• Stránka 1 z 1
Dotazník
1) Je pravda, že si nemůžu ve hře dávat nicky adminů? (Wurst to na serveru zakazoval)
2) Když simon řekne: "první čeká na posledního", tak mají čekat všichni nebo pouze první?
3) Když dám první reakci s výhodou na skok, 2 hráči skočí ve stejnou chvíli a třetí hráč neskočí vůbec (nebo skočí viditelně opožděně), tak můžu poté dát "rozstřel" o výhodu pouze mezi těmi co skočili ve stejnou chvíli?
2) Když simon řekne: "první čeká na posledního", tak mají čekat všichni nebo pouze první?
3) Když dám první reakci s výhodou na skok, 2 hráči skočí ve stejnou chvíli a třetí hráč neskočí vůbec (nebo skočí viditelně opožděně), tak můžu poté dát "rozstřel" o výhodu pouze mezi těmi co skočili ve stejnou chvíli?
- Neha
- Zkušený
Re: Dotazník
1) Zakázané to není, ale pokud tak schválně provokuješ, tak můžeš být potrestán.
2) Ano, čeká pouze první.
3) Ano může dát reakci těm dvěma.
Pokud se mýlím, tak mě HLSA opraví.
25.5 2015 CS ADMIN - ALL FURIEN
9.8 2015 CS ADMIN - ALL JAILBREAK
14.9 2015 PŘÍSTUP DO BL
4.12. 2015 CS:GO ADMIN - ALL FURIEN
29.9.2019 CS HLSA- FURIEN
9.8 2015 CS ADMIN - ALL JAILBREAK
14.9 2015 PŘÍSTUP DO BL
4.12. 2015 CS:GO ADMIN - ALL FURIEN
29.9.2019 CS HLSA- FURIEN
-
dominikkriz2323 - CS 1.6 Admin
3) dá reakci znovu těm dvoum.
CS:GO admin
CS:GO support
FB moderátor
EX CS:GO správce akademie
CS:GO support
FB moderátor
EX CS:GO správce akademie
-
KalvinJB - Spamerův sluha
Klidně může dát ten rozstřel mezi dvěma hráči a nemusí dávat znova šanci tomu co viditelně zaspal. Nadržování to není.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
dominikkriz2323 píše:1) Zakázané to není, ale pokud tak schválně provokuješ, tak můžeš být potrestán.
jak provokuješ tím že si dáš něčí nick?
krásné O:) :3
12.1.2016 - 20.5.2017
bývalé nejlepší HLSA a nejlepší Hl. mapper, peace kluci :), miluju vás všechny <3
Knifer, Kniferko, YungYeezus, Dinosaurusek a bůh ví co ještě :)
Straje profil: https://www.gamesites.cz/forum/yungyeezus-u45902.html
12.1.2016 - 20.5.2017
bývalé nejlepší HLSA a nejlepší Hl. mapper, peace kluci :), miluju vás všechny <3
-
Dinosaurusek - Amatér
Neha píše:1) Je pravda, že si nemůžu ve hře dávat nicky adminů? (Wurst to na serveru zakazoval)
Nick si můžeš dat jaký chces, provokace se trestá banem
Pouze první, neřekl vsichni, nebo počkejte, ale je, ze první hráč počká
Můžeš dat reakci těm dvěma
-
byLife - CS:GO Admin
Dinosaurusek píše:jak provokuješ tím že si dáš něčí nick?
Pokud máš nick Lama a začneš si měnit nick na nick admina nebo jiných hráčů aby si vyprovokoval hádku, admin zasáhne a hádce zabrání vyloučením hráče co se snažil potyčku vyvolat.
Ten kdo hraje jak má se nemá čeho bát a ten kdo tam chodí jen škodit si nezahraje.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Okej díky za vyjasnění
krásné O:) :3
12.1.2016 - 20.5.2017
12.1.2016 - 20.5.2017
-
Dinosaurusek - Amatér
Neha píše:2) Když simon řekne: "první čeká na posledního", tak mají čekat všichni nebo pouze první?
Mrdák asi myslí že keď je napríklad druhý alebo tretí tak či môže bežať ďalej za simonom a predbehnúť prvého.
Technicky pokiaľ by sa prvý zastavil a čakal. Druhý ho predbehne ale následne sa z neho stáva prvý, čiže má tiež čakať podla mňa.

-
ZelezoBeton - Profesionál
zelezobeton píše:Mrdák asi myslí že keď je napríklad druhý alebo tretí tak či môže bežať ďalej za simonom a predbehnúť prvého.
Technicky pokiaľ by sa prvý zastavil a čakal. Druhý ho predbehne ale následne sa z neho stáva prvý, čiže má tiež čakať podla mňa.
Má čekat pouze ten první, protože byl příkaz řečen jemu. Ten kdo ho předběhne se sice stává prvním, ale on žádný příkaz nedostal a nebude přeci vykonávat nějaký starý, který byl myšlen někomu jinému. Převedeno do jiné situace -> Simon střelí do Pepy a řekne mu "ty, co jsem do tebe střelil, skoč". Pepa tedy skočí. Následně střelí do Honzy a ten sám od sebe také skočí. Pokud by měl Honza zákaz skákat, pak by měl dostal kill, protože jemu nikdo neřekl ať skočí. To stejné je s touhle situací. Nikdo tomu novému prvnímu neřekl, ať se též zastaví.

-
BrooKlyGS - Spamer
BrooKlyGS píše:Má čekat pouze ten první, protože byl příkaz řečen jemu. Ten kdo ho předběhne se sice stává prvním, ale on žádný příkaz nedostal a nebude přeci vykonávat nějaký starý, který byl myšlen někomu jinému. Převedeno do jiné situace -> Simon střelí do Pepy a řekne mu "ty, co jsem do tebe střelil, skoč". Pepa tedy skočí. Následně střelí do Honzy a ten sám od sebe také skočí. Pokud by měl Honza zákaz skákat, pak by měl dostal kill, protože jemu nikdo neřekl ať skočí. To stejné je s touhle situací. Nikdo tomu novému prvnímu neřekl, ať se též zastaví.
Ok takže môžem strieľať všetkých ktorý niesu prvý a zastavia sa, za nepriamu cestu, ďakujem

Btw nevadí že simon nepovedal podla čoho bude určovať poradie?
e.Life: běží za simonem, takže ten kdo je vpředu je logicky 1.

-
ZelezoBeton - Profesionál
• Stránka 1 z 1