• Stránka 1 z 1
[V] Dior/Jailbreak
SID: STEAM_1:0:193488303
odkaz na ban: https://banlist.gamesites.cz/csgo/jb/in ... 303&Submit
Co se stalo: Po dvou měsících nehraní jsem se napojil a dostal jsem zničehonic ban za mfk. Moc dobře si pamatuji, že mfk jsem nedal i v posledních několika dnech co jsem zde naposledy hrál. Moc se omlouvám za jakékoliv pohřešky, bany jsem si všechny zatím odpykal, protože byly oprávněné, ale tenhle (dle mého názoru) není
Předem děkuji za vyřešení situace
odkaz na ban: https://banlist.gamesites.cz/csgo/jb/in ... 303&Submit
Co se stalo: Po dvou měsících nehraní jsem se napojil a dostal jsem zničehonic ban za mfk. Moc dobře si pamatuji, že mfk jsem nedal i v posledních několika dnech co jsem zde naposledy hrál. Moc se omlouvám za jakékoliv pohřešky, bany jsem si všechny zatím odpykal, protože byly oprávněné, ale tenhle (dle mého názoru) není
Předem děkuji za vyřešení situace
Mors aeterna
- Dior
- Amatér
[V] Dior/Jailbreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Dior/Jailbreak
Čau,
banoval jsem tě na základě Technykova videjka v admin-akademii. Ban jsem ti nahodil přesně 2 měsíce zpět přes banlist a jelikož ses na serveru objevil až dnes, tak proto se ti ban nahodil právě dneska.
banoval jsem tě na základě Technykova videjka v admin-akademii. Ban jsem ti nahodil přesně 2 měsíce zpět přes banlist a jelikož ses na serveru objevil až dnes, tak proto se ti ban nahodil právě dneska.

-
Parek917 - CS:GO Server Admin
Re: Dior/Jailbreak
Pokud se ban nahodí přes banlist, tak se aktivuje po tvém prvním připojení.
Vyřešeno.
Vyřešeno.
-
KiziaR - Profesionál
Re: [V] Dior/Jailbreak
Dobrá, uznávám že jsem to dal, ale poté jsem ještě pár dní hrál a ban jsem stále neměl.
Mors aeterna
- Dior
- Amatér
• Stránka 1 z 1