• Stránka 1 z 1
DINGI JAILBREAK 1!
AHOJ OMLOUVÁM SE ŽE NEMÁM DŮKAZ ALE NAPÍŠU TO JAK TO BYLO,BYL JSEM NA SERVERU SM4IL MĚL SIMONA JÁ SE HO ASI 5X ZEPTAL JESTLI MI DÁ STAVITELE DINGI MI ŘEKL MAVERICK DRŽ HUBU, ŘEKL JSEM MU AT ON DRŽI HUBU DINGI MI ŘEKL TY CIGAN TAKHLE SE BAV S MAMOU A DAL ME OD CT ZEPTAL JSEM SE HO CO DELAS ? KICKL ME A PAK TAM ŘIKAL HRAČI APAČU ŽE JSEM MALEJ DEBIL A TAK DALE.
WWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW
- nobra1n
- Pokročilý

DINGI JAILBREAK 1!
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 
-

Rumcajz - Patriot

Re: DINGI JAILBREAK 1!
JEŠTĚ BYCH CHTĚL DODAT ŽE PREHOZENÍ BYLO NA MISTE ALE NADAVANI DO RODINY A DO CIGANU TO FAKT NE DOUFAM ZE DINGI BUDE NA TOLIK NORMALNI A PRIZNA TO ZE TO REKL
WWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW
- nobra1n
- Pokročilý

Ani ta zdravit nebudem, lebo toho niesi hoden.
Robis na serveroch bordel, umyselne kazis hru, skaces simonovi do reci a tak dalej a tak dalej, moze tu toho byt plny zoznam.
Neviem ci si taky sprosty alebo sa len na sprosteho hras, ale bol som na serveri a bol si kludny. Isiel som ceknut JB 9, pretoze tam vraj padali MFK. Hned na to mi hoolder pisal, ze zase robis bordel.. Pridem spat na JB 1 a co nevidim? Robis totalne kraviny, spamujes a otravujes simona, pustas pesnicky. Spamoval si furt do kola "STAVITELA, PLS STAVITELA" do voicu. Niesom jediny, co na teba chytal nervy, tak som ti povedal ze nech drzis hubu lebo nieco idem riesit so simonom. Ty si sa tam samozrejme pustil do mna, ze som vyjebanec, nech drzim picu a tak dalej a tak dalej. Samozrejme som ti odvetil, ze nemam 15 rokov a ze takto sa mozes doma s matkou rozpravat. Nebudem tu nic popierat, ty dokazes tak vytocit cloveka az k neuvereniu.
+tie tvoje slavne bany, za sikanu napriklad... nebolo by zle ich znova pripomenut.
...A samozrejme, ja si na hlavu srat nenecham, prikladam screenshot toho, co sa malo uz riesit davno.
http://i.imgur.com/QgIWtlT.png
Upozornoval som ta, ze sa mas ukludnit, ty si odvetil "TY SE UKLIDNI TY ZMRDE". To svedci same o sebe.
P.S.: ten nick co mas na forku presne vystihuje tvoju osobnost. Nobrain.
Robis na serveroch bordel, umyselne kazis hru, skaces simonovi do reci a tak dalej a tak dalej, moze tu toho byt plny zoznam.
Neviem ci si taky sprosty alebo sa len na sprosteho hras, ale bol som na serveri a bol si kludny. Isiel som ceknut JB 9, pretoze tam vraj padali MFK. Hned na to mi hoolder pisal, ze zase robis bordel.. Pridem spat na JB 1 a co nevidim? Robis totalne kraviny, spamujes a otravujes simona, pustas pesnicky. Spamoval si furt do kola "STAVITELA, PLS STAVITELA" do voicu. Niesom jediny, co na teba chytal nervy, tak som ti povedal ze nech drzis hubu lebo nieco idem riesit so simonom. Ty si sa tam samozrejme pustil do mna, ze som vyjebanec, nech drzim picu a tak dalej a tak dalej. Samozrejme som ti odvetil, ze nemam 15 rokov a ze takto sa mozes doma s matkou rozpravat. Nebudem tu nic popierat, ty dokazes tak vytocit cloveka az k neuvereniu.
+tie tvoje slavne bany, za sikanu napriklad... nebolo by zle ich znova pripomenut.
...A samozrejme, ja si na hlavu srat nenecham, prikladam screenshot toho, co sa malo uz riesit davno.
http://i.imgur.com/QgIWtlT.png
2015-04-06 16:29:55 ale takovej somrak jako on mi nadavat nebude. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_niceshoot_v6
2015-04-06 16:30:06 TY SE UKLIDNI TY ZMR'dE. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_niceshoot_v6
2015-04-06 16:30:32 A CO JAKO TY KOSTE?. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_niceshoot_v6
Upozornoval som ta, ze sa mas ukludnit, ty si odvetil "TY SE UKLIDNI TY ZMRDE". To svedci same o sebe.
P.S.: ten nick co mas na forku presne vystihuje tvoju osobnost. Nobrain.
-dingi
ex-admin all JB´s
ex-admin minecraft Heroes XP
ex-admin all JB´s
-

Potato20 - Mistr

A DIVÍŠ SE ŽE JSEM TI NADÁVAL KDYŽ JSI MI ŘEKL ŽE JSEM CIGAN A AT TAKHLE MLUVIM S MAMOU,ŘEKL JSEM TI DRŽ HUBU PROTOŽE JSI MI TO ŘEKL TAKY
- nobra1n
- Pokročilý

Ako hrac,ktory bol priamo pritom pritomny ano mozem potvrdit,ze sice mu nieco take dingi povedal ale keby mi daju micrak kedze som bol T tak by som mu povedal ovela skaredsie. Mapu pred tym Maverick daval neustale MFK a mapu,ked sa tento "incident" stal chcel stavitela,simon mu ho nedal tak pustil do voicu nejake pesnicky tak nahlas,ze nebolo absolutne ani slova pocut co hovoril simon. Dingi ho napomenul nech to vypne ze ide nieco riesit so simonom. Maverick mu nato odvetil "drz hubu"
Neviem sice kolko ma dingi ani Maverick rokov ale ja osobne z duse nenavidim,ked tu skacu ludom po hlavne 14-15 rocny chalani
dingi si len nenechal skakat po hlave ako spravna autorita na serveri. To je cele,myslim si,ze vsetci mavericka pozname takze tato staznost stoji maximalne tak za LOCK. S pozdravom *BoxoB*
Edit by garlin: Spravne by si sa tu nemal vyjadrovat.
Neviem sice kolko ma dingi ani Maverick rokov ale ja osobne z duse nenavidim,ked tu skacu ludom po hlavne 14-15 rocny chalani
Edit by garlin: Spravne by si sa tu nemal vyjadrovat.
-

ExPerT - Zkušený

mrzi ma, ze si zle pochopil to co som povedal. bolo to kusek myslene inak, ale ked sa spravas ako hlupacik z pomocnej tak sa nieje comu divit, vsak (for maverick)
diky boxo
"maamo ja se vdaam"
diky boxo
"maamo ja se vdaam"
-dingi
ex-admin all JB´s
ex-admin all JB´s
-

Potato20 - Mistr

AŽ NA TO ŽE TEN MFK DAL MATYSEKHD, ANO POUSTEL SEM HUDBU TO UZNAVAM ALE DINGI MI NEMA NADAVAT DO CIGANA A DO MAMI
- nobra1n
- Pokročilý

A JEŠTĚ BYCH CHTĚL DODAT JAK JSI RANO V 1 HODINU DĚLAL ZASE 5TIHODINOVE KOLO BUH ŽEHNEJ GARLINOVI ŽE TAM V TU JEDNU RANO PŘIŠEL A SROVNAL TĚ JINAK BY SI NIKDO NEZAHRAL,KDYZ JSI TAM DELAL TO 5TIHODINOVE KOLO ODESLO ASI 20 LIDI
- nobra1n
- Pokročilý

ADmin prehnal slovnu reakciu kazdopadne bolo adekvatna situaciu ktoru popisal.
zamietam LOCK
PS ospravedlnenie od admina tu mas, a do mami ti nenadaval, ked ti povie ze sa mas ist takto rozpravat doma s mamou tak to urcite neje urazka ani nadavka. Kazdopadne admina som poucil aby zo slovnej konverzacie s hracmi vylucil mozne urazky s rasistickym podtonom a akukolvek spojitost s rodinou.
zamietam LOCK
PS ospravedlnenie od admina tu mas, a do mami ti nenadaval, ked ti povie ze sa mas ist takto rozpravat doma s mamou tak to urcite neje urazka ani nadavka. Kazdopadne admina som poucil aby zo slovnej konverzacie s hracmi vylucil mozne urazky s rasistickym podtonom a akukolvek spojitost s rodinou.

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!
https://goo.gl/X4UXad
-

Garlin - Vedení Gamesites.cz

• Stránka 1 z 1