• Stránka 1 z 1
. / DM Max
Zdravím, mám sťažnosť na admina "."
Situácia je taká, že menovaný admin mi dal ban síce oprávnene ale vyprosil by som si také zaobchádzanie.. Ako každí normálny hráč si občas ponadáva, tak som "zahrešil" aj ja..Podotýkam jedna nadávka od pripojenia! Admin ma ani neupozornil ani nič.. v pravidlách sa píše citujem: "5) Je zakázáno nadávat komukoli na serveru!".. Viem, že to je myslené že žiadne nadávky, ale ja som nikoho neuražal ani nič .. On hneď kick. Pripojil som sa pýtam sa že či to ma nemohol ma najprv upozorniť. Hneď nato ban a dôvod: "Nadavky(Opakované).. Prosííím??? aké opakovane keď som raz použil nadávku.. Tak poprosím daného admina nech nabudúce najprv upozorní a tak kickuje, banuje a prejavy trocha úcty, veď admin ma ísť vzorom a nie takto banovať ako sa mu zachce..
Ďakujem!
SS --> http://leteckaposta.cz/118546711
Situácia je taká, že menovaný admin mi dal ban síce oprávnene ale vyprosil by som si také zaobchádzanie.. Ako každí normálny hráč si občas ponadáva, tak som "zahrešil" aj ja..Podotýkam jedna nadávka od pripojenia! Admin ma ani neupozornil ani nič.. v pravidlách sa píše citujem: "5) Je zakázáno nadávat komukoli na serveru!".. Viem, že to je myslené že žiadne nadávky, ale ja som nikoho neuražal ani nič .. On hneď kick. Pripojil som sa pýtam sa že či to ma nemohol ma najprv upozorniť. Hneď nato ban a dôvod: "Nadavky(Opakované).. Prosííím??? aké opakovane keď som raz použil nadávku.. Tak poprosím daného admina nech nabudúce najprv upozorní a tak kickuje, banuje a prejavy trocha úcty, veď admin ma ísť vzorom a nie takto banovať ako sa mu zachce..
Ďakujem!
SS --> http://leteckaposta.cz/118546711
Viac komunikácie!!!
-
FlloiD - Amatér
. / DM Max
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: . / DM Max
Koukam pravidla znas.. ano dostal jsi Kick.. pripojil jses a desne si me zacal poucovat ze te musim prvne upozornit atd.. takze jsi ocividne nepochopil ze kick bylo upozorneni ..
-
Bezejmenny - Pokročilý
Nie nie, pozor. "Poučovať" som ťa začal až vtedy jak si mi dal kick, ako prepáč keď to vyznelo ako poučovanie, ale každí pozná tie mini nervy okolo tejto hry. A tak si myslím že si nemusel hneď takto reagovať..
Viac komunikácie!!!
-
FlloiD - Amatér
mozna jsem to spatne napsal.. ano poucovat jsi zacal po kicku,... jinak myslim ze neni potreba se vztekat..
je to jen hra:)

-
Bezejmenny - Pokročilý
Ty ma asi nechápeš.. Riešim tu ten princíp aký si ukázal.. a nie to či som mal nervy alebo či som ťa upozorňoval alebo kedy si ma kickol atď..
Viac komunikácie!!!
-
FlloiD - Amatér
nadaval jsi ? Ano ! dostal jsi ban? Ano dostal jsi hodinovej.. pravidla znas a pokud ne precti jsi je znova.. tod vse
-
Bezejmenny - Pokročilý
NADAVAL?? až jedna nadávka.. Ban bol začo?? za opakované nadávanie.. Tak ty začni byť tak trocha milosrdnejší a nie hneď bezhlavo banovať.. Ani ten ban nebol oprávnený lebo za jednu nadávvku jeden kick a nie hneď ban.. až teraz "tod vse"!
Viac komunikácie!!!
-
FlloiD - Amatér
Adminovo postup nebyl správný a vše mu již bylo vysvětleno. Na oplátku my od tebe očekáváme slušné chování na našich serverech.
Ban ti již vypršel a můžeš pokračovat ve hraní, omlouváme se za nepříjemnosti, které nastali.
Ban ti již vypršel a můžeš pokračovat ve hraní, omlouváme se za nepříjemnosti, které nastali.
Nový nickname, dříve eXcision / Dyros
-
Forst - Vítěz Tipovačky
• Stránka 1 z 1