I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyriešené]Dominoo/Knife 1

Příspěvekod killermacka » 04 čer 2019, 17:14

Zdravím,chcel by som sa sťažovať na admina Dominoo z dôvodu ignorácie.

Jednoduchý popis: Hráč spamoval mikrofon pesničkou na čo mu dal admin NIC slay... Následne admin NIC odišiel ale admin Dominoo neriešil nič,iba si hral....

http://leteckaposta.cz/420402043
25:30- tu to všetko začína,ale ešte nič extra,to sa dá ešte vydržať.
26:09-26:25- tu to zase pokračuje,a admin NIC správne zakročil.
26:48- tu znova spamuje voice pesničkami ....
27:34- zase to hrá....
27:52-28:28- tu zase to rieši iba admin NIC,Domina som vyzýval,aby zakročil keď hral NIC ale bez odozvy....
28:40- odišiel NIC zo servera,a hudba hra a hra a hra voice sa spamuje,a Dominoo nereaguje......

2019-06-04 17:54:53 prosim vas ?. Gamesites.cz ^Knife server #1 35hp_2
2019-06-04 17:54:48 viete mu dat ban ?. Gamesites.cz ^Knife server #1 35hp_2
2019-06-04 17:54:23 mozes ?. Gamesites.cz ^Knife server #1 35hp_2
2019-06-04 17:54:22 dominoo. Gamesites.cz ^Knife server #1 35hp_2
2019-06-04 17:54:10 daj mu ban. Gamesites.cz ^Knife server #1 35hp_2

Niekoľkokrát som vyzýval admina a hlavne Domina aby mu dal ban,žiaľ ani čiarku nenapísal,a ani po odchode admina Nica nič neurobil. Na to na akého admina sa hráš a ako "poznáš cheaty" :DD nevieš vyriešiť banálnu vec. Prosím ťa,hlavne sa nevyhováraj že si nebol na serveri alebo že si prepínaš pesničky,lebo po celý čas hraješ. Možno si budete klásť otázku prečo to dávam sem,z prostého dôvodu,aby som nedostal ban lebo keby sa s ním do slovnej prestrelky tak to prehrá a ja budem mať ban,takže to riešim takto :)
Ďakujeme za vyriešenie.
killermacka
Mistr Yoda
Mistr Yoda

[Vyriešené]Dominoo/Knife 1

od Rumcajz » 04 čer 2019, 17:14

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Dominoo/Knife 1

Příspěvekod Dominooo » 04 čer 2019, 18:16

Pekne si sa nám tu rozpísal, musím povedať, že veru si si dal záležať :)

Následne admin NIC odišiel ale admin Dominoo neriešil nič,iba si hral....

Na deme stále vidím že admin NIC tam je.
25:30- tu to všetko začína,ale ešte nič extra,to sa dá ešte vydržať.
26:09-26:25- tu to zase pokračuje,a admin NIC správne zakročil.
26:48- tu znova spamuje voice pesničkami ....
27:34- zase to hrá....
27:52-28:28- tu zase to rieši iba admin NIC,Domina som vyzýval,aby zakročil keď hral NIC ale bez odozvy....
28:40- odišiel NIC zo servera,a hudba hra a hra a hra voice sa spamuje,a Dominoo nereaguje......

Pokiaľ je hráč v tíme CT nepočuje čo hovorí druhý hráč v tímu T (voice) a taktiež to nepočuje ani admin (ale ty si skúsený to by si predsa mal vedieť nie ?), stačilo mi napísať poštu, že hráč púšťa pesničky.

2019-06-04 17:54:53 prosim vas ?. Gamesites.cz ^Knife server #1 35hp_2
2019-06-04 17:54:48 viete mu dat ban ?. Gamesites.cz ^Knife server #1 35hp_2
2019-06-04 17:54:23 mozes ?. Gamesites.cz ^Knife server #1 35hp_2
2019-06-04 17:54:22 dominoo. Gamesites.cz ^Knife server #1 35hp_2
2019-06-04 17:54:10 daj mu ban. Gamesites.cz ^Knife server #1 35hp_2

Stále tam bol admin NIC ktorý túto situáciu mohol vyriešiť ak ju už teda riešil a určite k nej mal aj dôkazy, do admin chatu som písal čo potrebuje killermačka no admin to asi prehliadol

Následne nasledovala zmena mapy kde som bol v tíme s hráčom ktorý porušoval pravidlá Druli a upozornil som ho a šiel pozerať seriál.
2019-06-04 18:01:23 druli stačilo..

2019-06-04 18:01:32 nepušťaj to.
„Neúspech je len šanca začať znova, tentokrát o niečo rozumnejšie.“

Obrázek
Dominooo
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod killermacka » 04 čer 2019, 18:29

Následne admin NIC odišiel ale admin Dominoo neriešil nič,iba si hral....

Na deme stále vidím že admin NIC tam je.

30 sekúnd mu išla ešte hudba no...

Pokiaľ je hráč v tíme CT nepočuje čo hovorí druhý hráč v tímu T (voice) a taktiež to nepočuje ani admin (ale ty si skúsený to by si predsa mal vedieť nie ?), stačilo mi napísať poštu, že hráč púšťa pesničky.

To je pravda,ale ja som ti písal do chatu aby si to poriešil,a ty si to ignoroval,a nehovor že si to prehliadol,kedže si hral a keď som ťa zabil,tak správu ešte bolo vidno :D

Stále tam bol admin NIC ktorý túto situáciu mohol vyriešiť ak ju už teda riešil a určite k nej mal aj dôkazy, do admin chatu som písal čo potrebuje killermačka no admin to asi prehliadol

Bol tam do toho času čo som napísal vyššie,keď to leftol tak si videl moju správu aby si s tým niečo robil.Dokonca ti aj hráči písali v chate aby ste mu dali ban.
2019-06-04 17:55:12 DUM BUM! dajte mu ban Gamesites.cz ^Knife server #1 35hp_2

Dokonca aj samotný hráč písal,že si ho my všetci máme dať mute,a zas si neurobil nič. Od toho niesom povinný ja,ani hráči aby sme si ho dávali mute.
2019-06-04 17:54:30 Lord;druLi vyhul mi ho! :) preboha Gamesites.cz ^Knife server #1 35hp_2
2019-06-04 17:54:28 Lord;druLi vyhul mi ho! :) ne? Gamesites.cz ^Knife server #1 35hp_2
2019-06-04 17:54:27 Lord;druLi vyhul mi ho! :) dej si me mute Gamesites.cz ^Knife server #1 35hp_2
2019-06-04 17:54:26 RN Rollin co? Gamesites.cz ^Knife server #1 35hp_2

Ani toto si si nevšimol?

Následne nasledovala zmena mapy kde som bol v tíme s hráčom ktorý porušoval pravidlá Druli a upozornil som ho a šiel pozerať seriál.

To ti gratulujem že si ho upozornil po 40 minútach čo spamoval voice pesničkami. To akokeby si dal niekomu ban za vlak z minulého dňa :D
killermacka
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod eXtr3mer » 04 čer 2019, 19:28

Nerozumiem prečo sa sťažuješ na Domina, keď ani nebol v tom istom teame ako ty. Uznávam, mohol sa prehodiť do druhého teamu, ale keď tam bol aj admin NIC, tak načo... :)
Rovnako ako tvoje správanie na serveri, tak aj táto sťažnosť voči Dominovi je len účelová, v snahe poškodiť jeho meno. Bohužiaľ, toho sa účastniť ja ani nikto iný nebude a svoje osobné konflikty si riešte v súkromí.

Celá situácia mohla byť ľahko vyriešená, keby admin NIC zasiahol tak ako sa má ešte predtým ako sa odpojil. To s ním vyriešim.

Sťažnosť zamietnutá
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Re: [Vyriešené]Dominoo/Knife 1

Příspěvekod killermacka » 04 čer 2019, 19:34

Nerozumiem prečo sa sťažuješ na Domina, keď ani nebol v tom istom teame ako ty. Uznávam, mohol sa prehodiť do druhého teamu, ale keď tam bol aj admin NIC, tak načo... :)

To teraz mám chápať tak,že vlastne je admin a je prítomný na serveri,a vie že sa v druhom tíme porušuje pravidlo tak nezasiahne lebo je v inom tíme ? :D Takže keď Dominoo bude hrať za CT a v T tíme bude mať niekto KB tak to admin nebude riešiť lebo sa ho to netýka.
Moc nejako pri ňom držíš nemyslíš si ? Pred nedávnom nadával v chate a neriešil si to,osočoval moju osobu aj keď som nebol admin a písal tam také veci,ktoré sa ho netýkajú,teraz nerieši na serveri porušenie pravidla aj keď vie,že to nepočuje a vie,že sa to porušuje tak sa neprehodí :D Dobrý názor na vec Extremer,ak by to bolo opačne,tak už som dávno zrušený+ perma na serveroch " Poškozovaní GS by Awee"
killermacka
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod killermacka » 04 čer 2019, 19:38

A prečo do toho ťaháš aj admina NIC,keď ten potom už nebol na serveri? Dominoo mal času dosť zasiahnuť aj potom,keď sa NIC odpojil ale ako je vidno na deme,nič pre to neurobil. NIC zasiahol aspoň,ale Dominoo vôbec,pritom vedel čo sa u T deje :)
killermacka
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod eXtr3mer » 04 čer 2019, 20:07

Ty si úplne mimo. Porovnávať riešenie cheatov v teame a nejaký spam, ktorý sa týka presne jedného špecifického teamu je niečo úplne iné. Sťažnosť na admina NIC, že nezasiahol ako mal, by som bral do úvahy, ale ako vravím, ty sa sťažuješ účelovo :) NIC sa odpojil minútu pred zmenou mapy, Dominu vyriešil situáciu následne po jej zmene :)

Stále máš v hlave to, že každý je proti tebe. Najprv to bolo aspoň vtipné, ale teraz to už nikoho nebaví... Dodaj dôkaz, že admin na teba nadával aj že som to ja neriešil, inak sa s tebou nemám viac o čom baviť. Na tvoje výmysly nemám náladu ani čas... Ani nikto iný ;)

Ak nie si spokojný s verdiktom, stačí povedať, určite sa ti k tomu vyjadrí ešte niekto :)
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Příspěvekod killermacka » 04 čer 2019, 20:40

Ty čo píšeš ? Však som to posielal tebe na steam a si to neriešil,lebo niesom admin,ale keď admin napísal že som debil ako nadávku,tak to si nechal tak že si s ním pokecas,ty jak klameš :D :D
killermacka
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod eXtr3mer » 05 čer 2019, 07:33

killermacka píše:Ty čo píšeš ? Však som to posielal tebe na steam a si to neriešil,lebo niesom admin,ale keď admin napísal že som debil ako nadávku,tak to si nechal tak že si s ním pokecas,ty jak klameš :D :D

Riešim každý problém nezávisle na tom či ide o admina alebo hráča. Tebe som napísal, že nejde o nič za čo by bolo nutné admina trestať, ale že mu napíšem a trochu ho usmerním. A tak sa aj stalo :) Dominovi som napísal, aby neťahal osobné veci do hry a neznižoval sa na tvoju úroveň... Ak si chceš tvrdiť niečo iné, tak nech sa páči, nikoho to netrápi.

Už tu s tebou riešim viac ako je nutné. Ako som napísal, ak nesúhlasíš s verdiktom sťažnosti, vieš kam sa obrátiť...
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy