Zde můžete požádat u zrušení banu na serveru.

[Vyřešeno] Discord/Paradizo

Příspěvekod Paradizo » 27 pro 2019, 18:00

Nazdárek vespolek všem,
Jdu zde s žádostí o UB na discord, který jsem dostal dnes(27.12.2019) - SERVER ADMINEM Lucinka.
Opět se zahájila na discord GS #pokecu nevalná diskuze a hejtování na tenhle GTA V RP server. Všichni hráči i nehráči se zapojovali do různých debat a rozvíjeli hromadné kamenování problému na serveru. Nebudu tady hodnotit, kdo měl pravdu, nebo kdo byl v právu někoho napadat a stěžovat si na konkrétní věci. Nedalo mi to a přispěl jsem do diskuze také pár svých pocitů a vyjádřil se k určitým věcem.
Abych rozvinul jádro problému, tak jsem za celou dobu zde na serveru nenapsal jedinou vulgaritu od svého začátku, tj. něco od března roku 2019. Dnes jsem reagoval na příspěvek od Erbiho, kde napsal sám Erbi o sobě, že je "piča", načež jsem já zareagoval a napsal: Není piča, jako piča. Uběhlo asi 10 minut? A do diskuze se začal připojovat i hráč POWEN, který dle mého názoru úplně né přesně vměšoval příspěvky k určitým věcem a jelikož to byla diskuze, tak jsem mu začal oponovat a vyvracet jeho názory. Né úplně se dařilo, tak jsem mu napsal, jestli nemá chvilku, že mu to rád vysvětlím ústně někde v roomce. Přičemž přišla Lucie aniž by věděla oč jde a začala bez jakéhokoli důvodu obhajovat POWENa a dělala mu tiskového mluvčího. Po tom, co jsem napsal POWENovi, ať jdeme debatovat, tak mu Lucie začala psát, ať si poslechne i druhou stranu od lidí, co zde hrají dlouho. Vůbec nevěděla, o čem se chci bavit, absolutně neměla páru, co budu říkat. Načež jsem začal psát Lucii, že o Vanille nepadne ani zmínka. U toho najednou změnila svoji dráhu a začala vypisovat věci smyslu, že mu budu vykládat, jak zařídila ban půlce lidem na serveru - má otázka? To mi čte myšlenky, nebo jaké právo má psát, co já někomu budu říkat a s kým já budu vést diskuzi. Udal se nějaký čas a šel jsem do free romky na discordu. Všichni hráči to viděli v pokecu, tak z roomky, kde jsem byl já, tak bylo najednou asi 15 lidí a čekalo co se bude dít. K tomu se vyjádřil POWEN, že je nemocný a je na telefonu a teď nic řešit nechce. Já se tedy opět vyjádřil, že pokud bude mít chuť, tak mu rád obětuji svůj čas a pobavím se, jak se věci mají a respektoval jsem jeho aktuální neschopnost. No, tu a tam z ničeho nic, abych řekl jediné slovo na discordu, tak bez jakéhokoli varování dostanu PERMA BAN.
Nepsal bych tady, kdybych opakovaně něco porušoval, nebo se choval nějak nevhodně, či nerespektoval rozhodování adminů. Další věcí, co mě velice zaráží, tak o nějaký čas napřed hráč SandMan urazil hráčku Kawaii vulgárním způsobem, přičemž Kawaii mu to následně opětovala hrubými urážkami(viz. foto) bez jakéhokoli potrestání. A teď mě napadá jediná otázka? To tady máme dvojí metr, že někomu stačí napsat: Kawaii, slovník! a druhému dáme za vulgární slovo permu???? Nebo si tady admin Lucie dělá co chce a neřídí se nějakým řádem, jak se postupuje při trestání hráčů.
Nikoho jsem neurazil, nikomu nic zlého nenapsal.
Zajímá mě tedy z jakého důvodu jsem dostal perma BAN a zda byl postup od admina Lucie správný při banování.

SCREEN: https://ctrlv.cz/8HnH
S pozdravem, Paradizo.
Uživatelský avatar
Paradizo
Zkušený
Zkušený
 
Příspěvky: 124
Registrován: 07 kvě 2013, 08:44

[Vyřešeno] Discord/Paradizo

od Rumcajz » 27 pro 2019, 18:00

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Re: Discord/Paradizo

Příspěvekod Trsak » 27 pro 2019, 22:34 VIP

Ahoj,
prvně je nutno podotknout, že se jedná o ban na 12 hodin, nikoliv o permaban. Dočasné bany se dají dávat pouze přes bota, ke kterému neměli donedávna přístup a ještě jsem k němu nesepsal návod. Banovat takto byla tedy jediná možnost.

Už dávno jsem psal, že veškerá provokace a vulgarismy se budou na discordu bez lítosti banovat. Byl jsem u toho když se to událo a tvoje "Není píča, jako píča" mi přišlo jako přesně mířená věc. Takže za mě ban oprávněný.

Dle zaslaného screenu měla dostat ban i Kawai - admin byl poučen, aby příště trestal všechny.

Co se přesně dělo s POWENem jsem úplně nepochopil, ale s banem to nesouvisí, takže netřeba řešit.

Vyřešeno
Chodí štěstí dokola, sem tam padne na vola.
Kde blb, tam nebezpečno.
Uživatelský avatar
Trsak
Profesionál
Profesionál
 
Příspěvky: 795
Registrován: 03 bře 2018, 20:02

Re: [Vyřešeno] Discord/Paradizo

Příspěvekod Paradizo » 27 pro 2019, 23:14

První je nutno podotknout, že jsem dostal PERMA ban. Jak ty píšeš, ano, je to na 12 hodin. SA nemělo jinou možnost mě banovat, tudíž mi dala PERMA ban, ne ban na 12 hodin, takže k tomuhle asi toto. Navíc mi nebylo ani napsáno a ani nikdo se mnou nic nediskutoval, že bych ban dostat měl. Opravdu by nebylo na škodu napsat, hele nepiš vulgarismy, nebo dostaneš ban - tady vidíme, jak si vážíme některých hráčů. Nebo do PM napsat máš ban na 12 hodin. Nepsal jsem žádné výlevné příspěvky a nereagoval nikterak agresivně, nespamoval a nikoho tím neotravoval a neobtěžoval, tudíž opravdu nebylo nutné mi dávat ban. Navíc co je absurdní, tak když si projedeš discord, tak tam najdeš x příspěvků, kde byla použita sprostá slova a nikomu to nevadilo a nevadí včetně AT. Navíc to tam bylo asi 15 minut, takže pokud to bylo tak nutné mě zabanovat, tak proč jsem ban dostal po takové době ? Prosím tě a teď mi vysvětli, když jsem o Lucce nenapsal ani slovo, jak je možné, že se "domníváš", že to bylo cílené? Lucie do toho nebyla nikterak zainteresována a nebyla zmíněná mnou ani jednou, takže můžeš mi prosím tě vysvětlit, jak jste na to došli/došel ? A rozdávat bany za to, že se domníváš, to je trochu hloupost, pokud se nemýlím. Další věcí je to, že opět řešíš svoji přítelkyni, tak bych chtěl slyšet i názor od někoho vyššího a né od tebe jako jejího přítele, i když Tě beru, že to píšeš nezaujatě.
Další věc je ta, že pokud žádám o UNBAN, tak se daný admin, který mě zabanoval musí vyjádřit k danému banu a doložit patřičné důkazy k tomu, proč jsem byl zabanován. Píšeš tady, že jsi u toho byl, ale než jsem napsal tuto větu, tak jsi asi 7 minut před tím psal, že jdeš vyvenčit psa, tak by mě zajímalo, jak to vše stíháš.
Nechtěl jsem tady vytahovat staré příspěvky a dělat z toho dramata, nicméně mě k tomu doháníš.
Takže pokud banujeme hráče za vulgarsimy a píšeš, že měli být potrestáni, tak mi netrvalo ani 5 minut na to, abych projel 3 stránky příspěvků od Lucie v pokecu, kde jsem byl zabanován a viděl tohle(viz. scr). Nebo opět tady zase budeme řešit, protože Lucii někdo nesedl, tak to vzala do své hrsti ? Budeme dělat rozdíly mezi hráči a adminy? Na GS jsem přes 9 let a vím moc dobře, jak to zde funguje a tohle fakt ne... Nehledě na to, že jsem žádný podotýkám žádný vulgární projev nepoužil za celou dobu, co byl ten ds spuštěn. Já vím odkud vítr vane a je to tady stále dokola a nevím co se musí stat, aby tohle přestalo, každopádně si budu stát za svým a pokud někdo nebude plnit své povinnosti, tak pak může čekat stejný přístup on sám.
Přikládám screeny jak se vyjadřuje admin, který zároveň za tyto věci banuje a trestá hráče, jak se mu to zlíbí. Nehledě na je tam i důkaz, proč Kawaii dostala jen upozornění a já rovnou ban, jelikož jsou asi velké kamarádky, když se navzájem šukají a musí to ventilovat mezi ostatní.
SCREENY:
https://ctrlv.cz/DOnY (citát: Kawaii šuká semnou)
https://ctrlv.cz/I0RH (citát: dopiče Kawai)
https://ctrlv.cz/Hqyy (citát: dopiče)
https://ctrlv.cz/ku6R (citát: počkejte si na 18 a pak si tam davajte do prdele)

V skutku zajímavé, jak zaujatě admin Lucie řeší dané věci a banuje za to, co sama dělá. Nehledě na to, že kámoška nepotopí kámošku, že ? :) Protože pokud někdo na tom discordu byl, tak hráč: SandMan dostal taky ban, ale Kawaii nikoli, opravdu zajímavé.
Tímto prosím o prošetření ? Jestli to tak mohu nazvat :D A prosím, aby se vyjádřil sám admin, který mě banoval a někdo, kdo je stejně kompetentní, jako Trsák. Děkuji.
Uživatelský avatar
Paradizo
Zkušený
Zkušený
 
Příspěvky: 124
Registrován: 07 kvě 2013, 08:44

Re: [Vyřešeno] Discord/Paradizo

Příspěvekod Paradizo » 27 pro 2019, 23:17

Omlouvám se za spam, ale tohle je ještě doplňující informace:
Jo a pokud budou nadávky od Lucie nedostačující na ban, můžu jich poslat dalších 10 :)
Citace pravidla: "e veškerá provokace a vulgarismy se budou na discordu bez lítosti banovat. "
Tak uvidíme, zda se bude postupovat stejně jako u hráčů a nebo admin bude opětovně a po několikáté zase jen potrestán a upozorněn, jako tomu bylo doposud.
Uživatelský avatar
Paradizo
Zkušený
Zkušený
 
Příspěvky: 124
Registrován: 07 kvě 2013, 08:44

Re: [Vyřešeno] Discord/Paradizo

Příspěvekod Lucinka87 » 28 pro 2019, 02:48

Ahoj milý Paradizo:),
No ako len začať. Veci, ktoré si písal boli už dosť cez čiaru a ten BAN bol zaslúžený.
Keďže som celú situáciu ešte preberala pred banom s niekým vyššie postaveným tak sme sa rozhodli ti tento BAN udeliť.

Poprosim ťa, ak už chceš zobrazovať takto ako sa raz za čas vyjadrujem tak poprosim celú konverzáciu kvôli tomu, že týmito slovami som nikoho neurazila a nebolo to na nikoho myslené.
Ale určite sa z chyby poučím tak ako dúfam, že po uplynutí banu sa nebudeš vyjadrivat vulgárne aj ty ;)
Ak ťa to tak veľmi pohorsilo zrovna teraz tak chápem. Chybu priznávam no je rozdiel napísať také slovne spojenie alebo napísať "NIE JE PICA AKO PICA" ked všetci vieme na koho to bolo myslené.

Ban máš na 12 hodín a po uplynutí sa môžeš pripojiť na discord.
Snáď sa už v takejto situácii nestretneme a verím, že si z toho niečo vezmeš.
S pozdravom krásneho večera Lucinka
Když nemužeš tak pridej víc! :)
Uživatelský avatar
Lucinka87
Amatér
Amatér
 
Příspěvky: 26
Registrován: 04 kvě 2019, 15:58

Re: [Vyřešeno] Discord/Paradizo

Příspěvekod Trsak » 28 pro 2019, 02:52 VIP

Paradizo píše:tak jsi asi 7 minut před tím psal, že jdeš vyvenčit psa, tak by mě zajímalo, jak to vše stíháš.


Mám mobilní telefon :o. A v něm mobilní data. A k tomu aplikaci Discord.

K tomu zbytku. Jestli tu jsi 9 let, tak bys mohl vědět, že když se unban žádost uzavře a ty cítíš tak velkou zášť že jedeš hledat něco na daného admina, tak to patří do stížností, nikoliv sem.

Co se týče těch nadávek, je totiž rozdíl když se baví přátelé a prohodí něco takového (vulgarismus který není mířen na nikoho) a když naopak použiješ vulgarismus mířený na někoho z AT nebo jiného hráče. To poznáš především tak, že když někdo použije vulgarismus na někoho, hned se to řeší, protože si daný hráč hned stěžuje.

Aby se tu neřešilo dále co sem nepatří tak zamykám.

Takže tak.
Chodí štěstí dokola, sem tam padne na vola.
Kde blb, tam nebezpečno.
Uživatelský avatar
Trsak
Profesionál
Profesionál
 
Příspěvky: 795
Registrován: 03 bře 2018, 20:02


Zpět na Unban žádost

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků