Zde můžete najít rady a návody k CSku.

Re: demo

Příspěvekod l0wShine » 14 říj 2013, 15:03

Keď som sťahoval od konkurencie, nebudem konkretizovať samozrejme, tak mi to demá do zložky ani vôbec v PC tiež neukladalo a ani v PC som ich nemohol ani za svet nájsť no demo prehrávať šlo, skús preinštalovať na tú inu verziu ako spomínal JeaR, ale mysli na to, že reinštalom stratíš všetky Exp, rank, body, levely etc.

Najlepšie riešenie je preto Steam, ktorý si môžeš zakúpiť aj tunaj za fakt skvelú cenu a okrem toho, že sa ti nič podobné nestane, tak má Steam ale sakra vela výhod. :))
Naše oči nie sú len pozorovatelia, sú aj projektory. Premietajú druhý príbeh pred tým prvým, ktorý pred sebou neustále vidíme.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
l0wShine
Spamerův sluha
Spamerův sluha

od Rumcajz » 14 říj 2013, 15:03

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Příspěvekod An0n1m » 14 říj 2013, 16:21

Tak u Non Steam je to tak že ani mne keď som mal NS sa Demo neukladalo.... Kupil som steam a môj problem vyriešení :D ale proste každe demo by sa malo ukladať v Cstrike ak ich maš viac v zložke popozeraj v každej.....
An0n1m
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Mrazone » 16 říj 2013, 15:30

buď v cstrike nebo na ns i někde jinde,..musíš hledat, pamatuju si že jsem s tím měl taky problem...myslím že muj pc jen neviděl soubory s koncovkou .dem a potom jsem si to nějak v ovládacích panelech přenastavil...
Mrazone
Amatér
Amatér

Příspěvekod Mrazone » 16 říj 2013, 15:45

zkus si to vygooglit, každý problem který máš už někdy jednou někdo měl ;)
Mrazone
Amatér
Amatér

Předchozí

Zpět na Rady a návody