• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]DexyT / FK / JB6
1. Nick: DexyT
2. Steam ID: STEAM_0:0:97844270
3. Dátum a čas: 4.1.2020 18:20
4. Popis situácie: Bol som pri tlacitku, ct poculo zvuk otvarania dveri v pozadi a myslelo si ze som stlacil ct tlacitko pri kladive aj ked sa kladivo ani nepohlo, dalsie kolo som si vypytal mik a snazil sa mu to vysvetlit, povedal ze nahlasi vd. Potom zevraj pisal Knedlikovi a ze to fk nakoniec nebol.
5. Dôkaz: http://leteckaposta.cz/592876627
6. Vyčasovanie: 28:08 padol fk, 30:15 mam mik, 35:14 DexyT vravi ze to bol opravneny kill, uz sa mi to nechcelo dalej riesit kedze by to bolo slovo proti slovu
2. Steam ID: STEAM_0:0:97844270
3. Dátum a čas: 4.1.2020 18:20
4. Popis situácie: Bol som pri tlacitku, ct poculo zvuk otvarania dveri v pozadi a myslelo si ze som stlacil ct tlacitko pri kladive aj ked sa kladivo ani nepohlo, dalsie kolo som si vypytal mik a snazil sa mu to vysvetlit, povedal ze nahlasi vd. Potom zevraj pisal Knedlikovi a ze to fk nakoniec nebol.
5. Dôkaz: http://leteckaposta.cz/592876627
6. Vyčasovanie: 28:08 padol fk, 30:15 mam mik, 35:14 DexyT vravi ze to bol opravneny kill, uz sa mi to nechcelo dalej riesit kedze by to bolo slovo proti slovu
-
2problemm - Kolemjdoucí
[Vyriešené]DexyT / FK / JB6
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: DexyT / FK / JB6
Z tohto pohľadu padol FK, nakoľko si to nestlačil. Avšak predtým tam bol pokus o vzburu, čiže sa to môže brať ako oprávnený kill, že si to simon neskoro uvedomil
Každopádne, je to rozporuplná situácia a DexyT nie je hráč, ktorého by bolo nutné trestať za takýto menší prešľap.
Ďakujeme za nahlásenie!

Ďakujeme za nahlásenie!
...Úprimný, jak nikdy predtým,
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...
Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!
Posledný mohykán Jailbreaku...
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...
Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!
Posledný mohykán Jailbreaku...
-
odyseenko - CS 1.6 Admin
Re: [Vyriešené]DexyT / FK / JB6
Nejde o to, čo sa stalo predtým. Záleží len na tom, za čo jeden hráč zabije toho druhého.
V tomto prípade to FK bol a Dexyt zaňho dostane trest, ktorý mu právom náleží. Kill ti dal za niečo, za čo si zomrieť nemal. Určite nebudeme pozerať na to, čo všetko si porušil predtým.
Pokiaľ nejaký väzeň poruší zákaz, ale nikto to nerieši, pretože si to pravdepodobne nikto nevšimol a o nejaký čas mu niekto dá FK, tak to CT nebudeme trestať len preto, lebo daný hráč kedysi dávno predtým v danom kole boxol? Určite nie.
Simon si to neskôr určite neuvedomil, pretože jasne povedal, za čo hráča zabil. A to za stlačenie tlačítka.
Do budúcich nahlásení dodávaj Screen SID, inak nebudú uznané.
V tomto prípade to FK bol a Dexyt zaňho dostane trest, ktorý mu právom náleží. Kill ti dal za niečo, za čo si zomrieť nemal. Určite nebudeme pozerať na to, čo všetko si porušil predtým.
Pokiaľ nejaký väzeň poruší zákaz, ale nikto to nerieši, pretože si to pravdepodobne nikto nevšimol a o nejaký čas mu niekto dá FK, tak to CT nebudeme trestať len preto, lebo daný hráč kedysi dávno predtým v danom kole boxol? Určite nie.
Simon si to neskôr určite neuvedomil, pretože jasne povedal, za čo hráča zabil. A to za stlačenie tlačítka.
Do budúcich nahlásení dodávaj Screen SID, inak nebudú uznané.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1