Zde můžete najít rady a návody k CSku.

dost velký problém :(

Příspěvekod EucasoLL » 12 kvě 2013, 10:07

zdravím všechny mám tu docela velký problém se kterým si skoro nikdo neví rady.. :( ani já sice jsem byl support ale toto jsem nikdy neviděl a tím že jsem byl support chci také podotknout že odpovědi typu reinstal cs.. reinstal windows.. mi tu ani nepište! :D takže můj problém je takový: když třeba hraju na jb a je jakýkoli mod tak mám totální lagy .. když někdo svítí s baterkou opět mám lagy a když jsem na CTF a někdo vezme vlajku a ja jsem někde u něj opět LAGY ale ping mám v normách 18-30 takže jestli se někdo najde kdo ví co s tím tak mu předem děkuji :)
EucasoLL
Pokročilý
Pokročilý

dost velký problém :(

od Rumcajz » 12 kvě 2013, 10:07

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: dost velký problém :(

Příspěvekod matony » 12 kvě 2013, 10:59

Jojo to se mě stávalo taky ale pak jsem upgradnul ovladače na grafárně a bylo to v pohodě už se mě to nelagovalo :)
matony
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Re: dost velký problém :(

Příspěvekod Bulbasaur » 15 kvě 2013, 17:45

http://www.gamesites.cz/counter-strike- ... ate-steamu
Tu by som skusil tu možnosť nastaviť tvoju graficku aby CS a slabšie hry išli normal na grafiku nie na integrovanu...ja mam podobny problem, skace mi dole FPS a ventilatory mi neskutocne hucia v PC, ale moja grafika sa prehriat na CS nemoze kdyz potahla Crysis 3 na najvyssich detailoch... bohužial mam ATI grafiku a nato som navod nenašiel, ale mierne mi pomohlo upgrade ovladačov :)
Bulbasaur
Zkušený
Zkušený

Zpět na Rady a návody