• Stránka 1 z 1
DinoSchyzo/omluvení
Ahoj, chtěl bych se tímhle veřejně omluvit, 05.06. jsem dal na mapě jb_renegade_v5 neúmyslný MFK, čistě mojí chybou. Neposlouchal jsem se.
Celé demo jsem si zhlédl po skončení mapy, abych si prošel, jestli jsem náhodou něco neudělal špatně.
Všiml jsem si jedné věci. Hrál se SIMON, a řekl jsem, ať hráči doplňují k mému výstřelu. Neřekl jsem před tím větu: "SIMON říká".
Trošku jsem se zamotal do příkazu, a místo toho, aby mě dal někdo na FORUM a dostal bych BAN čistě z mojí nesmyslnosti, chtěl bych se omluvit hráčům, kteří díky mě byli zabiti.
Nebyl to úmyslný MFK, akorát jsem se neposlouchal a až při sledování dema jsem si uvědomil, co jsem udělal špatně.
Budu si dávat pozor na to, co říkám.
Byl bych rád, kdybyste to vzali, že jsem se neslyšel a neodvozovali následky, ale do toho já nezasahuji.
Důkaz
20:40 - neúmyslný MFK
Krásný zbytek dne ♥
-DinoSchyzo
Celé demo jsem si zhlédl po skončení mapy, abych si prošel, jestli jsem náhodou něco neudělal špatně.
Všiml jsem si jedné věci. Hrál se SIMON, a řekl jsem, ať hráči doplňují k mému výstřelu. Neřekl jsem před tím větu: "SIMON říká".
Trošku jsem se zamotal do příkazu, a místo toho, aby mě dal někdo na FORUM a dostal bych BAN čistě z mojí nesmyslnosti, chtěl bych se omluvit hráčům, kteří díky mě byli zabiti.
Nebyl to úmyslný MFK, akorát jsem se neposlouchal a až při sledování dema jsem si uvědomil, co jsem udělal špatně.
Budu si dávat pozor na to, co říkám.
Byl bych rád, kdybyste to vzali, že jsem se neslyšel a neodvozovali následky, ale do toho já nezasahuji.
Důkaz
20:40 - neúmyslný MFK
Krásný zbytek dne ♥
-DinoSchyzo
-
DiNooo9 - Spamer
DinoSchyzo/omluvení
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: DinoSchyzo/omluvení
Jestli je to tak jak říkáš, tak by se nic nemělo dít, ještě kdyz jsi se pěkně omluvil
Ani nevíš kolik já dal fk a mfk vlastní chybou, kterou jsem si sice hned uvědomil, případně potom co mi to někdo řekl, ale to se stává
Z vlastní neopatrnosti někdy každý dá omylem mfk
Teda až na aweena, ten by hned změnil pravidla
(vtip)
Moje největší perla je, když jsem omylem zabanoval jiného hráče než jsem měl a byli poslední dva..
No moji nepozornosti to byl jeden z hráčů co byl naživu a já chtěl rychle zařídit unban, tak jsem dal otázku o pp
Jenže ten hráč co žil, tak měl samozřejmě Ban na chat a nemohl odpovídat
Takže pokud je to jak říkáš, já v tom problém nevidím, sice nejsem admin, ale myslím si, že je to od tebe rozumne a ostatní by se mohli jen poučit
Ani nevíš kolik já dal fk a mfk vlastní chybou, kterou jsem si sice hned uvědomil, případně potom co mi to někdo řekl, ale to se stává
Z vlastní neopatrnosti někdy každý dá omylem mfk
Teda až na aweena, ten by hned změnil pravidla

Moje největší perla je, když jsem omylem zabanoval jiného hráče než jsem měl a byli poslední dva..
No moji nepozornosti to byl jeden z hráčů co byl naživu a já chtěl rychle zařídit unban, tak jsem dal otázku o pp
Jenže ten hráč co žil, tak měl samozřejmě Ban na chat a nemohl odpovídat

Takže pokud je to jak říkáš, já v tom problém nevidím, sice nejsem admin, ale myslím si, že je to od tebe rozumne a ostatní by se mohli jen poučit
-
byLife - CS:GO Admin
Re: DinoSchyzo/omluvení
byLife píše:Moje největší perla je, když jsem omylem zabanoval jiného hráče než jsem měl a byli poslední dva..
Jenže ten hráč co žil, tak měl samozřejmě Ban na chat a nemohl odpovídatse mohli jen poučit

-
ladaladik - Zkušený
• Stránka 1 z 1