Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Z] ⋆_deniSo_⋆ / Jailbreak

Příspěvekod deniSo » 11 pro 2017, 15:22

Nick na serveru: ⋆_deniSo_⋆

SID: STEAM_0:0:211260424

Sekce, na které chci práva: Jailbreak

Věk: 16

Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=20294

Bany, které jsem dostal: 1.Dostal som len jeden ban hrozne dávno a nespomínam si kvôli čomu bol a na ako dlho bol, no zdá sa mi že na týžden. No viem že som sa poučil a nič také sa už u mňa nedeje.

Něco o mně: Ahojte čitatelia :lol: , Volám sa Denis som zo Slovenska. Chodím na SOŠ do 2. ročníka. Mám 16 rokov. Vo voľnom čase hrávam futbal,chodím s priateľkou a kamarátmi von, a samozrejme hrám CS:GO. Prevažne venujem čas hraniu JB a zlepšovaniu sa v ňom.Rád sledujem seriáli,filmy a počúvam hudbu.Som priateľský, rád si spravím z niekoho srandu a nebránim sa ani urážaniu samého seba ak to má byť vtipné, ale jasné že s mierou.

Proč právě já: Tak, jailbreak hrávam roky (hrával som aj na iných účtoch) baví ma to a pravidlá ovládam lepšie ako hoc kto iný. Mal som rozbehnutú akadémiu no to mi prišlo ako stráta času a nikam to neviedlo, ludí som nahlasoval ale neboli potrestaní tak som zažiadal o zrušenie a teraz by som chcel práva. Rád opravujem ludí keď viem že mám pravdu, a to často aj mám.Neporušujem pravidlá a snažím sa hru na servery ľudom zlepšovať a napravovať ich chyby.Keď by som dostal práva bolo by to omnoho lepšie keď že by som nemusel nahlasovať ludí do PP 10 minút(aj dlhšie) ale hneď by som konal podla uváženia. Na JB trávim vela svojho času, snažím sa tam byť každý deň aj 2-3 hodiny.Na gamesites som v TOP 100 najlepších hráčov, čo svedčí o mojích skúsenostiach.

Zkušenosti s CS:GO: V hre mám nahratých viac než 2k hodín, keď že mám viac účtov. Môj najvyšší rank bol DMG no časom sa mi zhoršuje ntbk a tak som bohužiľ kvôli FPS klesol na MG2, no onedlho by som mal mať nový stolný PC. Hra ma baví a furt sa v nej zlepšujem. Hrával som aj s teamami rôzne turnaje na playzone kde sme väčšinou vypadli tak po 2-3 zápasoch. V hre mám skvelé skúsenosti a rád si ju zahrám.

Případné poznámky: Ďakujem za prečítanie, a dúfam že moje pripojenie k vám do A-Teamu kladne zvážite, budem v to dúfať ;)
deniSo
Amatér
Amatér

[Z] ⋆_deniSo_⋆ / Jailbreak

od Rumcajz » 11 pro 2017, 15:22

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: ⋆_deniSo_⋆ / Jailbreak

Příspěvekod byLife » 15 pro 2017, 16:52 VIP

Kto si ma chce pridať tak musí splniť: +rep na profil,odporučiť Leader,Friendly,Teacher ! Potom to potvrdím :).

Poprosím o reference adminů, i když si myslím, že to asi bude zbytečný, protože co jsem pročítal chat, tak jsi takový... Nevím, mám vlastní názor, uvidíme jestli ho ostatní maji jiný
byLife
CS2 Admin
CS2 Admin

Re: [Čeká se] ⋆_deniSo_⋆ / Jailbreak

Příspěvekod deniSo » 15 pro 2017, 17:16

Prepáč ale ako ja to mam nabindované, a občas sa pretuknem ked spamujem joinutie k CT, a pošlem to viac krát ako by sa malo. A mám to kvôli tomu že si ma vela ludí pridáva a takto som našiel cestu ako aj pre mna niečo zvýhodniť :D A pokial viem v chate som slušný, a ked sa dá poradím. Keď vám to vadí v klude si to vymažem a prestanem s tým :)
deniSo
Amatér
Amatér

Příspěvekod byLife » 15 pro 2017, 18:22 VIP

Nick: ⋆_deniSo_⋆
Sekce: JB
Dôvod: Akadémia mi príde pre mňa ako strata času, pravidla ovládam ako hoc kto iný a tým pádom by som si chcel zažiadat neskôr o pravá(akadémia ma zdržuje). Ďakujem za pochopenie.
Odkaz na vaší přihlášku: post818832.html#p818832

Vysvětli to, jinak se vracíš do akademie, psal jsem si s Gustíkem a říkal ti o tom něco a on také bude mít konečné slovo, rozepiš se a řekni nám, jak si to myslel
byLife
CS2 Admin
CS2 Admin

Příspěvekod deniSo » 15 pro 2017, 18:35

No takto, do akademie som sa hlásil aby som nabral skusenosti a naučil sa lepšie ovládať pravidlá. Keď že mi došlo že to je zbytočné strácať čas v akademii tak som sa rozhodol že s tym skončím. Akadémia je pre mladších ako som ja. Nahlasovanie je moc zdlhave a strácam pri nom vela svojho času, postupne sa k tomu pripája aj nechuť k JB lebo stratím viac na forku ako v hre, a to ja nechcem. Nechcem aby to došlo do toho bodu že prestanem hrať a venovať sa akademii. Pri akademii sa nedá tráviť celý svoj čas v hre ale furt musím natukavať ludí do PP. Zo začiatku má to bavilo, bol som aj rád že som na takej úrovni ako akademik, no vela zdlhavých vecí ma presvedčilo o opaku. Aj za ten krátky čas čo som v akademii som sa snažil nahlasovať ludí aktívne, no väčšinou to skončilo správou typu : Ďakujeme za nahlásenie, no hráč už má ban/ dôkaz nie je dostatočný atd... Práva chcem kvôli tomu aby som takéto veci nemusel hádzať na PP ale rovno riešiť. Dúfam že ma pochopíte a tu prihlášku dobre zvážite, myslím že mám na viac ako "akademik" . Ďakujem.
deniSo
Amatér
Amatér

Příspěvekod Gustik » 17 pro 2017, 06:48 VIP

Nemyslím si, že jsi za 20 dní v akademii nasbíral tolik moudrosti a zkušeností. Takto by byla akademie úplně zbytečná a mohl by to, tak jak ty, udělat každý. Rozhodnutí je samozřejmě na GO Hl. SA. Za mě není problém dřívější ukončení akademie, jen ne tak rychle... :idea: Pokud chceš, kontaktuj mě na TS, prodiskutujem to.

Za mě tedy nyní zamítnuto.
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod deniSo » 17 pro 2017, 09:11

Gustík tak ja si ta teda zachytim na TS a poriešime dačo, ja si stojím zatiaľ za svojím a to je ukončenie Akadémie.
deniSo
Amatér
Amatér

Re: [Z] ⋆_deniSo_⋆ / Jailbreak

Příspěvekod BrooKlyGS » 18 pro 2017, 15:45 VIP

Jednoduše. Za měsíc si můžeš požádat znovu s tím, že do té doby aktivně nahlašuj hráče do PP a projev snahu, že o ty práva opravdu stojíš. Pokud tam ta snaha bude viditelná a dostaneme kladné reference od adminů, pak tě necháme jít k testům. V opačném případě si projdeš akademií.
Obrázek
Obrázek ex CS:GO Hlavní Admin, CS:GO CheatHunter, Správce akademie
Obrázek http://steamcommunity.com/id/Brooklyy/
BrooKlyGS
Spamer
Spamer

Zpět na Nábory Adminů