• Stránka 1 z 1
[Z]Dement Kolle
Ahoj,
jednou nejdu DEFUS a ten hlupka kolle mi da ban do hry na 30min? To nemluvim o tom ze jsem na serveru aktivni cely den. Ten dement prijde ja si mu dovolim neco napsat a on me zabanuje? Extremere, rikal si ze se mam chovat...Ja se chova, ale ten deges KOLLE si jako admin dela co chce.
detaily banu
Nickname MINON alias CHAZMA RSkar
Herni ID STEAM_0:0:419435271
SteamCommunity ID 76561198799136270
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID
Druh banu Zakaz hrani hry
Důvod Pravidla [Neplneni cile hry]
Zabanován dne 19.09.2020 - 21:27:33
Vyprší dne 19.09.2020 - 21:57:33 (27 Minut zbývá)
Zabanovaný od kolle~
Zabanovaný na Gamesites.cz ^Public Server #1
Celkem obdržených banů 0
jednou nejdu DEFUS a ten hlupka kolle mi da ban do hry na 30min? To nemluvim o tom ze jsem na serveru aktivni cely den. Ten dement prijde ja si mu dovolim neco napsat a on me zabanuje? Extremere, rikal si ze se mam chovat...Ja se chova, ale ten deges KOLLE si jako admin dela co chce.
detaily banu
Nickname MINON alias CHAZMA RSkar
Herni ID STEAM_0:0:419435271
SteamCommunity ID 76561198799136270
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID
Druh banu Zakaz hrani hry
Důvod Pravidla [Neplneni cile hry]
Zabanován dne 19.09.2020 - 21:27:33
Vyprší dne 19.09.2020 - 21:57:33 (27 Minut zbývá)
Zabanovaný od kolle~
Zabanovaný na Gamesites.cz ^Public Server #1
Celkem obdržených banů 0
- CHAZMARSKAR
- Amatér
[Z]Dement Kolle
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Dement Kolle
Ty jsi asi vůbec nic nepochopil že?
Buď jsi fakt tak totálně na tvrdlej nebo to fakt není ani možný, buď máš o pár koleček miň nebo jsi neskutečný b**...
za 1. máš dělat to co máš a to že jít defuz a ne kempit na T spawnu když je položeno a to se stalo tak 2x + když tě napomenu a ty mě píšeš hovadiny tak se nediv že ti něco přiletí a nemluvím ani o tom že pokud já vím tak máš mít permanentní ban za recidivistu takže ještě jsi fakt takhle dál frkej a skončíš tu na dobro jak s tímto chováním tak tady tím přístupem a vůbec nechápu že ještě nemáš ban tady na web
děláš tady strašný nevinátko pár dní a myslíš si že se na všechno zapomene?
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... 32&page=11 stačí stačí najet ze začátku a na 10 -11 stránku a už to jede podle starých času viď?
Buď jsi fakt tak totálně na tvrdlej nebo to fakt není ani možný, buď máš o pár koleček miň nebo jsi neskutečný b**...
za 1. máš dělat to co máš a to že jít defuz a ne kempit na T spawnu když je položeno a to se stalo tak 2x + když tě napomenu a ty mě píšeš hovadiny tak se nediv že ti něco přiletí a nemluvím ani o tom že pokud já vím tak máš mít permanentní ban za recidivistu takže ještě jsi fakt takhle dál frkej a skončíš tu na dobro jak s tímto chováním tak tady tím přístupem a vůbec nechápu že ještě nemáš ban tady na web

http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... 32&page=11 stačí stačí najet ze začátku a na 10 -11 stránku a už to jede podle starých času viď?
CS 1.6 ADMIN
Zoufalý lidé dělají zoufalé věci
-
kolesko - CS 1.6 Admin
kolesko píše:Ty jsi asi vůbec nic nepochopil že?
za 1. máš dělat to co máš a to že jít defuz a ne kempit na T spawnu když je položeno a to se stalo tak 2x + když tě napomenu a ty mě píšeš hovadiny tak se nediv že ti něco přiletí a nemluvím ani o tom že pokud já vím tak máš mít permanentní ban za recidivistu takže ještě jsi fakt takhle dál frkej a skončíš tu na dobro jak s tímto chováním tak tady tím přístupem a vůbec nechápu že ještě nemáš ban tady na webděláš tady strašný nevinátko pár dní a myslíš si že se na všechno zapomene?
Takze nemas nic a jako admin stojis za uplne hovno...ale to je o tobe vseobecne znamo a jeste si blbej jak tago. Diky ale ty se radsi priste k nicemu nevyjadruj.
DODEJ DUKAZ ZE JSI ME DVAKRAT UPOZORNOVAL A JA NESEL 2X DEFUS. SI OBYCEJNA NULA KTERA NEMA VUBEEC MIT CO PRAVA. B**
- CHAZMARSKAR
- Amatér
Drž se spamu a čekej verdikt a tvoje tupé názory tu nikoho nezajímají 

CS 1.6 ADMIN
-
kolesko - CS 1.6 Admin
kolesko píše:Ty jsi asi vůbec nic nepochopil že?
za 1. máš dělat to co máš a to že jít defuz a ne kempit na T spawnu když je položeno a to se stalo tak 2x + když tě napomenu a ty mě píšeš hovadiny tak se nediv že ti něco přiletí a nemluvím ani o tom že pokud já vím tak máš mít permanentní ban za recidivistu takže ještě jsi fakt takhle dál frkej a skončíš tu na dobro jak s tímto chováním tak tady tím přístupem a vůbec nechápu že ještě nemáš ban tady na webděláš tady strašný nevinátko pár dní a myslíš si že se na všechno zapomene?
A kdyz uz nemas zadne dukazy, tal se tu neohanej nesmyslama na chatu s 10 a 11 strankyco bylo pred BANEM. Ty si moc jednoduchy, aby si pochopil na cem jsem se ja s vedenim dohodl. Nazdar.
- CHAZMARSKAR
- Amatér
kolesko píše:Drž se spamu a čekej verdikt a tvoje tupé názory tu nikoho nezajímají
Ja myslím, že jediný tupec si tu ty. Pockame na verdikt.
- CHAZMARSKAR
- Amatér
Ve stížnostech na adminy máš dodat důkaz Ty
Napiš ještě jednu nadávku, nebo urážku a už tady nic nenapíšeš...

Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
Seweee píše:Ve stížnostech na adminy máš dodat důkaz Ty
Si na jeho strane co se tu budu s vama dohadovat. LOCK Sewee.
- CHAZMARSKAR
- Amatér
• Stránka 1 z 1