• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Denny/ Neoprávněný ban?
Název tématu [Server / Nick admina]: Jailbreak#4 / Denny
Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/id/Dennyho
Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]:
Byl jsem simon na mapě clouds, tam jak je ten most z kostek od ct spawn k celám, otevřel sem cely a po chvilce je zavřel, po tom mostě šli 2 nebo 3 ct teď to z hlavy nevím a jak sem to zavřel tak samozdřejmě se sklopil most, a oni zemřeli a za to jsem dostal ban. (stalo se to 2x a já si toho nevšiml, viděl sem ct jak umřeli ale myslel sem že spadli samy a né mou vinnou, takže prosím o slušné potrestání toho chlapce, to že sem si nevidom své "chyby" nemusím dostat hned ban na 1440 minut, myslím si že stačilo upozornit na chybu a né hned banovat, nevím jestli toto je kluk ale vypadá to tak že má dnes krámy
, a ještě si dotyčný myslí že jsem to dělal schválně, nemám důvod to dělat schválně, tady si někdo hraje na moc velkého chlapce, protože má práva ale to tak už bývá, to je vše děkuji.
Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]: to bohůžel nemám, protože nepotřebuji natáčet dema, nečekal sem tuto situaci.
Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/id/Dennyho
Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]:
Byl jsem simon na mapě clouds, tam jak je ten most z kostek od ct spawn k celám, otevřel sem cely a po chvilce je zavřel, po tom mostě šli 2 nebo 3 ct teď to z hlavy nevím a jak sem to zavřel tak samozdřejmě se sklopil most, a oni zemřeli a za to jsem dostal ban. (stalo se to 2x a já si toho nevšiml, viděl sem ct jak umřeli ale myslel sem že spadli samy a né mou vinnou, takže prosím o slušné potrestání toho chlapce, to že sem si nevidom své "chyby" nemusím dostat hned ban na 1440 minut, myslím si že stačilo upozornit na chybu a né hned banovat, nevím jestli toto je kluk ale vypadá to tak že má dnes krámy

Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]: to bohůžel nemám, protože nepotřebuji natáčet dema, nečekal sem tuto situaci.
-
Mysli15 - Kolemjdoucí
[Vyřešeno] Denny/ Neoprávněný ban?
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Denny/ Neoprávněný ban?
No takže zaujímavé že si zatvoril cely až keď si bol ty za mostom aby to ostatné CT zabilo, dám si tú námahu a to demo ti nájdem a vyčasujem, aj keď dôkaz má mať hráč ktorí nahlasuje.
-
KhalDenny - Spamer
Demo: https://psopf.cz/csgo-demos/demos/JailB ... l5.dem.bz2
Vyčasovanie 26:46- si zavrel most a tým si zabil všetky CT
27:00 ti CT ešte povedalo že si zabil všetky CT
30:54- si zavrel most
36:17- zas si zavrel most
PS: Zaujímavé že vždy si zavrel cely keď si už na moste nebol ty ako mi to vysvetlíš ? veď otvorené cely si už mal ako si šiel zo zbrojky mali dosť času vyjsť s tej cely takže takúto výhovorku ani neskúšaj. Medsi 30:54 a 36:17 má 1 CT upozornilo že ich naschvál zabíjaš tak som sa dal do spectu a počkal som si kolo lebo si bol AFK, ďalšie kolo aká náhoda si zas zabil všetky CT :O.
Podľa mňa jasné Úmyselné Kazenie Hry.
Uvidíme ako sa vyjadria vyšší
Vyčasovanie 26:46- si zavrel most a tým si zabil všetky CT
27:00 ti CT ešte povedalo že si zabil všetky CT
30:54- si zavrel most
36:17- zas si zavrel most
PS: Zaujímavé že vždy si zavrel cely keď si už na moste nebol ty ako mi to vysvetlíš ? veď otvorené cely si už mal ako si šiel zo zbrojky mali dosť času vyjsť s tej cely takže takúto výhovorku ani neskúšaj. Medsi 30:54 a 36:17 má 1 CT upozornilo že ich naschvál zabíjaš tak som sa dal do spectu a počkal som si kolo lebo si bol AFK, ďalšie kolo aká náhoda si zas zabil všetky CT :O.
Podľa mňa jasné Úmyselné Kazenie Hry.
Uvidíme ako sa vyjadria vyšší
-
KhalDenny - Spamer
Na serveru ses choval jako lampa, ostatním CT si schávlně spouštěl most. Ban jsi dostat měl.
To jsem změnil já, Denny zvolil špatný reason a bylo mu vysvětleno, jak příště v takových situacích bude postupovat. Nikde nevidím adminovo upozornění, což nechápu, jak je možné?! Však 2x úmyslně spustil most a žádná reakce.
Příště si ty svoje narážky na adminy odpusť.
Adminovi bude domluveno, vyřešeno.
2019-04-28 14:46:42 krakine proč denny změnil důvod banu?. Gamesites.cz ^JailBreak #6 | !knife !ws !gloves jb_renegade_v5
To jsem změnil já, Denny zvolil špatný reason a bylo mu vysvětleno, jak příště v takových situacích bude postupovat. Nikde nevidím adminovo upozornění, což nechápu, jak je možné?! Však 2x úmyslně spustil most a žádná reakce.
Příště si ty svoje narážky na adminy odpusť.
Adminovi bude domluveno, vyřešeno.
https://steamcommunity.com/profiles/76561198095042464/
-
Onlyy - Mistr
• Stránka 1 z 1