• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Denny, freemove
Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/id/Dennyho/
Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]: Začala nová mapa, nikdo si nebral simona, tak jsem si ho vzal. Začal jsem dávat příkazy hráčům a v tom mi dal denny slap s poznámkou mluv normálně... že měním hlas nebo něco. Přestal jsem dávat příkazy a začal se věnovat adminovi, abych vyřešil jeho záležitost. Odpověděl jsem mu že mluvím normálně. Nepochopil jsem moc co tím myslí, tak jsem k tomu i dodal, že pokud mi přeskakuje hlas, tak to je asi kvůli věku. Pokračoval jsem s příkazama... poté mi dal 2x slap za sebou se stejnou poznámkou. K tomuto se i přes voice vyjádřil cituji "mluv normálně a začni simonovat jinak dostaneš slay". Na to jsem odpověděl že jinak mluvit neumím a že neůžu simonovat když mi furt dává facky, že se nemůžu hýbat. Na to mi hned dal slay. Následující kolo jsem si zase vzal simona s komentářem že jinak fakt mluvit neumím. Poslal jsem hráče na čáru, a Denny mi řekl že mi dá moove pokud nezačnu mluvit normálně. Odpověděl jsem mu že ať mi ho dá teda hned že já jen tak nemůžu měnit svůj hlas, a pokud mu vadí jak je nízko tak že to je věkem a do budoucna se to napraví. Dostal jsem okamžitý moove s poznámkou že si dokonce této mapy nebudu moct zahrát u ct. Hru jsem nijak nekazil, plnil jsem roli simona a admina neignoroval.
Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]: Nevěděl jsem že se za hlas může dávat jakýkoliv trest, takže nemám demo. Admin si to ovšem určite pamatuje.
Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]: Začala nová mapa, nikdo si nebral simona, tak jsem si ho vzal. Začal jsem dávat příkazy hráčům a v tom mi dal denny slap s poznámkou mluv normálně... že měním hlas nebo něco. Přestal jsem dávat příkazy a začal se věnovat adminovi, abych vyřešil jeho záležitost. Odpověděl jsem mu že mluvím normálně. Nepochopil jsem moc co tím myslí, tak jsem k tomu i dodal, že pokud mi přeskakuje hlas, tak to je asi kvůli věku. Pokračoval jsem s příkazama... poté mi dal 2x slap za sebou se stejnou poznámkou. K tomuto se i přes voice vyjádřil cituji "mluv normálně a začni simonovat jinak dostaneš slay". Na to jsem odpověděl že jinak mluvit neumím a že neůžu simonovat když mi furt dává facky, že se nemůžu hýbat. Na to mi hned dal slay. Následující kolo jsem si zase vzal simona s komentářem že jinak fakt mluvit neumím. Poslal jsem hráče na čáru, a Denny mi řekl že mi dá moove pokud nezačnu mluvit normálně. Odpověděl jsem mu že ať mi ho dá teda hned že já jen tak nemůžu měnit svůj hlas, a pokud mu vadí jak je nízko tak že to je věkem a do budoucna se to napraví. Dostal jsem okamžitý moove s poznámkou že si dokonce této mapy nebudu moct zahrát u ct. Hru jsem nijak nekazil, plnil jsem roli simona a admina neignoroval.
Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]: Nevěděl jsem že se za hlas může dávat jakýkoliv trest, takže nemám demo. Admin si to ovšem určite pamatuje.
-
Obnoxious05 - Kolemjdoucí
[Vyřešeno] Denny, freemove
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Denny, freemove
Strašne si premazoval tvoj hlas aby si znel ako dieťa alebo mladšie mňa to provokovalo tak som ťa upozornil že sa nemáš premazovať, písal som ti to do chatu asi tak 3x potom som ti to ešte povedal aj do voicu, potom nasledoval slap za 10 HP ako upozornenie aj tak si neposlúchal tak som ťa ešte 2x slapol a ty stále nič, dostal si slay a ďalšie kolo si s tým pokračoval tak si dostal move od CT
-
KhalDenny - Spamer
Jo.. super... neposlouchal jsem admina že si mám změnit hlas. Čteš vůbec to co píšeš? Je to asi stejně jedno, je moje chyba, že jsem si tuto BIZARDNÍ situaci nenatočil, aby i hlsa mohli vidět, jak nesmyslně ses zachoval. Dle mého názoru by se měli trestat hráči kteří přišli na server kazit hru ostatním, urážet je, nebo je jinak jinak poškozovat. Já jsem nedělal ani jedno z uvedeného. To už ovšem nechám na posouzení hlsa. Nejde mi o potrestání admina, jde mi o to, aby se tento nesmysl už do budoucna neopakoval.
-
Tohodle hrace jsem dnes potkal na serveru, jeho hlas se mi sice moc nezdá, ale dělal jsem si srandu, ze jsem mluvil podobně, zacož se to omlouvám kdyztak. Na tom serveru byl i jiný admin a nijak to neřešil, hráč tvrdil ze to je normální hlas, tak jsem mu věřil.
kys kys kys kys kys kys kys kys kys kys
[/url]
-
PraseciRypacek - Zkušený
PraseciRypacek píše:Tohodle hrace jsem dnes potkal na serveru, jeho hlas se mi sice moc nezdá, ale dělal jsem si srandu, ze jsem mluvil podobně, zacož se to omlouvám kdyztak. Na tom serveru byl i jiný admin a nijak to neřešil, hráč tvrdil ze to je normální hlas, tak jsem mu věřil.
Mne to vadilo, ináč hráčov normálny hlas to nieje kedže mu dosť skákal hlas a bolo počuť aj jeho normálny hlas.
-
KhalDenny - Spamer
Výborně... někdo nám tu definoval mutaci hlasu.

-
Bez dema to těžko posoudím... vyčasuj gotv.
https://steamcommunity.com/profiles/76561198095042464/
-
Onlyy - Mistr
Bez reakce, stížnost tedy beru jako vyřešenou...
https://steamcommunity.com/profiles/76561198095042464/
-
Onlyy - Mistr
• Stránka 1 z 1