• Stránka 1 z 1
[Nedostatečné] Dexi | JB#2 | FK+celková neschopnost SIMONA
Nick hráče: Dexi
SID hráče: STEAM_0:1:611911303
Screen SID hráče: Zde
Odkaz na hráčův HlStats: Zde
Přibližný datum a čas: 28.2.2023; cca 15:15
Server: JailBreak #2
Popis situace: Simon dá príkaz bežte na čiaru.. po 8 sekundách dá ďaľší príkaz 'TAM doplnujte blizsie ku stredu'.. potom ma zabije. Nedával by som ho na forko keby sa to nestalo už tretí krát za hru (pred tým ma nezabil ale urobil takú istú chybu na ktorú som ho upozornil. Keď chce dávať príkaz, nech povie kde máme doplňovať alebo nech to povie ako jeden príkaz spolu s predchádzajúcim. Neschopnosť simona ďalej vidieť keď má na servery dvoch hráčou, jeden mu rebeluje a druhého si zavolá do zbrojky a zapne classic box čo nemôže keďže nevedel či zbrań mám alebo nie.. daľšou vecou bolo že sme sa za celý čas nedostaly z priestorov ciel.. demo bohužiaľ ešte nieje dostupné ale hneď ako nabehne tak sa môžte o týchto ďaľších veciach presvedčiť, zatiaľ dávam do dôkazov FK ktorý sa uskutočnil na čiare.
Důkaz: Zde
SID hráče: STEAM_0:1:611911303
Screen SID hráče: Zde
Odkaz na hráčův HlStats: Zde
Přibližný datum a čas: 28.2.2023; cca 15:15
Server: JailBreak #2
Popis situace: Simon dá príkaz bežte na čiaru.. po 8 sekundách dá ďaľší príkaz 'TAM doplnujte blizsie ku stredu'.. potom ma zabije. Nedával by som ho na forko keby sa to nestalo už tretí krát za hru (pred tým ma nezabil ale urobil takú istú chybu na ktorú som ho upozornil. Keď chce dávať príkaz, nech povie kde máme doplňovať alebo nech to povie ako jeden príkaz spolu s predchádzajúcim. Neschopnosť simona ďalej vidieť keď má na servery dvoch hráčou, jeden mu rebeluje a druhého si zavolá do zbrojky a zapne classic box čo nemôže keďže nevedel či zbrań mám alebo nie.. daľšou vecou bolo že sme sa za celý čas nedostaly z priestorov ciel.. demo bohužiaľ ešte nieje dostupné ale hneď ako nabehne tak sa môžte o týchto ďaľších veciach presvedčiť, zatiaľ dávam do dôkazov FK ktorý sa uskutočnil na čiare.
Důkaz: Zde
''Neodkladaj na zajtra, čo môžeš celkom dobre urobiť pozajtra.''
- Vinoteka
- Amatér
[Nedostatečné] Dexi | JB#2 | FK+celková neschopnost SIMONA
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Dexi | JB#2 | FK+celková neschopnost SIMONA
Čus,
Dexi ban nedostane
I tak díky za nahlášení.
Dexi ban nedostane
- Když máš místo určený simonem a řekne ti "tam doplňujte", tak nechápu, kde je problém, to pochopí každej člověk. K tomu ostatnímu co jsi tam psal, to je hezký, ale bez důkazů není z čeho banovat
I tak díky za nahlášení.

-
DanRub - Drbna
• Stránka 1 z 1