Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto]DexpY -ADMIN

Příspěvekod DexpY » 28 led 2021, 18:43

Názov: JB/DexpY

Rad by som sa stal adminom na JB servery

Nick v hre : DexpY

Nick na fóre : DexpY

Profil na fóre : dexpy-u71558.html

Vek : 17

Steam nick : DexpY

Steam ID : STEAM_0:0:422433103

Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=62659

Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ) : Bany takto neviem povedať tuto hru som hrával 2-3 roky dozadu čiže nepamätám si ale určíte za niečo hej hlavne na začiatku keď som nevedel tak dobre pravidla a pred 2 týždňami som vlastne začal hrať znova čiže dostal som len ban za nadávky na admina ale hneď po tom som dostal unban ale hneď sa to vyriešilo a bola chyba na strane admina

Niečo o sebe : Vôľam sa Jaroslav ,pochádzam zo Slovenska už 2 rok študujem na strednej škole mam 17 rokov, Chodím na futbal CS 1.6 hrávam už dlho prvý krát som to zapol asi 7 roky do zadu a pravé teraz ma mam na steame 403 hodín
denne strávim na cs 1.6 aj 7 hodín denne

Prečo by som chcel na GS adminovať? : Lebo kde ti niečo ide dobre čo mne ide JB tak je dobre pomôcť hráčom ktorý tu hru majú radi a niekto im to kazí čo ich je fakt veľa a niekedy proste admin nie je tam kde by mal byť tak by bolo dobre keby je tam aspoň niekto kto je novy admin.

Určite ďakujem za vás čas hneď mi je jasene že to skúsim o mesiac ale za snahu nič nedaš
:< :[ :( :/ :I :C :P
DexpY
Zkušený
Zkušený

[Zamítnuto]DexpY -ADMIN

od Rumcajz » 28 led 2021, 18:43

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: DexpY -ADMIN

Příspěvekod Taco » 28 led 2021, 18:48

V chatu neskutečný spam. Zlepši chat, nahlašuj do PP a příští měsíc to můžeš zkusit znovu. Popřípadě to můžeš zkusit přes akademii.

Zamítnuto.
Taco
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Nábory Adminů