• Stránka 1 z 1
Dostal som ban na Sky Block
Dobry vecer
Dostal som dneska ban na Sky Blocku ani neviem zaco.Zapol som minecraft a odrazu mi tam pise ze mam ban za multiaccount ale ja mam len jeden acount na skyblocku.Prosim dajte mi unban lebo ja mam len 1 account na sky blocku.A to mi lezie na nervy ked mi davate furt ban za nic.
Cislo Banu: 533
Meno ve hre: coolaidkid
Dostal som dneska ban na Sky Blocku ani neviem zaco.Zapol som minecraft a odrazu mi tam pise ze mam ban za multiaccount ale ja mam len jeden acount na skyblocku.Prosim dajte mi unban lebo ja mam len 1 account na sky blocku.A to mi lezie na nervy ked mi davate furt ban za nic.

Cislo Banu: 533
Meno ve hre: coolaidkid
- coolaidkid
- Kolemjdoucí
Dostal som ban na Sky Block
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Dostal som ban na Sky Block
Ban 533 byl pravděpodobně udělen na IP http://mc.gamesites.cz/ban/533 od Abita, počkej na jeho vyjádření.
-
TheRsM1 - Profesionál
Zdravim, jedna se o Tento ban a hrac se k multiaccountu priznal (co si pomatuju). Ban je na IP adresu 80.109.44.94
Je nesmysl, ze jsi dostal dneska ban (byl zabanovan pred vice jak tydnem) a hlavne z te IP adresy se nick coolaidkid nikdy nepripojoval.
Tudiz si znovu prekontroluj udaje.
Plus by me zajimala ta cast "A to mi lezie na nervy ked mi davate furt ban za nic.
"
Je nesmysl, ze jsi dostal dneska ban (byl zabanovan pred vice jak tydnem) a hlavne z te IP adresy se nick coolaidkid nikdy nepripojoval.
Tudiz si znovu prekontroluj udaje.
Plus by me zajimala ta cast "A to mi lezie na nervy ked mi davate furt ban za nic.

Miluju rozmanitost života. Každý den mě někdo nasere novým způsobem.
-
Abit - Kazatelův učeň
Delate si srandu uz mi dobre serete vase skurvene pravidla mi lezu na nervy.Geht scheisssen verfickter Server !!!!Uvas si uz nikdy nekupim Evip nemato cenu furt mi date ban .Chodte dpc
Dakujem za ban
Dakujem za ban
- coolaidkid
- Kolemjdoucí
Nemá o ub zájem, lock.
-
TheRsM1 - Profesionál
• Stránka 1 z 1