I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V]dexyt jb1

Příspěvekod kefr8 » 14 kvě 2020, 20:00

1. admin na bailonu blokoval zebrik ktery vede z boxu, po nekolikatem upozorneni at neblokuje, se na zebriku stale nachazel, tak sem ho zabil. po zabiti jsem chtel checknout sachtu ale to bylo moc nebezpecne, tak jsem se radsi presunul na dalsi ct zonu. admin mi nasledne dal ban a ani nevim proc

2. dodam jak bude hltv
ass
kefr8
Zkušený
Zkušený

[V]dexyt jb1

od Rumcajz » 14 kvě 2020, 20:00

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: dexyt jb1

Příspěvekod david5503 » 14 kvě 2020, 20:17

Ak si bol na CT zone tak FK padol keďže toto funguje len ak sa nenachadzas na CT zone a T ta blokuje inak máš zostať na tej CT zone na ktorej si bol.
Obrázek
Obrázek
david5503
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod kefr8 » 14 kvě 2020, 20:18

ass
kefr8
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod david5503 » 14 kvě 2020, 20:21

kefr8 píše:http://hltv.fakaheda.eu/20312-2005142058-jail_bailonX.dem.zip 2:49

Nevidíš čo som tam napísal ?
Obrázek
Obrázek
david5503
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod kefr8 » 14 kvě 2020, 20:27

david5503 píše:

Nijak se te to netyka, tak tu prosim nepis jo? Navic me nezajima tvoje odpoved kdyz mas na konte 10+ banu za to ze davas MFK kvuli nachytavkam ktere neumis smysluplne sestavit, a vsugerovat si pravidla do hlavy.
ass
kefr8
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod david5503 » 14 kvě 2020, 20:35

kefr8 píše:
david5503 píše:

Nijak se te to netyka, tak tu prosim nepis jo? Navic me nezajima tvoje odpoved kdyz mas na konte 10+ banu za to ze davas MFK kvuli nachytavkam ktere neumis smysluplne sestavit, a vsugerovat si pravidla do hlavy.

:lol: :lol: :lol: akých 10mfk ? za posledný rok som nedostal ani ban tak čo tu píšeš nesmysly a písal som Dexytovy a FK padol a toho druheho ste ani len neupozornili a dali ste mu kill to je prvá vec druhá je že si mohol zísť z ct zony bez toho aby si si ubral nemusel si ist rebrikom, to že odomna dostavas killy len naznačuje že pravidla neovládaš ty ;)
Obrázek
Obrázek
david5503
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod DexyT » 14 kvě 2020, 21:02

Čus,

řekl jsi mi, abych neblokoval, což mi nemůžeš přikázat, neboť nejsi Simon. Můžeš mi maximálně říct, aby jsem šel na stranu, že chceš projít. I kdyby jsi mi řekl, „Neblokuj CT zónu, chci projít." tak bych já osobně šel pryč a neměl s tím problém.

Následně jsem tě grabnul a zeptal se tě, proč jsi mě zabil. I po tom, co jsem ti řekl, že mi máš říct, aby jsem šel na stranu. Tak jsi si stál za svým. O zem jsi šel, protože jsi mi řekl „Přes ten box je to rychlejší." Kdyby jsi mi řekl, že mi dáš VD, nebo se pokusil nějak konzultovat ten kill, tak se normálně domluvíme.

Pak jsem se tě v chatu zeptal, zda ti mám dát BAN, ty jsi napsal, že ti to je jedno. Kdyby jsi napsal, že se omlouváš, nebo něco, tak s tím nemám žádný problém a klidně bych tě tu mapu nechal jít znovu k CT.

Nespamujte to tu zbytečnostmi a počkejte na vyjádření někoho z vyšších :).
Obrázek
DexyT
Drbna
Drbna

Příspěvekod kefr8 » 14 kvě 2020, 21:27

Mozna jsem se mohl lepe vyjadrit ze na jake misto se chci dostat nebo neco takoveho. Ale kdyz ti nejaky hrac rekne aby jsi neblokoval, tak je celkem logicke, ze ten hrac chce projit kvuli tomu aby treba neco zkontroloval, nebo si neubral HP, atd. Pokud by tak neucinil, tak bych souhlasil s prehozem/banem ktery by dostal. Potom jak jsi me grabnul, tak jsem ti rikal ze jsem chtel projit, to je snad jedno jestli to reknu pred nebo po grabu ne?

Ode me vse, pockam na vyjadreni.
ass
kefr8
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod DexyT » 14 kvě 2020, 21:52

Ale kdyz ti nejaky hrac rekne aby jsi neblokoval, tak je celkem logicke, ze ten hrac chce projit kvuli tomu aby treba neco zkontroloval, nebo si neubral HP, atd.

To je jasný, ale tady jde o to, že ty jsi mi čistě řekl „Neblokuj." Toť vše. Nope, hráči to říkají i jen tak, aby jsi neblokoval CT zónu, ale když mi řekneš „Neblokuj CT zónu, chci projít." nebo „Jdi na stranu, (chci projít)." Tak já osobně bych šel pryč.

Potom jak jsi me grabnul, tak jsem ti rikal ze jsem chtel projit, to je snad jedno jestli to reknu pred nebo po grabu ne?

Ani ne, kdyby jsi mi to řekl hned, abych neblokoval CT zónu, protože chceš projít, tak bych s tím neměl problém, ale tady problém je a to takový, že jsi mi neřekl nic o tom, že jsi chtěl projít. U know.
Obrázek
DexyT
Drbna
Drbna

Příspěvekod david5503 » 15 kvě 2020, 01:33

kefr8 píše:Mozna jsem se mohl lepe vyjadrit ze na jake misto se chci dostat nebo neco takoveho. Ale kdyz ti nejaky hrac rekne aby jsi neblokoval, tak je celkem logicke, ze ten hrac chce projit kvuli tomu aby treba neco zkontroloval, nebo si neubral HP, atd. Pokud by tak neucinil, tak bych souhlasil s prehozem/banem ktery by dostal. Potom jak jsi me grabnul, tak jsem ti rikal ze jsem chtel projit, to je snad jedno jestli to reknu pred nebo po grabu ne?

Ode me vse, pockam na vyjadreni.

Neubrať HP si šlo aj iným sposobom tak čo tu píšeš nezmysly ?
Obrázek
Obrázek
david5503
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod asdfJB » 16 kvě 2020, 17:36 VIP

Interne riešime nejaké otázky ktoré súvisia so žiadosťou.

Doriešime to čo najskôr.
asdfJB
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod asdfJB » 17 kvě 2020, 13:19 VIP

Zhodli sme sa na riešení tejto situácie nasledovne:
-keď ťa CT požiada, aby si neblokoval, keď chce niekam prejsť, tak sa musíš uhnúť, bez ohľadu nato, či ti povie: "Neblokuj." Alebo: "Odíď z rebrika."

V tomto prípade dokonca povedal hráč Baphomet: "Skripter, neblokuj." Čo je jasná výzva nato, aby si proste neblokoval. Neviem kde admin nabral takéto presvedčenie, že to nestačí, ale nebolo to správne.

Správne taktiež nie je, že admin sa snaží podstate nachytať ostatných na maličkostiach, čo sa nám už raz myslím pri ňom stalo. S Knedlajsom si ešte raz zopakuješ konverzáciu o tejto situácii a on mi napíše, ako presne ti to vysvetlil, aby sme predišli takýmto chybám.

Vyriešené. David, ak chceš mať prístup na fórum, tak prestaň písať nezmysly niekde, kde nemáš.
asdfJB
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Stížnosti na Adminy