Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamietnuté] DonVito.Italiano / JailBreak

Příspěvekod vitovisentini » 05 dub 2020, 12:42

Přeji krásný den,

Nick na serveru: DonVito.Italiano
SID: STEAM_0:0:133775194
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 22 let
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... yer=118725
Bany, které jsem dostal (kdekoliv na GS): Žádné aktivní ani prošlé bany nemám

Něco o mně: Jmenuji se Vito, je mi 22 let a bydlím momentálně v Praze. CS:GO JB hraju ve volném čase, když nejsem v práci. Rad bavím lidi na JailBreaku.
Proč právě já: Adminoval jsem již JailBreak, HnS, CTF a GG na Gamesites v roce 2014 na CS 1.6. Rád hlídám pořádek a pravidla, bez jejich dodržování by si každý dělal co chtěl a to by pak nikdo nebyl spokojený a nehrál by. Bavím davy, snažím se poskytnout hráčům zábavu, vtipy, a další žerty, aby se nenudili v průběhu hry u při smrti. Chovám se k hráčům jako k rodině a ne jako k cizím.
Zkušenosti s CS:GO: Na CSGO nahráno okolo 500 hodin na současném účtě, na ukradeném jsem měl také nějakých 500. na CS 1.6 jsem měl nahráno zhruba 2000h. Z komunitních serverů hraji jen Gamesites JailBreak.

Děkuji, krásný den
Vito
vitovisentinidark777 #darkpologang
IG: @vitovisentini & @vitoshoecare
"Místní šašek & strůjce zábavy"
vitovisentini
Amatér
Amatér

[Zamietnuté] DonVito.Italiano / JailBreak

od Rumcajz » 05 dub 2020, 12:42

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: DonVito.Italiano / JailBreak

Příspěvekod ericek111 » 05 dub 2020, 14:20

Nauč sa správať, prestaň klamať a potom sa možno budeme baviť.

Zamietnuté.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Zpět na Nábory Adminů