• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] Demo chyba CT/T mikrofonu
Ahoj zase vas otravuju ale nevim proc pri stahovani dema ostatnich hracu mi blbnou ty mikrofony a na svych natocenych demech mi neblbnou mikrofony ostatnich jakto ze je to mozny? Diky! Jo a na minulym tematu sem chtel doplnit ze jmeno Gajik me nevadi takze jeste jednou diky!
|Wurb€nłeR°
-
G4J1k - Pokročilý
[vyřešeno] Demo chyba CT/T mikrofonu
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Demo chyba CT/T mikrofonu
Pokud tím blbnou myslíš, že tam mikrofony vůbec nemáš, tak je to v pořádku.
Na dema stažené odsud z webu (tj. ty, ve kterých si lze přepínat mezi jednotlivými hráči) se mikrofony nezaznamenávají. Je tomu tak jednoduše proto, aby se zmenšila jejich velikost.
Naopak na ty, které si nahráváš ty sám se zaznamenává vše co ty vidíš nebo slyšíš, ale ne to co se děje na zbytku serveru
Na dema stažené odsud z webu (tj. ty, ve kterých si lze přepínat mezi jednotlivými hráči) se mikrofony nezaznamenávají. Je tomu tak jednoduše proto, aby se zmenšila jejich velikost.
Naopak na ty, které si nahráváš ty sám se zaznamenává vše co ty vidíš nebo slyšíš, ale ne to co se děje na zbytku serveru

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
Díky ale myslím že bys mi pomohl i na tomto: problem-s-cs1-6-jmeno-servery-podobne-t106466.html ??? Díky
|Wurb€nłeR°
-
G4J1k - Pokročilý
Vyřešeno, lock.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1