je bezcenná pro ty, kteří nevěří v sebe..“
-
Pr0fik - Pokročilý
Pr0fik píše:Trsak píše:Až někdy napíšeš zprávu na méně jak 10 řádků tak si ji možná dokonce i přečtu
A ty jich nikdy víc jak 10 nenapíšeš, bo na to nemáš hlavičku co?
Přestaň urážet člena Admin teamu.
-
TheRebel24 - Zkušený