• Stránka 1 z 1
DIP
Dobrý deň, chcem sa len spýtať či existuje nejaká možnosť aby som nemal DIP pretože sa mi resetuje rank a aj lvly na serveroch
mam steam a aj net nastavený na verejnú sieť tak neviem prečo mi to stále nechalo tú dip pretože steam som si kúpil hlavne koly dip aby som nemal... viem že sa to dá zmeniť u operátora siete ale predsa kto by platil zato..... budem rád ak sa mi k tomu vyjadríte čo najskôr za odpovede vopred ďakujem
hráč [EGY]Darklegend[EGY]

-
Darklegend - Kolemjdoucí
Re: DIP
Ahoj,
no riešením je teda STEAM. Ale keď vravíš že máš CS kúpené na STEAME a pretrváva to.....
Ako často sa ti to resetuje?
Ide o to že napríklad aj teraz boli dáke reseti 
no riešením je teda STEAM. Ale keď vravíš že máš CS kúpené na STEAME a pretrváva to.....
Ako často sa ti to resetuje?

Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103
On to nevie tak pochopiť ako to ja chcem povedať
Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103
On to nevie tak pochopiť ako to ja chcem povedať
-
21lukas03 - Spamer
no na zm_chronik 1 mi to dlho ostalo aj lvly aj rank ale na iných serveroch skoro všade som mal reset po pol noci každý deň
ale teraz už aj na chroniku nič nemám. vlastne vôbec nikde
štve ma to teda neviem či sa to bude dať spraviť teda ale bol by som nesmierne rád
ked chces pridaj si ma na steame nech je komunikácia lepšia
steam nick: [EGY]Darklegend[EGY]

-
Darklegend - Kolemjdoucí
resety rankov boly ale nie lvlov cize je to škoda pretože znova hrať na lvly sa mi veľmi nechce a okrem toho mi aj rank resetuje ako som už písal od pol noci každý deň.
-
Darklegend - Kolemjdoucí
Proběhl kompletní reset ... PS,lvl,Rank i itemů ... pokud ti něco zmizelo z čtvrtka (13.2) na pátek (14.2) tak je to restartem
zkus něco znovu nahrát (lvl,rank) dej vědět jestli ti to zůstane do druhého dne nebo zse zmizí.
zkus něco znovu nahrát (lvl,rank) dej vědět jestli ti to zůstane do druhého dne nebo zse zmizí.
Pokud máš na výběr dvě možnosti a nemůžeš se rozhodnout, hoď si mincí. Ne proto, aby za tebe rozhodla, ale pro ten pocit když je ve vzduchu a ty už víš, v kterou možnost doufáš.
-
Quick - Profesionál
áno mam kúpené originál cs
dobre odohrám čosi zajtra a potom dám vedieť zatiaľ ďakujem za odpísanie 

-
Darklegend - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1