• Stránka 1 z 1
Dokážeš mi pomôcť?
Zdravím,ja by som sa skôr potreboval poradiť.Ako viete Vianoce sa blážia a GOčko je čoraz viac a viac hravanejšia hra.
Potrebujem od Vás poraďiť
1.)
-hračské sluchadla (premýšlal som nad týmto SteelSeries Flux In Ears - je to pecka,najlepšie by bolo do 100 eur)
2.)
-hračskú nejakú nadupanú myš ale aby sa zmenstila do rozpočtu maximalne 30 eur (do myšky nechcem tolko investovať) premýšlal som nad bloody ale neviem no
3.)
-klávesnicu ktorá vyhovuje dobre na hranie hier,nemusí byť hračská ,maximalne do 20 eur (do klavesnice apsolutne viac dávať ani nebudem základ sú sluchadla) tu som nič nepremýšlaľ ale skôr len prezeral 4fun
tak prosím o pomoc hlavne s tým bodom 1
Potrebujem od Vás poraďiť
1.)
-hračské sluchadla (premýšlal som nad týmto SteelSeries Flux In Ears - je to pecka,najlepšie by bolo do 100 eur)
2.)
-hračskú nejakú nadupanú myš ale aby sa zmenstila do rozpočtu maximalne 30 eur (do myšky nechcem tolko investovať) premýšlal som nad bloody ale neviem no
3.)
-klávesnicu ktorá vyhovuje dobre na hranie hier,nemusí byť hračská ,maximalne do 20 eur (do klavesnice apsolutne viac dávať ani nebudem základ sú sluchadla) tu som nič nepremýšlaľ ale skôr len prezeral 4fun
Keď máš chuť prestať spomeň si prečo si začal !
-
wasaacik - Mistr
Dokážeš mi pomôcť?
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Dokážeš mi pomôcť?
Sluchátka:
Já mám tyhle => volna-debata-f127.html
Mám je asi 4 měsíce a nemůžu si je vynachválit. Na uších sedí dobře a nebolí, zvuk krásnej a na csko je ten 3D zvuk skvěle poznat
Myš:
Tuhle krásku taky vlastním => https://www.alza.cz/a4tech-bloody-v7-ho ... d=18842900
Není drahá, pěkně sedí do ruky a má postraní tlačítka, který používám na mik.
Mám je asi 4 měsíce a nemůžu si je vynachválit. Na uších sedí dobře a nebolí, zvuk krásnej a na csko je ten 3D zvuk skvěle poznat

Myš:
Tuhle krásku taky vlastním => https://www.alza.cz/a4tech-bloody-v7-ho ... d=18842900
Není drahá, pěkně sedí do ruky a má postraní tlačítka, který používám na mik.

Odděleně pochodovat, společně udeřit.
- Helmuth Karl Bernhard von Moltke
- Helmuth Karl Bernhard von Moltke
-
rewlatt - Amatér
1. Pokud tam chceš i poměrně kvalitní mik na hry, tak doporučuji nějaké SteelSeries. Pokud ti o mikrák tak moc nejde, popřemýšlel bych nad nějakou značkou, jako je Beast by Dr. Dre, Pioneer, Marshall nebo nějaké jinačí spíše studiová sluchátka. Já osobně pro mikrofon mám právě zmíněné SteelSeries (již se ani neprodávají, takže nebudu dávat model) a jako klasické sluchátka používám urBeats.
2. Za myš mohu doporučit Genius GX Gaming Maurus X, není nejdražší a plně vyhovuje alespoň mé ruce. Má 2 programovatelné tlačítka, které se perfektně hodí na voice a grab
3. U klávesnice pokud ti nejde o perfektní nadupaný vzhled, ale chceš na ni vidět i v noci bych spíše doporučil nějakou s podsvícením, já sám jsem měl již několik klávesnicí od Connect IT a zakotvil jsem na Connect It CI-45. Je poměrně levná, lehká, není až tak moc hlučná a má podvícení. Jediné mínus je, že nemá žádné programovatelné klávesy, ale i bez toho můžeš fungovat.
PS: O klávesnici až tak nejde, hlavní jsou sluchátka a nějaká rozumná myš. Pokud ani s novým vybavením nebude hrát lépe, můžeš to svést na monitor a případně počítač. Pokud bys i s tím hrál špatně, tak problém bude spíše mezi monitorem a židlí
2. Za myš mohu doporučit Genius GX Gaming Maurus X, není nejdražší a plně vyhovuje alespoň mé ruce. Má 2 programovatelné tlačítka, které se perfektně hodí na voice a grab

3. U klávesnice pokud ti nejde o perfektní nadupaný vzhled, ale chceš na ni vidět i v noci bych spíše doporučil nějakou s podsvícením, já sám jsem měl již několik klávesnicí od Connect IT a zakotvil jsem na Connect It CI-45. Je poměrně levná, lehká, není až tak moc hlučná a má podvícení. Jediné mínus je, že nemá žádné programovatelné klávesy, ale i bez toho můžeš fungovat.
PS: O klávesnici až tak nejde, hlavní jsou sluchátka a nějaká rozumná myš. Pokud ani s novým vybavením nebude hrát lépe, můžeš to svést na monitor a případně počítač. Pokud bys i s tím hrál špatně, tak problém bude spíše mezi monitorem a židlí

- Hlavní pořadatel soutěží
Správce herních turnajů
-
DarkMouse - Spamer
1) HyperX Cloud II Headset
2) Nemyslím si, že myš není tak podstatná, že za ní nechceš dávat moc peněz, dle mě je to nejduležitější: kvalitní myš s přesným sensorem. Ale do těch 30euro lepší než je a4tech bloody nenajdeš. Ovšem pokud si to rozmyslíš, doporučuji ti koupit Zowie FK / EC - A ( Mají 4 programovatelné tlačítka a nejpřesnější sensor na trhu )
3) Do 20euro nic extra nenajdeš, doporučuju Ti nějakou Tu shitku od pseudo progaming značek jako jsou Connect IT, C-Tech. Můžeš zkusit tu co ti napsal DM.
2) Nemyslím si, že myš není tak podstatná, že za ní nechceš dávat moc peněz, dle mě je to nejduležitější: kvalitní myš s přesným sensorem. Ale do těch 30euro lepší než je a4tech bloody nenajdeš. Ovšem pokud si to rozmyslíš, doporučuji ti koupit Zowie FK / EC - A ( Mají 4 programovatelné tlačítka a nejpřesnější sensor na trhu )
3) Do 20euro nic extra nenajdeš, doporučuju Ti nějakou Tu shitku od pseudo progaming značek jako jsou Connect IT, C-Tech. Můžeš zkusit tu co ti napsal DM.
-
LANDON - Kazatelův učeň
- Kód: Vybrat vše
1. Pokud tam chceš i poměrně kvalitní mik na hry, tak doporučuji nějaké SteelSeries. Pokud ti o mikrák tak moc nejde, popřemýšlel bych nad nějakou značkou, jako je Beast by Dr. Dre, Pioneer, Marshall nebo nějaké jinačí spíše studiová sluchátka. Já osobně pro mikrofon mám právě zmíněné SteelSeries (již se ani neprodávají, takže nebudu dávat model) a jako klasické sluchátka používám urBeats.
2. Za myš mohu doporučit Genius GX Gaming Maurus X, není nejdražší a plně vyhovuje alespoň mé ruce. Má 2 programovatelné tlačítka, které se perfektně hodí na voice a grab :lol:
PS: O klávesnici až tak nejde, hlavní jsou sluchátka a nějaká rozumná myš. Pokud ani s novým vybavením nebude hrát lépe, můžeš to svést na monitor a případně počítač. Pokud bys i s tím hrál špatně, tak problém bude spíše mezi monitorem a židlí ;) :lol:
Tvoje rady určo vyskúšam ale myš asi zvolím a4tech bloody a tie sluchadla sú klučové to je hlavné pre mňa takže tam pozrem všetko to čo pošlete a tie tvoje neboli výnimkou celkom sa mi pozdáva SteelSeries a klavesnica vôbec neni zlá pekne podsvietená
a čo sa týka teba LANDON
s tými sluchadlami s tebou môžem maximalne nesúhlasiť 2x som ich menil mám tie isté lenže biele nie sú lacné a menil som to už 2x a furt to šuští ten mikrak a aj sluchadla neni to čístý zvuk takže to určite nie ani omylom.Každopádne tu myšku si viac menej trafil pravdepodobne si zvolim to a klavesnicu zvolím možno to čo navrhol DM
Sluchátka:
Mám je asi 4 měsíce a nemůžu si je vynachválit. Na uších sedí dobře a nebolí, zvuk krásnej a na csko je ten 3D zvuk skvěle poznat ;)
Myš:
Není drahá, pěkně sedí do ruky a má postraní tlačítka, který používám na mik. ;)
tú myšku asi hej
Ďakujem za rady aj tak.
-
wasaacik - Mistr
2) Razer Deathadder
3) Na klávesnicy moc nezáleži podľa mňa.
2) Razer Deathadder
3) Na klávesnicy moc nezáleži podľa mňa.
- Ghost977
- Kolemjdoucí
wasaacik píše:1.)
2.)
3.)
1) No já mám Beats by Dr.Dre Solo HD a na hru je to super

2) Myš bych doporučil A4Tech Bloody V7, protože se mi nikdy nezasekla a po této podložce https://www.alza.sk/a4tech-x7-300mp-d442107.htm jezdí skvěle (doporučuji koupit jako příslušenství), perfektně padne do ruky (to je dobré pro rychlé reakce) a navíc i dobře vypadá.
3) No na klávesnici moc nezáleží, já používám sice hráčskou, ale to neznamená, že to musíš mít, při výběru jde podle mě o to, jak lze klávesy rychle stisknout a o rozmístění (vzdálenost od sebe) a pro mě bylo důležité, jak jsou klávesy vystouplé. Ale hrát se dá i na normální kancelářské

Tak přeju dobrej výběr

187
-
polskasila - CS:GO HLSA
Doporučuji sluchátka Razer Kraken neon a nebo steelseries siberia 
Myška je dobrá Bloody T50, levná, pěkná, komfortní

Myška je dobrá Bloody T50, levná, pěkná, komfortní

-
FeXate - Kolemjdoucí
2) Connect It CI-147
3) A4Tech Bloody
Jen Sluchátka jsou drahá
2) Connect It CI-147
3) A4Tech Bloody
Jen Sluchátka jsou drahá

<3 GAMESITES.CZ
<3 BASEBUILDER
<3 FURIEN
RiP SUPREME GABEN
<3 BASEBUILDER
<3 FURIEN
RiP SUPREME GABEN

-
LucaSoreK - Amatér
ak by si si čítal to vyššie zistil by si ,že tie sluchadla mám a idem ich vrátiť už po druhý krat chcem nejaké lepšie čo nešuštia.
Myš som si kúpil A4tech bloody.A klavesnicu od DarkMouseho.
Tie sluchadla nemam šajnu aké furt.
Myš som si kúpil A4tech bloody.A klavesnicu od DarkMouseho.
Tie sluchadla nemam šajnu aké furt.
-
wasaacik - Mistr
Cau, kamos si kupil tyto za 2500 a je s nima spokojeny vse jde a nesumi mu ..https://m.alza.cz/audio-technica-ath-t500-d366091.htm
Nebo
https://m.alza.cz/razer-kraken-green-20 ... d=18853600 - ale nevim jestli tyto sumi nebo ne
Nebo
https://m.alza.cz/razer-kraken-green-20 ... d=18853600 - ale nevim jestli tyto sumi nebo ne
[Prispevky] 700 - 21.06.2016
ex CS:GO Admin,
ex CS1.6 Admin,
ex CS:GO Admin,
ex CS1.6 Admin,
-
JeffCzechGS - Profesionál
wasaacik píše:Tie sluchadla nemam šajnu aké furt.
HyperX Cloud II
S pozdravom
Stratenyy
Stratenyy
-
Stratenyy - Profesionál
Myš bych ti doporučil https://www.alza.cz/a4tech-bloody-v7-ho ... 39.htm?o=1
Sám ji používám a jsem spokojen.
Sám ji používám a jsem spokojen.
Denně po mně šlapou ti, kteří proti mně sočí, těch, kdo zpupně válčí proti mně, je mnoho.
Hraji pouze JB1
Hraji pouze JB1
-
FlipFlop - Pokročilý
Tie mám ale biele lenže strašne mega mi šušťia a nemam šajnu v čom je problém.
-
wasaacik - Mistr
• Stránka 1 z 1