• Stránka 1 z 1
[Z] deoxyribonukleova DNA / Jailbreak
Nick na serveru: deoxyribonukleova DNA
SID: STEAM_0:0:148674460
Sekce, na které chci práva: Jailbreak
Věk: 17
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497/hlstats.php?mode=playerinfo&player=25986
Bany, které jsem dostal: Dostal som „move, chat ban“ , bolo to vlastne mojím neuvedomelým „spamom“, taktiež za skákanie do reči „Simonovi“. Ale s toho som sa už poučil, a snažím sa zdokonaľovať a byť lepším hráčom.
Něco o mně: Volám sa Vlado, je mi 17 a rád sa bavím na PC, či už je to Photoshop, alebo, strihanie videí, ba či aj hranie Jailbreaku, alebo hranie hodnotených hier.
Proč právě já: Snažím sa pomôcť ostatným, navádzam ich na kúpu EVIP výhod, ktoré sám vlastním a samozrejme aby sme sa zabavili, ale všetko má svoje hranice. Kedysi to bývalo že som zapol CS:GO a išiel som kompet, ale „bejvávalo“
:D, teraz zapnem CS:GO a idem na váš Jailbreak.
Zkušenosti s CS:GO: Mám nahrané okolo 800 hoďín a na vašom servery 5dní.
Případné poznámky: V „chate“ píšem všeliaké volovinky, na pobavenie hráčov, samozrejme nie urazenie.
SID: STEAM_0:0:148674460
Sekce, na které chci práva: Jailbreak
Věk: 17
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497/hlstats.php?mode=playerinfo&player=25986
Bany, které jsem dostal: Dostal som „move, chat ban“ , bolo to vlastne mojím neuvedomelým „spamom“, taktiež za skákanie do reči „Simonovi“. Ale s toho som sa už poučil, a snažím sa zdokonaľovať a byť lepším hráčom.
Něco o mně: Volám sa Vlado, je mi 17 a rád sa bavím na PC, či už je to Photoshop, alebo, strihanie videí, ba či aj hranie Jailbreaku, alebo hranie hodnotených hier.
Proč právě já: Snažím sa pomôcť ostatným, navádzam ich na kúpu EVIP výhod, ktoré sám vlastním a samozrejme aby sme sa zabavili, ale všetko má svoje hranice. Kedysi to bývalo že som zapol CS:GO a išiel som kompet, ale „bejvávalo“
:D, teraz zapnem CS:GO a idem na váš Jailbreak.
Zkušenosti s CS:GO: Mám nahrané okolo 800 hoďín a na vašom servery 5dní.
Případné poznámky: V „chate“ píšem všeliaké volovinky, na pobavenie hráčov, samozrejme nie urazenie.
„Nedovoľ, aby ti niekto hovoril, že niečo nedokážeš, dokonca ani ja. Rozumieš?! Ak máš sen, musíš ho ochraňovať. Ľudia niečo nevedia spraviť sami, a tak ti budú rozprávať, že to nedokážeš tiež. Ak niečo chceš, choď a vezmi si to. Bodka.“
-
ferdo54321 - Pokročilý
[Z] deoxyribonukleova DNA / Jailbreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: deoxyribonukleova DNA / Jailbreak
Už čakám 10 dní na vyjadrenie, a dívam sa že ste na mňa zabudli .
„Nedovoľ, aby ti niekto hovoril, že niečo nedokážeš, dokonca ani ja. Rozumieš?! Ak máš sen, musíš ho ochraňovať. Ľudia niečo nevedia spraviť sami, a tak ti budú rozprávať, že to nedokážeš tiež. Ak niečo chceš, choď a vezmi si to. Bodka.“
-
ferdo54321 - Pokročilý
Kto si počká ten sa dočká
btw: sorry life 

-
KhalDenny - Spamer
Přihlas se do akademie.
Zamítnuto.
Zamítnuto.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Re: [Z] deoxyribonukleova DNA / Jailbreak
Prečo je niekto prijatý bez akadémie a ja ju potrebujem ? (Všetky podmienky spĺňam, hlavne vek- pri ktorom treba akadémiu)
Mám nahrané cez prázdniny zhruba 6dní a nahlasovanie mi nerobí problém.
Mám nahrané cez prázdniny zhruba 6dní a nahlasovanie mi nerobí problém.
-
ferdo54321 - Pokročilý
• Stránka 1 z 1