I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyriešené]Diminikkriz JB

Příspěvekod L0GiC1337 » 31 kvě 2019, 16:54 VIP

1. Popis situace - Hrala sa mapa Russia. Simon alebo nejake CT zabilo VD zato ze vyniesol ten tank z "atrakcie".
Hrac ktory dostal kill tak to chcel riesit zevraj to bol FK. Admin to zacal riesit az po niekolkych kol, a nakoniec mu admin dal VD aj cez to ze som mu pisal ze nedostal FK.

2. Dukazy - Dufam ze dominik sa prizna lebo to hltv fakt neviem najst, bolo to pred 3-4 dnami, a nechce sa mi to fakt hladat, ale ked budem musiet tak to najdem. rad by som teda pockal na dominikove vyjadrenie
Obrázek
L0GiC1337
Sponzor
Sponzor

[Vyriešené]Diminikkriz JB

od Rumcajz » 31 kvě 2019, 16:54

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Diminikkriz JB

Příspěvekod dominikkriz2323 » 31 kvě 2019, 17:32

Ahoj, ano přiznávám se ke všemu co píšeš, ale rád bych vysvětlil situaci.

Přesně jak píšeš, hráč si jezdil s tankem na tý atrakci a ctčka ho zabili. Pak další kolo hráč vysvětloval do miku za co dostal kill, no ctčka tvrdili, že fk nedostal, protože opustil tu "místnost" kde jsou ty tanky. Tak jsem ctčkům řekl že dostal fk. Následně mi katijka s Petasysem psali, že jim říkal Habs i Knedlajs, že na tu atrakci nesmí jezdit, prostě že nesmí opustit tu místnost. Tak jsem jim zatím řekl at mu vd nedávají, že se půjdu zeptat HLSA a když tak by dostal následně vd. Když jsem koukal na steam tak nebyl nikdo online s HLSA, tak jsem napsal ještě 2 adminům, který se semnou shodli na tom samém co jsem si myslel já. Tak jsem přišel na server a nahlásil jsem mu vd. Pak jsem se tedy zeptal asdf na tu situaci a on mi řekl, že hráči nesmí vyjet z té místnosti.
Potom jsem napsal Petasysovi a Katijce, že hráč vd mít neměl a že měli oni pravdu.

Takže se chci omluvit, že jsem dal neoprávněné vd. Přišlo mi logičtější to, že můžou jet na tu atrakci a i když mi to admini potvrdili.
Jsme jenom lidi a i admini se můžou zmýlit. Takže doufám, že přijmeš mojí omluvu.

e. dominikkriz: Ještě chci dodat, že jsem to začal řešit hned další kolo, ale jak jsem si nebyl na 100% jistej, tak jsem čekal až mi to několik adminů potvrdí a až pak jsem přišel a nahlásil mu vd. Věř, že kdyby nikdo z ostatních adminů nebyl online, tak bych mu vd nenahlásil, protože jsem si nebyl jiste, jestli dostal fk, či nikoliv.
25.5 2015 CS ADMIN - ALL FURIEN
9.8 2015 CS ADMIN - ALL JAILBREAK
14.9 2015 PŘÍSTUP DO BL
4.12. 2015 CS:GO ADMIN - ALL FURIEN
29.9.2019 CS HLSA- FURIEN
dominikkriz2323
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: Diminikkriz JB

Příspěvekod Knedlajs » 31 kvě 2019, 18:43 VIP

Admin sa ospravedlnil, do budúcna bude určite vedieť, ako sa má zachovať.

Sťažnosť beriem za vyriešenú.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Zpět na Stížnosti na Adminy