• Stránka 1 z 1
[P] DevilKiki/survival/admin
1) Nick na serveru : DevilKiki
2) Věk: 14
3) aktivované VIP: Ano
4) Denní aktivita: až 5hodin, jen budu ted trochu méně aktivní.
5) Přestupky na Gamesites: Žádné.
6) Přestupky mimo Gamesites: Žádné.
7) Něco o sobě: Ahoj, jmenuji se Karolína. Bydlím u Hradce Králové. V plánu mám jít studovat Pedagogickou školu.
Ve volném čase hraju na klavír a hraju florbal. Jsem poměrně komunikativní člověk.
8) Proč právě ty: No tak, snažím se vždy pomoct co nejvíc to jde. Vždy si dopředu všechno ověřím, abych neudělala nějakou
chybu. Nejsem člověk který se rád hádá. Často se stává, že někdo porušuje pravidla, tak se to snažím vše
vyřešit normální cestou. Přijde mi, že na serveru nemám s nikým problém, snažím se vycházet dobře.
2) Věk: 14
3) aktivované VIP: Ano
4) Denní aktivita: až 5hodin, jen budu ted trochu méně aktivní.
5) Přestupky na Gamesites: Žádné.
6) Přestupky mimo Gamesites: Žádné.
7) Něco o sobě: Ahoj, jmenuji se Karolína. Bydlím u Hradce Králové. V plánu mám jít studovat Pedagogickou školu.
Ve volném čase hraju na klavír a hraju florbal. Jsem poměrně komunikativní člověk.
8) Proč právě ty: No tak, snažím se vždy pomoct co nejvíc to jde. Vždy si dopředu všechno ověřím, abych neudělala nějakou
chybu. Nejsem člověk který se rád hádá. Často se stává, že někdo porušuje pravidla, tak se to snažím vše
vyřešit normální cestou. Přijde mi, že na serveru nemám s nikým problém, snažím se vycházet dobře.
♥
-
Kajunka - Pokročilý
[P] DevilKiki/survival/admin
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
• Stránka 1 z 1