I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

dominikkriz, Achilles, Peto / neznalost pravidel

Příspěvekod Nahkriin » 24 črc 2016, 13:21 VIP

Pokud simon řekne "naskákejte si do bazénu" hráči tam můžou skočit i spadnout a simon by měl být upozorněn, ať za to nezabíjí.

Přesně tato situace se stala na serveru JB1. Čekal jsem, že admini simona upozorní, že to je slovíčkaření, ale tři admini tvrdili opak.

Demo
Nahkriin
CS 1.6 CheatHunter
CS 1.6 CheatHunter

dominikkriz, Achilles, Peto / neznalost pravidel

od Rumcajz » 24 črc 2016, 13:21

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: dominikkriz, Achilles, Peto / neznalost pravidel

Příspěvekod Achilleus » 24 črc 2016, 13:32 VIP

Absolutně nechápu tuto stížnost. Příkaz simona nezněl "naskákejte si do bázenu" ale "skočte do bázenu". Jasný příkaz, po kterém musíš SKOČIT a ne spadnout do bazenu.
Život je boj, tak bojuj..

STEAM: Achillesツ
Obrázek
Achilleus
Mistr
Mistr

Příspěvekod dominikkriz2323 » 24 črc 2016, 13:33

Ahoj, jenom ti řeknu jednu věc. To co tady píšeš je pravda, pokud simon řekne "naskákejte si do bazénu" tak hráči můžou skočit nebo spadnout, jenomže Peace na serveru řekl "skočte do bazénu". Máš to i na tom demu. Tak nevím proč zakládáš tuhle zbytečnou stížnost. Všichni admini co jsme tam byli tak jsme ti vysvětlovali že simon řekl "skočte do bazénu", nikoli "naskákejte si do bazénu". Navíc ještě lžeš, že tvrdíme opak.
25.5 2015 CS ADMIN - ALL FURIEN
9.8 2015 CS ADMIN - ALL JAILBREAK
14.9 2015 PŘÍSTUP DO BL
4.12. 2015 CS:GO ADMIN - ALL FURIEN
29.9.2019 CS HLSA- FURIEN
dominikkriz2323
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Achilleus » 24 črc 2016, 13:40 VIP

Ještě musím dodat, že všichni 3 admini jsme ti jasně řekli, že tam máš skočit. Nechápu proč sem dáváš výtežek z chatu ohledně situace která nepadla, ale bylo to pouze vysvětlení daného pravidla jak to je při jiné situaci. Na demu je jasně slyšet, že simon řekl "skočte do bazéna" a ne "naskakejte si do bazena".. Očividně jsi se na to demo ani nepodíval, když sem napíšeš to co jsi napsal.
Život je boj, tak bojuj..

STEAM: Achillesツ
Obrázek
Achilleus
Mistr
Mistr

Příspěvekod Nahkriin » 24 črc 2016, 13:41 VIP

dominikkriz2323 píše:Ahoj, jenom ti řeknu jednu věc. To co tady píšeš je pravda, pokud simon řekne "naskákejte si do bazénu" tak hráči můžou skočit nebo spadnout, jenomže Peace na serveru řekl "skočte do bazénu". Máš to i na tom demu. Tak nevím proč zakládáš tuhle zbytečnou stížnost. Všichni admini co jsme tam byli tak jsme ti vysvětlovali že simon řekl "skočte do bazénu", nikoli "naskákejte si do bazénu". Navíc ještě lžeš, že tvrdíme opak.

Tak to se omlouvám za zbytečnost. Teď jsem to pochopil a spletl jsem si ten příkaz. Kdyby jste mi to na serveru vysvětlili jak teď píše dominik, tak bych to ani nezakládal. Můžete lock.
Nahkriin
CS 1.6 CheatHunter
CS 1.6 CheatHunter

Příspěvekod PEto » 24 črc 2016, 13:44

2016-07-24 14:11:33 ked povedal jasne skocte, tak ste mali skocit. kebyze povedal naskacte si do bazena, tak skocit nemusis. Gamesites.cz ^JailBreak #1
PEto
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod Nahkriin » 24 črc 2016, 13:45 VIP

CZachileusCZ píše:Ještě musím dodat, že všichni 3 admini jsme ti jasně řekli, že tam máš skočit. Nechápu proč sem dáváš výtežek z chatu ohledně situace která nepadla, ale bylo to pouze vysvětlení daného pravidla jak to je při jiné situaci. Na demu je jasně slyšet, že simon řekl "skočte do bazéna" a ne "naskakejte si do bazena".. Očividně jsi se na to demo ani nepodíval, když sem napíšeš to co jsi napsal.

Nedal jsem tu výtěžek z chatu, ale výtěžek z fora. Demo jsem si přehrál, ale spletl jsem se, protože příkazy jsou podobné.

Ještě jednou se adminům omlouvám.
Nahkriin
CS 1.6 CheatHunter
CS 1.6 CheatHunter

Zpět na Stížnosti na Adminy