• Stránka 1 z 1
Dostal jsem ban za nadávky do rodičů neoprávněně !
Název topicu - ADMIN -@ Bezejmenny / SERVER ( Pub / Olds)
Steam: STEAM_0:0:77228474
1. Popis situace - stručné, jasné, přehledné - Dostal jsem ban za nadávky do rodičů neoprávněně !
2. Důkazy - schátu- můj chát http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... ayer=36965 výpis chatu -vys jak to myslim potreboval bys na zadek a ja mam byceps 48 ncm.5 no potreboval bys poradnou ruku
.4
utekl od vas tvuj otec ty chudacku.3
jo us te ani mamu opustil. 2
jak se ma tvu otec. 1
Můžete si povšimnout že nic sprostého tu nepíší.
Důkaz-2 nick hráče kterej mě neustále z nemožnuje a na dává - http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... ilter=fejk to je joho chát a a jeho urašky do mo jí mámky vypís chatu - raději si projedte jeho chát sou tam celkem sprosté nadavky ...
Jen chci vysvětlit že sem toho to hráče dal na fore za porušení pravidel , ale admin Izmael mi stručně vysvětlil že mám nedostatek důkazu , a proto sem dospěl názoru že admin Bezejmenny mi dal neoprávnění ban jelikoš žádnou nadávku do rodiču nevidím . A ještě dodám že si tento hráč začal jako prvni mi napsal jak se má moje mamka a když stím žadnej admin nic nedělal tak sem si myslel že ija se sním tak mužu bavit :/ ahned ban :/ tady se m§žete kouknout namo ji štížnost jak admin Izmael zamitl pro malo důkazu .. myslim si že i chat jeko důkaz postači děkuji z apochopení a poprosil bych o unban děkuji.
Steam: STEAM_0:0:77228474
1. Popis situace - stručné, jasné, přehledné - Dostal jsem ban za nadávky do rodičů neoprávněně !
2. Důkazy - schátu- můj chát http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... ayer=36965 výpis chatu -vys jak to myslim potreboval bys na zadek a ja mam byceps 48 ncm.5 no potreboval bys poradnou ruku

utekl od vas tvuj otec ty chudacku.3
jo us te ani mamu opustil. 2
jak se ma tvu otec. 1
Můžete si povšimnout že nic sprostého tu nepíší.
Důkaz-2 nick hráče kterej mě neustále z nemožnuje a na dává - http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... ilter=fejk to je joho chát a a jeho urašky do mo jí mámky vypís chatu - raději si projedte jeho chát sou tam celkem sprosté nadavky ...
Jen chci vysvětlit že sem toho to hráče dal na fore za porušení pravidel , ale admin Izmael mi stručně vysvětlil že mám nedostatek důkazu , a proto sem dospěl názoru že admin Bezejmenny mi dal neoprávnění ban jelikoš žádnou nadávku do rodiču nevidím . A ještě dodám že si tento hráč začal jako prvni mi napsal jak se má moje mamka a když stím žadnej admin nic nedělal tak sem si myslel že ija se sním tak mužu bavit :/ ahned ban :/ tady se m§žete kouknout namo ji štížnost jak admin Izmael zamitl pro malo důkazu .. myslim si že i chat jeko důkaz postači děkuji z apochopení a poprosil bych o unban děkuji.
-
Fejk - Zkušený
Dostal jsem ban za nadávky do rodičů neoprávněně !
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Dostal jsem ban za nadávky do rodičů neoprávněně !
dobira-si-moji-matku-t98479.html kvůli tomu sem dospěl že sem dostal neoprávněni ban
-
Fejk - Zkušený
Ještě chci dodat fakta co mi asmin Izmael zdůrázníl že se v takovych situacich postupuje takto FEJK do budúcna -> v takomto prípade volaj admina na server ...... bude nasledovať ->kick-> kick -> kick -> BAN ! A já sem hned dostal ban kdy by mi dal admin kic určite bych se uklidnil ..! klidně se podivejte do stížnosti je to tam naspany..
-
Fejk - Zkušený
Fejk.. ty sa chováš ako úplne decko 
,,A ještě dodám že si tento hráč začal jako prvni " toto je ale fakt smiešne

,,A ještě dodám že si tento hráč začal jako prvni " toto je ale fakt smiešne

legenda
-
Kelto44 - Drbna
Vyčkejte na vyjádření příslušného admina a následně HLSA a vyhněte se spamu!
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
zdravicko
2015-08-24 09:34:50 no potreboval bys poradnou ruku
. Gamesites.cz ^Public OldSchool cs_siege
2015-08-24 09:34:21 utekl od vas tvuj otec ty chudacku. Gamesites.cz ^Public OldSchool cs_siege
2015-08-24 09:33:57 jo us te ani mamu opustil. Gamesites.cz ^Public OldSchool cs_siege
2015-08-24 09:33:43 jak se ma tvuj otec.
Tohle me staci.. nemas co tahat rodinu do hry.. a uz vubec ne timto zpusobem
a jak jsem ti psal prosel jsem logy i tveho kolegy ... a i jemu je udelen ban za nadavky na rodinu na 24 hodin...
2015-08-24 09:34:50 no potreboval bys poradnou ruku

2015-08-24 09:34:21 utekl od vas tvuj otec ty chudacku. Gamesites.cz ^Public OldSchool cs_siege
2015-08-24 09:33:57 jo us te ani mamu opustil. Gamesites.cz ^Public OldSchool cs_siege
2015-08-24 09:33:43 jak se ma tvuj otec.
Tohle me staci.. nemas co tahat rodinu do hry.. a uz vubec ne timto zpusobem
a jak jsem ti psal prosel jsem logy i tveho kolegy ... a i jemu je udelen ban za nadavky na rodinu na 24 hodin...
-
Bezejmenny - Pokročilý
Kdybys nepsal blbosti, nedostal bys ban.
Zamítá se.
lock
Zamítá se.
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1