• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] Dotaz - Demo
Ahoj Gamesites.cz
Chtěl bych se zeptat jak natočit demo např. na Tspawnu na mapě de_dust2 ale nikoho u sebe nemám kamaráda,atd. komu bych řekl at mě natočí např. jak strafuju ve furien modu a ted jak se natočím aby to šlo vidět např. z nějakého rohu a do prostoru kde lze vidět jak strafuju? doufám, že jste mě pochopili těžce se mi to vysvětluje
Předem díky za odpověd 

Chtěl bych se zeptat jak natočit demo např. na Tspawnu na mapě de_dust2 ale nikoho u sebe nemám kamaráda,atd. komu bych řekl at mě natočí např. jak strafuju ve furien modu a ted jak se natočím aby to šlo vidět např. z nějakého rohu a do prostoru kde lze vidět jak strafuju? doufám, že jste mě pochopili těžce se mi to vysvětluje

- Antharax
- Pokročilý
[vyřešeno] Dotaz - Demo
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Dotaz - Demo
Musiš ist na gamesites.cz tam ides na servery vyberes ci cs 1.6 najdes si furien servery a tam napr ked hras na furien 4 tak si das na furien 4 detaily serveru a ked mas detaily serveru na pravo mas taku lištu a tam si najdes video zaznam a to ti uz otvori vsetky dema a tak ked chces na mape dust2 tak si najdes demo na ktorej bolo dust2 a stiahnes si ho to demo ale urob tak ze zajtra si zahraj a vtedy na T spawne strafuj zapametaj si datum a cas zacatia mapy a potom si stiahni to demo a mas
Dufam ze si ma pochopil
Dufam ze si ma pochopil
Evip Furien4
Evip Chronic1
Steam:ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸKeksik

Evip Chronic1
Steam:ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸKeksik

-
keksik57 - Zkušený
Re: Dotaz - Demo
Zdar, přesně jak je tu již psáno. Ty dema se dělají z HLTV videí.
Ještě se občas používá tzv. HLAE, kde si nastavíš odkud kam se bude kamera pohybovat a ona se poté plynule přesouvá. Najdeš na to tisíce návodů třeba na youtube.
Dotaz zodpovězen, v případě dalších otázek mi napiš PM.
lock
Ještě se občas používá tzv. HLAE, kde si nastavíš odkud kam se bude kamera pohybovat a ona se poté plynule přesouvá. Najdeš na to tisíce návodů třeba na youtube.
Dotaz zodpovězen, v případě dalších otázek mi napiš PM.
lock
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1