Sem směřujte své návrhy na vylepšení serveru

Discord - IC práce

Příspěvekod TeeNka » 10 úno 2020, 01:37 VIP

Nebylo by dobré přemístit nabíddky práce z weazel news sekce na DC? Noví lidé, kteří příjdou na server, myslím, že ani netuší, že ty nabídky práce jsou tam, když je před tím X zpráv.. Nebylo by dobré vytvořit IC sekci na DC s názvem #nabídky_pracovních_pozic, nebo tak něco a dát inzeráty na práci tam?
Uživatelský avatar
TeeNka
Pokročilý
Pokročilý
 
Příspěvky: 92
Registrován: 22 črc 2014, 10:56
Bydliště: Lamaland

Discord - IC práce

od Rumcajz » 10 úno 2020, 01:37

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22
Bydliště: Lamaland

Re: Discord - IC práce

Příspěvekod vfond » 04 zář 2023, 08:45

TeeNka píše:Nebylo by dobré přemístit nabíddky práce z weazel news sekce na DC? Noví lidé, kteří příjdou na server, myslím, že ani netuší, že ty nabídky práce jsou tam, když je před tím X zpráv.. Nebylo by dobré vytvořit IC sekci na DC s názvem #nabídky_pracovních_pozic, nebo tak něco a dát inzeráty na práci tam?

Zde je návod, jak to můžete implementovat:

Vytvořit nový kanál: Na svém serveru Discord vytvořte nový kanál speciálně pro nabídky práce. Pojmenujte to nějak jako #job_opportunities nebo #nabídky_pracovních_pozic, jak jste navrhli.

Pravidelné aktualizace: Zajistěte, aby byl kanál pravidelně aktualizován o nabídky práce. Můžete mít určené moderátory nebo členy odpovědné za zveřejňování pracovních inzerátů v tomto kanálu.

Připnout důležité příspěvky: Zvažte připnutí nejdůležitějších nebo posledních pracovních nabídek v horní části kanálu, aby byly snadno viditelné pro každého.

Oznámení: Můžete také použít funkci oznámení serveru k upozornění všech členů, když jsou do kanálu přidány nové nabídky práce.

Jasné pokyny: Jasně sdělte účel kanálu a jakékoli pokyny pro zveřejňování pracovních inzerátů. To pomůže udržet zaměření kanálu a zabránit spamu.

Propagujte kanál: Informujte nové členy o kanálu pracovních příležitostí, když se připojí k serveru, a vyzvěte je, aby se na něj podívali, pokud mají zájem o nabídky práce.
vfond
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
 
Příspěvky: 2
Registrován: 25 dub 2023, 10:15


Zpět na Návrhy na vylepšení serveru

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků