• Stránka 1 z 2 • 1, 2
[Vyriešené]dostal sem neopravneny BAN
nechapu za co sem dostal BAN... hraju roky a roky a roky uplne stejne.. a nikdy nic. jenom same neopravnene co se vzdy nejak vyresily a doufam ze se vyreesi i toto.. rad bych videl video za jakou situaci to bylo... jinak hraju na 40 cytlivost mysi, dost lidi pise ze mi to cuka ale to se staci jen trosku pohnout a hned to lita. vzdyt kolikrat se vubec ani netrefim do stzojiciho hrace.. nekdy se dari nekdy ne. tak bych rad Unaban.
s Pozdravem FoxEver
-
hanzelka98326 - Amatér
[Vyriešené]dostal sem neopravneny BAN
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: dostal sem neopravneny BAN
Založil jsi 2 topicy a oba jsou stejně špatné. Tak zkus třeba ještě jeden a udělej ho podle vzoru https://www.gamesites.cz/forum/vzor-jak-pozadat-o-unban-t61719.html ať víme na koho si stěžuješ x)
https://steamcommunity.com/profiles/76561198993103142/
-
Tuhys09 - CS:GO Admin
Z tvého vyjádření nevíme vůbec, která bije. Zkus to napsat podle následujícího vzoru: vzor-jak-pozadat-o-unban-t61719.html, ať víme, kdo ti ban dal, kde jsi ho dostal a další informace.
-
piri - CS 1.6 CheatHunter
Poslal to mně do PMky
Tak já to sem dám 
Odesláno: 14 čer 2018, 18:20
Od: hanzelka98326
Komu: Tuhys09
zdravim. chtel bych poprosit o unban. hraju roky a dostal sem pokazde jenom neopravnene bany. nikdy sem nic nemel. kolikrat se mi ale dari a dam takove killy ze bych si sam dal ban ale to jsou takove nahody kolikrat.. hraju s cyslivosti mysi 40.. takze to staci jen trosku pohnout a hned je to jinde. nevim kde najdu video za ktere sem to dostal.. ale rad bych ho videl. hraju casto lidi me znaji a vi ze se mi kolikrat vubec nedari ze sotva trefim typka predemnou a pak me treba jeeste sunda
mohl bych nekde najit video prosim ? predem dekuju
FoxEver
Commencing connection retry to 81.0.217.177:27513
Connecting to 81.0.217.177:27513...
Trying p48/auth3/revEmu...
Connection accepted by 81.0.217.177:27513
BUILD 6027 SERVER (0 CRC)
Server # 20
FoxEver ----- Karma je Zdarma connected
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: eXtr3mer
[=] Na serveru: website
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: AB/chh
[=] Zabanovany nickname: FoxEver ----- Karma je Zdarma
[=] Zabanovane ID: VALVE_0:0:1384635952
[=] Zabanovana IP:
[=] Pro unban jdete na: www.gamesites.cz/unban
========================
s Pozdravem FoxEver
hanzelka98326
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Odesláno: 14 čer 2018, 18:20
Od: hanzelka98326
Komu: Tuhys09
zdravim. chtel bych poprosit o unban. hraju roky a dostal sem pokazde jenom neopravnene bany. nikdy sem nic nemel. kolikrat se mi ale dari a dam takove killy ze bych si sam dal ban ale to jsou takove nahody kolikrat.. hraju s cyslivosti mysi 40.. takze to staci jen trosku pohnout a hned je to jinde. nevim kde najdu video za ktere sem to dostal.. ale rad bych ho videl. hraju casto lidi me znaji a vi ze se mi kolikrat vubec nedari ze sotva trefim typka predemnou a pak me treba jeeste sunda

Commencing connection retry to 81.0.217.177:27513
Connecting to 81.0.217.177:27513...
Trying p48/auth3/revEmu...
Connection accepted by 81.0.217.177:27513
BUILD 6027 SERVER (0 CRC)
Server # 20
FoxEver ----- Karma je Zdarma connected
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: eXtr3mer
[=] Na serveru: website
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: AB/chh
[=] Zabanovany nickname: FoxEver ----- Karma je Zdarma
[=] Zabanovane ID: VALVE_0:0:1384635952
[=] Zabanovana IP:
[=] Pro unban jdete na: www.gamesites.cz/unban
========================
s Pozdravem FoxEver
hanzelka98326
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
https://steamcommunity.com/profiles/76561198993103142/
-
Tuhys09 - CS:GO Admin
foxever-karma-je-zdarma-aimbot-f1-t187082.html
http://leteckaposta.cz/759112103
prvé kolo celé, potom od času 20:50; najlepšie v čase 21:13
http://leteckaposta.cz/759112103
prvé kolo celé, potom od času 20:50; najlepšie v čase 21:13

Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
poradte mi prosim jak se nato video mam podivat ? to se stahlo a dalo do slozky cska ne ? me to tozi nejde vubec spustit.. poradte mi prosim. dekuji predem
s Pozdravem FoxEver
-
hanzelka98326 - Amatér
Ahoj, demo je v CHH sekcií a konečný verdikt sa tu dodá keď sa to prešetrí.
Demo prehráš tak že ten súbor foxer.dem musíš dať do zložky cstrike, nájdeš to tam kde máš nainštalované csko, potom spusti hru a napíš do konzole "viewdemo foxer" ak ti niečo nieje jasné mi napíš do PM nech tu nemusíš zbytočne spamovať.
Demo prehráš tak že ten súbor foxer.dem musíš dať do zložky cstrike, nájdeš to tam kde máš nainštalované csko, potom spusti hru a napíš do konzole "viewdemo foxer" ak ti niečo nieje jasné mi napíš do PM nech tu nemusíš zbytočne spamovať.
https://steamcommunity.com/id/iampunko
-
PuNko - CS:GO Hlavní Admin
Re: [V riešení CHH]dostal sem neopravneny BAN
uz sem nato prisel konecne
a musim se smat
to sem vazne dostal BAN za AB a pritom sem za to prvni kolo.. co tu admin napsal ze prvni kolo sem to mel celou dobu.. tak to prvni kolo sem nedal ani 1x hlavu.. strilel sem uplne mimo... navic asi pan admin nepozna AB.. jelikoz AB dela to.. ze kdyz uvidim furiena tak mi zbran namiri na jeho hlavu.. hnedka to prvni kolo na konci sem sundal 1 typka 17 rocny cavo... naletel na me celkm rovne a pristal tak ze se v podstate zastavil ??? proc nedostal hlavu kdyz mam AB ?? nechapu.. zajimalo by me kde admin videl ze by mi mys skalala sem tam z hlavy na hlavu.. ani 1x... ani 1x mi zbran neskocila nekomu na hlavu.. nedrzim ani lajnu behu, skoku,litani z furienem.. kdybych mel AB a uvidim furiena tak at uz koukam kamkoliv zbran by mi automaticky namirila na jeeho hlavu.. to sem ale nikde nevidel ze by mi to skakalo, kdyz se kolikrat sotva trefim.. za druhe jak sem psal hraju na 40 cytlivost mysi.. muzete si to vyzkouset jak se stim hraje ze staci fakt maly pohyb a mys je jinde.. za treti hraju furieny pres 5 let.. takze za tu dobu se to da naucit abych aspon z 50% strilel stejny smer jako lita furien a nebo strilet pred nej aby do toho nalitl... ale AB vypada odost ale odost uplne jinak nez toto demo.. druhy typek ktereho sem zabil byl Spasiak... zase tady nikde nevidim ze by mi zbran skakala na jeho hlavu.. ze zacatku tolik miss co sem mu dal az potom kdyz letel vice z prima na me tak dostal a to jen diky tomu ze bym nahitovany uz... 3ti clovek s kterym sem se strilel byl znova 17 rocny cavo do ktereho sem dal 2-3 zasobniky a ani 1 sem ho netrefil ?
mit cyslivost mysi na 20 tak se dokazu obratit na neho a zamirit si
ale kdyz mate cyslivost mysi na 40.. skuste se otacet doleva doprava zasebe nahoru dolu a do toho skusit mirit na typka.. nekdy se podari ze nekoho zabiju ale v tomto pripade sem mu nedal ani 1 ranu.. zbran mi znovu nemirila na jeho hlavu.. 4 typek znocu cavo.. uz jen logicky
ja bezel stejne jak on letel cca.. takze sem miril na neho.. od letel dopredu a ja bezel dozadu.. takze sem ho hitoval.. to ze sem mu dal potom hlavu ? taky zadny skok, jen se tam trosku zpomalil nebo zastavil nebo nevim co tam chtel delat. 4 typek.. vsak byl predemnou a ja strilel vedle nej do krabice ? nemohl sem ho ani trefit. pak dostal ale hlavu ??? ne... toho typke predtim si pust ve zpomalenem zaberu.. miril sem mu na hlavu a ale par strel slo mimo a jedna se trefila.. kdyz pre preletel tak mezi temi krabicemi jak on letel sem ho videl... mirila mi zbran na hlavu ??? ne.. takze AB ?? tezko.. ted nato primo koukam ve zpomaleneem zaberu jak sem ho strelil... to proste neni AB.. nic z toho.. dalsi typek ktereho sem sundal tak toho sem taky sotva trefil... letel a ja miril vedle neho.. mit AB tak bych asi miril na neho ne ??? dalsimu typkovi sem taky nedal hlavu.. a tomu poslednimu taky ne.. na neho sem ani nenamiril.. takze 1 hlava ktera byla stejne nahoda z toho sem taky nechapal jak mu padla.. ale ve zpomalenem zaberu neni zadne AB.. nikde zadne naznaky AB WH nic ://// a dostanu BAN ?? delate si srandu ??
PS:prectete si to fakt cele... ke kazdemu zabiti sem rekl svuj duvod.. nikde zadne naznaky AB WH niceho.. ten 1 kill kdyz sem mel speed si pustte ve zpomalenem zaberu zadne naznaky AB tam nejsou.. a byla to stejne nahoda.. vyzkousejte si hrat s cytlivosti mysi na 40
) a do ostatnich lidi sem se sotva trefil... tak proc BAN ?? poprosil bych o UnBan tohle preci nemuze byt dukaz sotva se trefim do lidi a BAN ? a to ze mi to miri rychle pri otaceni je 40 cytlivost mysi.. staci myskou trosku pohnout. to je kolikrat i duvod jako na DEMU ze se nemuzu ani trefit a strilim z leva do prava.. s pozdravem FoxEver 

PS:prectete si to fakt cele... ke kazdemu zabiti sem rekl svuj duvod.. nikde zadne naznaky AB WH niceho.. ten 1 kill kdyz sem mel speed si pustte ve zpomalenem zaberu zadne naznaky AB tam nejsou.. a byla to stejne nahoda.. vyzkousejte si hrat s cytlivosti mysi na 40

s Pozdravem FoxEver
-
hanzelka98326 - Amatér
kurna je patek a ja nemuzu hrat.. to je na...... :///
s Pozdravem FoxEver
-
hanzelka98326 - Amatér
Dal som ti dočasný unban, aby si mohol hrať, kým sa nedorieši situácia.
Ak sa preukáže AimBot, tak ti permu opäť nahodia. Na túto odpoveď neodpisuj.
Ak sa preukáže AimBot, tak ti permu opäť nahodia. Na túto odpoveď neodpisuj.
-
asdfJB - Spamerův sluha
to se to resi tak dlouho ? vzdyt je na prvni pohled uplne jasne ze nic nemam.. a jeste by me zajimalo jestli bude mit dotycny admin co mi dal BAN nejaky trest.. takto by to preci neslo aby mi dal BAN uplne za nic.. ja ted par dni nemohl a ve finalne on se bude smat ze ja nemohl hrat ??? v posledni dobe na furienech jsou admini co to vubec neumi hrat, maji vic umrti nez zabiti a takovy admin by banoval vsechno protoze vsechno je pro takoveho hrace divne...
s Pozdravem FoxEver
-
hanzelka98326 - Amatér
Dokud všichni CHH neřeknou poslední a finální rozsudek zda si něco měl či nikoli.. a můžeš být rád, že máš dočasný unban, páč hodně lidem nedávají 

-
Vern - Sponzor
me by hlavne zajimalo jak je mozne ze sem vubec za to demo dostal BAN.. vsak je to uplne pro vysmewch.. zabiju 6 lidi. 1 dostane haluz hlavu. ostatni sotva trefim.. a je to brane jako AB ?? jak je mozne ze se toto muze stat ? nemel bych ban dostat az kdyz si je nekdo opravdu jisty ? a ne ze nejaky low hrac to neumi, muj skill mu prijde divny a da mi BAN jen aby si mohl vklidu zahrat ??
s Pozdravem FoxEver
-
hanzelka98326 - Amatér
Lockujem kvôli spamu, keď sa to celé dorieši sa to odomkne a doplni verdikt.
https://steamcommunity.com/id/iampunko
-
PuNko - CS:GO Hlavní Admin
• Stránka 1 z 2 • 1, 2