• Stránka 1 z 1
[Přijat]DogoSlav JB
Nick na serveru: DogoSlav
SID: STEAM_0:0:150476085
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 13
Mé HlStats: Tady
Bany, které jsem dostal: Žádné
Něco o mně: Jmenuji se Filip a chodím do 8. výběrové třídy na ZŠ Horníkova. Mezi moje nejoblíbenější sporty, které aktivně dělám, patří airsoft, který mi nejde páč v něm mám stejný aim jako v CS:GO, poté plavaní, ve kterém taky začínám
. Ale hraju už 6. rokem na kytaru a za chvíli mě čeká okresní soutěž
. Taky chodím na ITstep academy, kde se učíme základy programování jako třeba python.
Proč právě já: Na GS serverech hraju skoro každý den a neskutečně mě to baví, ale co mě nebaví jsou hráči, kteří porušují pravidla nebo si jen chodí na servery vylít svojí zlost a tomuto bych rád zabránil. Na serverech dávám pozor a hlavně se lidem snažím pomáhat.
Zkušenosti s CS:GO: Na CS:GO mám 957 hodin a z toho mám 606 hodin na JB, můj aim sice není vůbec žádná sláva a navíc jsem silver 4
.
Případné poznámky: Mám rád Párka
SID: STEAM_0:0:150476085
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 13
Mé HlStats: Tady
Bany, které jsem dostal: Žádné

Něco o mně: Jmenuji se Filip a chodím do 8. výběrové třídy na ZŠ Horníkova. Mezi moje nejoblíbenější sporty, které aktivně dělám, patří airsoft, který mi nejde páč v něm mám stejný aim jako v CS:GO, poté plavaní, ve kterém taky začínám

Proč právě já: Na GS serverech hraju skoro každý den a neskutečně mě to baví, ale co mě nebaví jsou hráči, kteří porušují pravidla nebo si jen chodí na servery vylít svojí zlost a tomuto bych rád zabránil. Na serverech dávám pozor a hlavně se lidem snažím pomáhat.
Zkušenosti s CS:GO: Na CS:GO mám 957 hodin a z toho mám 606 hodin na JB, můj aim sice není vůbec žádná sláva a navíc jsem silver 4

Případné poznámky: Mám rád Párka

-
DogoSlav - CS:GO Admin
[Přijat]DogoSlav JB
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: DogoSlav JB
Adminy poprosím o reference do PM.
-
Wurst1 - CS:GO HLSA
Re: [Reference]DogoSlav JB
Tak to zkusíme...najdi si mě na TS.
-
Wurst1 - CS:GO HLSA
Re: [Reference]DogoSlav JB
Po testu přijat jako admin-akademik 1 kola.
Vítej.
Vítej.
-
Janicka1114 - Kazatelův učeň
• Stránka 1 z 1